Na enige tijd is het mogelijk het product te beoordelenñ.
ruime keus,goede kwaliteit en uitstekende communicatie over de aankoop en verzending. Product ook op tijd geleverd.
Ik heb de B12 smelt tabletjes besteld en ik ben heel tevreden! Ik vo me er goed door en makkelijk in gebruik. Goedkoop en snelle service!
Ik vindt tablet veels te groot krijg het niet weg en ook niet als ik het doormidden haal..het mag van mij kleiner en gladder... mvg, Hilda
Geachte mevrouw Godijn, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Vervelend om te lezen dat de tabletten te groot voor u zijn, waardoor het niet mogelijk is om deze in te nemen. Mijn excuses voor het ongemak! In onze administratie zie ik terug dat u de Flinndal WLS Multi tablet heeft geprobeerd. Momenteel bieden wij ook de Flinndal WLS Multi capsules aan. Deze zijn een stuk gladder en smaller, waardoor de kans groot is dat u dit product gemakkelijker in kunt nemen. Via de mail heb ik contact met u opgenomen over dit product. Mocht u nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Daar ik nog maar kort klant bij U ben, kan ik alleen maar tevreden zijn over Flinndal, gezien mijn reactie hier over.
nu ben ik nog maar net begonnen maar kan het al wel voelen in mijn gewrichten .
Wacht in godsnaam even met je kklantenonderzoek. Dit is irritant!
Geachte heer Wijnen, Vervelend om te lezen dat u ons klantenonderzoek als vervelend ervaart. Het verzoek dat u van ons ontvangen heeft is bedoelt als feedback op onze service. Dit verzoek ontvangt u inderdaad al op korte termijn, omdat deze enkel over uw tevredenheid omtrent het bestellen gaat en nog niet om het supplement zelf. Mocht u dit echter niet op prijs stellen, dan kunt u dit verzoek natuurlijk als niet verzonden beschouwen. Wij hopen dat de supplementen naar volle tevredenheid bij u gaan bevallen! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Ursprüngliche Bewertung
Wacht in godsnaam even met je kklantenonderzoek. Dit is irritant!
Niet doen. Onbetrouwbaar Zeker niet doen als je een gastric bypass gehad hebt en je afhangelijk bent van supplementen. Ze leveren niet of veel te laat of skippen gewoon een levering. Excuus: "Sorry pillen zijn niet op voorraad"
Beste heer Schumm, Enorm vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad door een product dat momenteel niet leverbaar is. In onze administratie zie ik terug dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice. Helaas zie ik ook dat er samen geen passende oplossing bedacht kon worden. Graag zouden wij alsnog een passende oplossing met u bedenken. Indien het ongemak op enige manier verzacht kan worden, dan horen wij dit graag van u. Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Omdat het de eerste keer is dat ik dit bestel, kan ik er nog niet anders van maken dat het een gezellig en professioneel gesprek was en ik de proef bestelling in huis heb.
Binnen een dag proef verpakking binnen. Nu oude medicatie op maken en dan volledig bestellen.
Snelle levering en goede communicatie met E-mail.
eeste bestelling niet aangekomen. Na telefonisch contact toegezegd opnieuw te sturen. Is nu wel aangekomen. Vriendelijk dank voor de goede service.
Voorbeeldige service!
Dankzij de informatieve en zeer leesbare site heb ik snel een keus kunnen maken. Bestelling vond ik 2 dagen later al in de brievenbus. Voor een nederlandse internetleverancier nogal snel!
Snelle levering, goed verpakt
Wacht al 5 dagen op bestelling. Nog niets ontvangen
Beste Klant, Vervelend om te lezen dat u uw zending nog niet in goede orde heeft mogen ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn excuses voor het ongemak! In onze administratie zie ik terug dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice. Aan de hand van dit gesprek is een passende oplossing bedacht voor deze situatie. Wij hopen dat u de door ons verleende service als prettig heeft ervaren. Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
was niet in 1 dag binnen en kwam helaas pas op dinsdag aan ipv zaterdag verder wel tevreden over het product en daar gaat het tenslotte om
Beste mevrouw van der Star, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Vervelend om te lezen dat de post vertraging heeft opgelopen bij het afleveren van uw pakket. Normaal gesproken worden pakketten die voor 23:00 uur besteld zijn, de volgende dag bij u afgeleverd. Wij zijn hierbij echter wel afhankelijk van de bezorgdienst. Hierdoor kan het een enkele keer voorkomen dat er vertraging oploopt bij de aflevering van uw pakket. Wanneer dit in het weekend gebeurt, is het eerst volgende levermoment helaas pas op dinsdag. Mijn excuses voor het ongemak! Deze klacht zullen wij doorvoeren. We streven ernaar om dit niet meer plaats te laten vinden. Fijn om te lezen dat de ontvangen supplementen wel volledig naar wens bevallen. Wij hopen u nog lang van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
De voedingssupplementen worden in onhandige zakjes geleverd. Waarom niet in bv kartonnen kokertjes, kost een paar cent meer. Nu moet ik alles overdoen in potjes o.i.d. En dat kun je niet makkelijk meenemen in bv een tas of jaszak.
Beste Klant, Jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de zakjes waar wij onze supplementen in verpakken. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze supplementen in deze zakjes te verzenden, omdat deze gemakkelijk door de brievenbus passen en luchtdicht zijn. Op deze manier blijven de tabletten zo lang mogelijk van de beste kwaliteit en hoeft u niet thuis te blijven voor de aflevering van de supplementen. Mocht u toch liever de supplementen op een andere manier willen bewaren, dan bieden wij de Flinndal bewaardoosjes aan. In deze bewaardoosjes kunt u steeds voor een paar weken supplementen doen, bijvoorbeeld om mee te nemen op vakantie. Wij adviseren om de rest van de supplementen in de originele verpakking te bewaren, om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Kan er nog niet te veel over zeggen, moet het iets langer gebruiken om goed te kunnen oordelen.
Geweldige uitgebreide info op de site van FLINNDAL. Alles wat ik wilde weten over tal van voedingssupplementen kon ik hierin lezen. Samen met mijn bestelling kreeg ik wederom de nodige info thuisgestuurd. Ik ben heel tevreden en vertrouw dit bedrijf.
Beste Yvon, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de informatie die wij geven over de supplementen die wij aanbieden. Mocht u toch nog aanvullende vragen hebben, dan kunt u dit laten weten. Wij helpen u graag verder! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Over de vitaminepillen kan ik nog weinig zeggen daar ik ze pas 3 dagen heb. De bestelling was de volgende dag al binnen en fijn dat het brievenbus post is. Ook de levering om de 3 maanden is makkelijk hoef je het zelf niet in de gaten te houden. Super.
Alleen vind ik de multivitamine na gpb te groot en heel vies smaken