Zal zeker opnieuw bestellen
Geachte heer Meijer, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de producten die u via onze webshop heeft aangeschaft. Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Ursprüngliche Bewertung
Graag plaats ik mijn volgende bestelling zonder dat het leid tot nog meer reclame op de mail. Ook zit soort berichten zorgen er voor dat ik een speciaal emailadres ga aanmaken voor internet bestellingen Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf.
Geachte heer Meijer, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Vervelend om te lezen dat u meerdere reclamemails heeft ontvangen na het plaatsen van uw bestelling. Het is natuurlijk niet verplicht om deze mails te ontvangen! Onderaan de ontvangen mail kunt u zich uitschrijven voor deze mails. Daarnaast kunt u een uitschrijving ook doorgeven aan onze klantenservice of zelf doorvoeren via 'Mijn Flinndal'. Ik heb u bij deze uitgeschreven voor dergelijke reclame. Zodoende zult u geen ongewenste mails meer van ons ontvangen. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Ik zal het zeker aanraden bij familie en kennissen
En een dag later was onze bestelling al binnen. Toppy.
Op de site kan je precies uitzoeken wat je nidig hebt. Ook kan je bekijken of alles samen kan en je kan er een herhaal besrelling van maken zodat je na 3 maanden weer een nieuwe bestelling krijgt. Super duidelijk en super handig.
Veel keuze goede prijs kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar.
Goedkope en kwaliteitsvolle Vitamine B gekocht.
Ik voel dat het helpt
Prima webshop. Snelle levering. Goed uitgebalanceerde samenstelling van de vitamines.
Makkelijk in te nemen.
Snelle kunnen kiezen wat ik nodig had en snelle afhandeling. Volgende dag in huis (perfect)
Ben pas begonnen , Ik denk dat Ik last van mijn spieren van, omdat daar zit simvastatine in.
Beste Ritha, Bedankt voor het plaatsen van uw review! In onze administratie zie ik terug dat u kort geleden de Flinndal Rode Gist Rijst heeft aangeschaft. Ik verwacht dat u in uw review bedoelt dat u dit product wil proberen in plaats van eventuele medicatie die u voorheen gebruikt heeft. Wij adviseren in dit geval wel altijd om deze kwestie met uw (huis)arts te bespreken. In de meeste gevallen is het geen probleem om dit supplement als vervanging uit te proberen. Wij hopen dat dit supplement voldoende ondersteuning biedt en dat u geen klachten meer ervaart. Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Snelle bezorging, prima.
Ik heb nog nooit een recensie geschreven over een produkt maar ik ben zo blij met de huid, haar & nagelpillen dat ik mijn ervaringen ermee wil vertellen, want deze pillen helpen ècht! In juni ben ik gestart met inname en nu na ruim twee manden kan ik stellen dat dit produkt wonderen heeft verricht voor mijn nagels. Ik kampte jarenlang met extreem dunne zwakke nagels. Ze scheurden al in zodra ik ergens tegenaan stootte, ik hield ze heel kort maar dan scheurden mijn nagels alsnog gewoon in het nagelbed in. De nagelriemen waren droog en gingen makkelijk stuk wat vaak pijnlijk was. Alles wat er in de winkel te koop werd aangeboden als oplossing voor deze problemen heb ik uitgeprobeerd: nagelversterkende nagellakkuren, nagelolie, nagelcrème, gisttabletten, selenium en vitamine B- pillen van diverse merken, het maakte allemaal niks uit. Mijn nagels bleven zwak. Toen ik ergens las, dat zwakke nagels konden ontstaan door een gebrek aan bepaalde mineralen besloot ik- ten einde raad- om dan maar eens met de supplementenkuur van Flindall te starten. Ik sta er echt van te kijken hoe mijn nagels langzaamaan sterker zijn geworden. Ze zijn nog steeds niet heel dik, maar ze scheuren niet meer en mijn nagelriemen zijn perfect. Er zijn nu zelfs maantjes zichtbaar, deze waren eerder altijd bedekt door te ver doorgroeiende nagelriemen. Ik hoef ze mijn nagels niet meer dagelijks voor het slapen in te vetten om te voorkomen dat ze breken en scheuren ( wat ook nooit hielp). Normale handcreme ter verozrging is voldoende. En ook een leuke bijvangst: fijn: mijn haar is veel steviger en niet meer zo futloos en slap. Need I say more? Het is een topprodukt! Kortom
Beste Herma, Bedankt voor het plaatsen van uw uitgebreide review over de Flinndal Huid, Haar en Nagels! Enorm fijn om te lezen dat dit product de perfecte aanvulling voor u biedt bij de klachten die u al langere periode probeert te bestrijden. Wij hopen dat u dit product een lange periode naar volle tevredenheid bij ons blijft afnemen. Als u nog aanvullende vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met ons gratis klantenservicenummer (0800-7080). Wij helpen u graag verder! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Stevige doos netjes verpakt keurige bewaarzak
Ik heb blij dat er weinig tot geen hoeveelheden chemische hulpstoffen zijn toegevoegd.
Ik heb snel resultaat!
Zeer goede producten, hoge kwaliteit. Eiwitrepen zijn de lekkerste die ik ooit op heb. Veel informatie in magazine bij de bestelling.
Beste Simone, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat de eiwitrepen naar volle tevredenheid bij u zijn bevallen. Wij zijn altijd blij om zulke positieve reacties op onze (relatief nieuwe) producten te lezen! Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Flinndal is duidelijk, professioneel, betrouwbaar.
Ik bestelde diverse kauwtabletten, omdat ik een beetje wil variëren met de vitamines die ik al gebruik. Zo kan ik wat extra vitamines binnen krijgen als een snoepje. De smaak is niet overheersend en dus voor mij goed te doen.
Beste Maureen, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Leuk om te lezen dat u de aanvullingen van onze vitaminen in kauwvariant als een soort 'snoepje' ziet. Fijn dat de smaak van deze kauwtabletten niet te overheersend zijn en daardoor prettig zijn om dagelijks in te nemen. Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Het was redelijk makkelijk om uit te vinden wat ik wilde hebben als voedingssupplement. Daarna ging het heel snel, zondag besteld en dinsdag in huis. En samen met de herhaalservice van Flindall heb ik er ook geen omkijken meer naar.
Fijne service
De capsules zijn snel en goed verpakt verzonden.
Ik vind het zeer correct, dat ik na aangegeven te hebben dat ik de bestelling niet had ontvangen, de volgende dag het pakketje alsnog heb ontvangen. Dank daarvoor.
Beste Els, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u een vervangend pakket van ons heeft ontvangen, toen het eerst toegezonden pakket niet in goede orde was afgeleverd. Wij hopen dat de ontvangen producten volledig naar wens zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Goeie service, nette verpakking :)