Pluspunten

Wat je krijgt qua verzekeringen en wat dan de prijsverhouding is

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

inloggen met digiD

Ik kreeg een brief dat een zorgverlener een rekening heeft ingediend. Deze valt onder mijn eigen risico staat in een brief, verder geen toelichting, geen datum behandeling geen kopie factuur. niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben net overgestapt dus heb nog weinig ervaring met cz

Het is erg vervelend dat het overstappen zo moeizaam verliep ,dit kwam waarschijnlijk doordat ik in het verleden kanker heb gehad. Dit vind ik onterecht,iemands medische verleden mag geen reden van e.v.t afwijzing zijn

Pluspunten

Alles

Niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de prijs is laag

Ik heb erg veel problemen met CZdirect gehad afgelopen jaar, ze waren ineens ( zonder melding ) gestopt met automatisch afschrijven. Hierdoor had ik maanden ( ik ben jong en hou niet echt mijn bankzaken bij ) dus geen premie betaald. Ineens uit het niks zonder melding en zonder brief kreeg ik een deurwaarder op de stoep. Ik moest duizenden euro's terug betalen plus nog rechtbankkosten plus nog extra kosten. Ik heb dus voor die paar maanden alles dubbel moeten betalen en heb als wanbetaler geregistreerd gestaan. Na dat dat allemaal was opgelost heb ik aangegeven dat ze automatisch af moesten schrijven. Dit hadden ze weer niet gedaan. dus ik moest weer dingen terug gaan betalen. Daardoor heb ik een betalingsregeling ( wat ik zo snel mogelijk terug heb betaald ) getroffen. Deze zou ik net voor december afbetaald hebben. Ik wilde dus heel graag naar een andere zorgverzekeraar omdat ik klaar was met dit onproffesioneel getrubbel. Wordt in januari premie afgeschreven voor CZdirect.. dus ik heb gebeld en kreeg ik erg bot te horen dat ik maar pech had en dat ik niet kon overstappen en dat ze rond kerst een brief hadden gestuurd ( die ik NIET heb gehad ) maarja het was allemaal maar mijn schuld en pech voor mij. De volgende kans die ik heb om hier weg te gaan doe ik dit METEEN!

Pluspunten

Ik vind het zeer goed dat je bij cz altijd in termijnen mag betalen

Naar mijn idee niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere online user interface

Afhandelen buitenland dossier

Pluspunten

Duidelijke online omgeving, makkelijk uploaden zorgnota's.

Declaratie direct (dus niet pas na een uur) zichtbaar op mijncz

Pluspunten

Alles

Geen idee

Pluspunten

App is heel duidelijk/werkt makelijk Snelle reactie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- De klantenservice, en de communicatie daarmee, aangezien er niet wordt gekeken of er gezamenlijk tot een oplossing kan worden gekomen - de afwikkeling van de online declaraties, tegenstrijdige informatie gegeven.

Pluspunten

Gaat soepel, alles is transparant.

Kosten van de verzekering zijn dit jaar verhoogd, ondanks verhoging eigen risico. Beter = lagere kosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs kwaliteit pakker

meer aanbieden (vergoeden) voor hetzelfde geld

Pluspunten

Ik heb geen klachten

Bericht wanneer er iets is afgehandeld en dit per e-mail

Pluspunten

De podotherapeute kan rechtstreeks bij CZ declareren, dit spaart tijd en werk.

Pluspunten

alles

het inloggen steeds blijft een probleem:wachtwoord vergeten; waarom kan het niet het klantennummer?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niets meer vind ik goed aan CZdirect. Het is een bedrogpolis aan het worden.

Uitleg over premieverhoging. Begin dit jaar 10% premieverhoging. Heb daar over geklaagd en ze kwamen met de ene na de andere onzin aan. Waarom ik 10% meer en de rest 4% ? Doen ze dit de komend 10 jaar weer dan is hun goedkoopste polis veranderd in de duurste. Nooit heb ik daar fatsoenlijk antwoord op gekregen.

Pluspunten

Bijna alles.

Niet zoveel.

Pluspunten

Prijs/kwaliteit verhouding

Ik kan het moment niets bedenken

Pluspunten

De prijs

Eigen risico, wat erbij in zit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs

Minder streng t .o.v vergoedingen ik geloof dat cz er om bekent staat

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg

Over CZdirect

CZdirect, de voordelige online zorgverzekering van CZ. Bij CZdirect bent u verzekerd van een scherpe prijs en een goede service.