het is soms moeilijk om precies te weten welke vitamine je echt nodig heb als 75 jarige.het is fijn om dan iemand te hebben die daar verstand van heeft.
Geachte mevrouw Busink, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze medewerkers bij het uitzoeken van de juiste supplementen. Wij hopen dat de supplementen naar wens bij u bevallen. Indien u in de toekomst nog vragen heeft over onze producten, dan horen wij dit natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Als je iets wil veranderen in je pakket. Is dat geen enkel probleem. Goede service.
Heb in december 2019 een bamboe bakje mee bestelt voor de WLS multi vitamine tabletten in te kunnen doen, maar de bestelling werd later geleverd door de feestdagen. Heb er een gedeelte ingedaan en je moet geen reuma/gewrichtsklachten hebben want dan ben je er een hele tijd mee bezig om dit bakje netjes los te krijgen maar dat lukt niet. Hij sluit zo hard dat je met man en macht moet proberen om deze los te krijgen, dus de klanten service gelijk gebeld en die gaf aan dat er meerdere mensen dit probleem hadden maar ze hadden geen nieuwe bakjes op voorraad dus daar kon ik het dan mee doen. Vandaag weer gebeld en onder op het doosje staat een pijl en deze moet corresponderen met de hoek waar de lip zit, en na een tijdje dit doosje gebruikt te hebben zou het iets makkelijker moeten gaan. Zat nu te lang tussen dus kon de bamboe bakje ook niet terug sturen! Maar misschien is het slimmer van Flinndal om dit vooraf op de site te vermelden zodat mensen die overwegen om dit product te bestellen hier van tevoren een weloverwogen beslissing over te maken. IK heb hier zelf in ieder geval met geen enkel plezier gebruik van gemaakt en staat stof te happen in de kast wat ook zonde is Heb gisterebn een nieuw bamboe bakje van ze ontvangen wat ik kan.gebruiken en kan niet anders zeggen dan dat ze het zeer netjes opgelost hebben. Ze hebben echt naar mij geluisterd en er iets aan/mee gedaan
Geachte mevrouw van Leeuwen, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de Flinndal Moso Bamboe Bewaardoosjes. Het klopt inderdaad dat onze producten binnen 30 dagen gratis geretourneerd mogen worden. Indien deze periode verstreken is, kunnen wij producten helaas niet meer retour in ontvangst nemen. Mijn excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan! In onze administratie zie ik terug dat er vandaag meerdere malen contact is geweest met onze klantenservice. Ik hoop dat het probleem aan de hand van dit contact naar wens is opgelost. Indien dit niet het geval is, dan horen wij dit graag van u. Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Ursprüngliche Bewertung
Heb in december 2019 een bamboe bakje mee bestelt voor de WLS multi vitamine tabletten in te kunnen doen, maar de bestelling werd later geleverd door de feestdagen. Heb er een gedeelte ingedaan en je moet geen reuma/gewrichtsklachten hebben want dan ben je er een hele tijd mee bezig om dit bakje netjes los te krijgen maar dat lukt niet. Hij sluit zo hard dat je met man en macht moet proberen om deze los te krijgen, dus de klanten service gelijk gebeld en die gaf aan dat er meerdere mensen dit probleem hadden maar ze hadden geen nieuwe bakjes op voorraad dus daar kon ik het dan mee doen. Vandaag weer gebeld en onder op het doosje staat een pijl en deze moet corresponderen met de hoek waar de lip zit, en na een tijdje dit doosje gebruikt te hebben zou het iets makkelijker moeten gaan. Zat nu te lang tussen dus kon de bamboe bakje ook niet terug sturen! Maar misschien is het slimmer van Flinndal om dit vooraf op de site te vermelden zodat mensen die overwegen om dit product te bestellen hier van tevoren een weloverwogen beslissing over te maken. IK heb hier zelf in ieder geval met geen enkel plezier gebruik van gemaakt en staat stof te happen in de kast wat ook zonde is.
Ik gebruik de producten Flinndal nu al een tijdje. Ik heb de indruk dat de firma goede producten levert. Ik vind wel dat het als leek moeilijk te beoordelen is wat en hoe de kwaliteit is. Daarvoor zou je vergelijkingsonderzoek moeten doen. Maar ik ben erg tevreden en vind ook dat Flinndal coulant is. Met vr. groet
Ik merk echt het verschil met het wel of niet nemen van vitaminen, zeker op langere termijn. Bij flinndal zijn de vitaminen van hoge kwaliteit, is het bestellen erg makkelijk en hoef je niet thuis te blijven voor de (snelle) bezorging. Het abonnement zorg ervoor dat je niet vergeet bij te bestellen. Ik ben een tevreden klant.
In één woord geweldig, hoef zelf niets te doen , alles wordt geregeld en als mijn voorraad door omstandigheden nog niet op is kan ik het een maand opschuiven.
Goede kwaliteit en prima service!
Uitstekende service en zeer betaalbaar
Goede vitamines leuke kwartaal aanbiedingen. Af en toe wat extra's bij je bestelling.
Beste mevrouw Antonissen, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de producten en de levering van Flinndal. Daarbij zijn we blij dat de extra's die u af en toe bij herhaalgemakzendingen ontvangt goed bij u passen. Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
makkelijk te bestellen vis app vriendelijk personeel .
Goede producten
ik kan er niet meer over zeggen dan wat ik hierboven al heb geschreven
Beste heer Mylanus, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij zijn erg blij om te lezen dat u tevreden bent over de producten die Flinndal aanbiedt. Daarnaast is het fijn dat alle producten volgens afspraak bij u afgeleverd worden. Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
goede en snelle levering
Service ook prima, als je belt wordt er goed naar je geluisterd om het probleem op te lossen.
Zeer klantvriendelijk bedrijf, compliment!
Is er een probleem word hier meteen naar de juiste oplossing gezocht,ook al maakt post.nl er soms een zooitje van flinndal niet!
Ik had een herhaalgemak over het hoofd gezien. Dus bestel ik weer een herhaalgemak. Deze gaf een korting. Is de korting éénmalig? Want deze zending met herhaalgemak die al liep die ik kreeg had een volle prijs!
Goede produkten, accurate levering, wijzigingen in de bestelling worden accuraat doorgevoerd, waardevolle info.
Geachte heer de Rijke, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de producten en de levering van Flinndal. Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Goed.
Het is in ieder geval een volkomen onschuldig, niet verslavend middel.
De levering is gewoonlijk prompt en in orde. Als ik een vraag heb wordt die adequaat afgehandeld. Er is nu wel even een leveringsstoornis, maar daar ben ik van op de hoogte gesteld.
Beste Annelies, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat de levering in orde verloopt en dat eventuele vragen goed worden opgepakt door onze klantenservice. Het klopt inderdaad dat wij last hebben (gehad) van een leveringsprobleem, waardoor enkele producten iets later afgeleverd werden. Mijn excuses voor het ongemak! Fijn om te lezen dat onze klantenservice u hier tijdig over heeft ingelicht. Wij streven ernaar om dergelijke problemen niet meer voor te laten komen. Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
het zit wel goed bij deze mensen
De herhaal bestelling komen altijd op tijd
keurige en snelle levering
Een hele goede service en netjes van te voren een mailtje dat je bestelling er aan komt! Een telefoontje en kreeg ze ivm vakantie gelijk de volgende dag binnen, super! Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden bent met Flinndal!