Geweldig product,2 producten besteld.

Zal zeker opnieuw bestellen

Ik zal het zeker aanraden bij familie en kennissen

En een dag later was onze bestelling al binnen. Toppy.

Op de site kan je precies uitzoeken wat je nidig hebt. Ook kan je bekijken of alles samen kan en je kan er een herhaal besrelling van maken zodat je na 3 maanden weer een nieuwe bestelling krijgt. Super duidelijk en super handig.

Snele en correcte levering

Veel keuze goede prijs kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar.

Uitstekende service en producten

Goedkope en kwaliteitsvolle Vitamine B gekocht.

Bevalt me prima

Ik voel dat het helpt

Prima webshop. Snelle levering. Goed uitgebalanceerde samenstelling van de vitamines.

Makkelijk in te nemen.

Snelle kunnen kiezen wat ik nodig had en snelle afhandeling. Volgende dag in huis (perfect)

Ben pas begonnen

Ben pas begonnen , Ik denk dat Ik last van mijn spieren van, omdat daar zit simvastatine in.

Snelle bezorging, prima.

Boven verwachting goed!

Ik heb nog nooit een recensie geschreven over een produkt maar ik ben zo blij met de huid, haar & nagelpillen dat ik mijn ervaringen ermee wil vertellen, want deze pillen helpen ècht! In juni ben ik gestart met inname en nu na ruim twee manden kan ik stellen dat dit produkt wonderen heeft verricht voor mijn nagels. Ik kampte jarenlang met extreem dunne zwakke nagels. Ze scheurden al in zodra ik ergens tegenaan stootte, ik hield ze heel kort maar dan scheurden mijn nagels alsnog gewoon in het nagelbed in. De nagelriemen waren droog en gingen makkelijk stuk wat vaak pijnlijk was. Alles wat er in de winkel te koop werd aangeboden als oplossing voor deze problemen heb ik uitgeprobeerd: nagelversterkende nagellakkuren, nagelolie, nagelcrème, gisttabletten, selenium en vitamine B- pillen van diverse merken, het maakte allemaal niks uit. Mijn nagels bleven zwak. Toen ik ergens las, dat zwakke nagels konden ontstaan door een gebrek aan bepaalde mineralen besloot ik- ten einde raad- om dan maar eens met de supplementenkuur van Flindall te starten. Ik sta er echt van te kijken hoe mijn nagels langzaamaan sterker zijn geworden. Ze zijn nog steeds niet heel dik, maar ze scheuren niet meer en mijn nagelriemen zijn perfect. Er zijn nu zelfs maantjes zichtbaar, deze waren eerder altijd bedekt door te ver doorgroeiende nagelriemen. Ik hoef ze mijn nagels niet meer dagelijks voor het slapen in te vetten om te voorkomen dat ze breken en scheuren ( wat ook nooit hielp). Normale handcreme ter verozrging is voldoende. En ook een leuke bijvangst: fijn: mijn haar is veel steviger en niet meer zo futloos en slap. Need I say more? Het is een topprodukt! Kortom

Netjes verpakt stevige doos snel bezorgd

Stevige doos netjes verpakt keurige bewaarzak

Goed beschreven begeleiding, en snel geleverd.

Ik heb blij dat er weinig tot geen hoeveelheden chemische hulpstoffen zijn toegevoegd.

Na kort gebruik merk ik resultaat!

Ik heb snel resultaat!

Goede producten, snelle levering, top service

Zeer goede producten, hoge kwaliteit. Eiwitrepen zijn de lekkerste die ik ooit op heb. Veel informatie in magazine bij de bestelling.

Zeer goede service

Flinndal is duidelijk, professioneel, betrouwbaar.

Zeer goede en lekkere vitamines

Ik bestelde diverse kauwtabletten, omdat ik een beetje wil variëren met de vitamines die ik al gebruik. Zo kan ik wat extra vitamines binnen krijgen als een snoepje. De smaak is niet overheersend en dus voor mij goed te doen.

Snel, safe & simpel

Het was redelijk makkelijk om uit te vinden wat ik wilde hebben als voedingssupplement. Daarna ging het heel snel, zondag besteld en dinsdag in huis. En samen met de herhaalservice van Flindall heb ik er ook geen omkijken meer naar.

Super fijne service

Fijne service

Snelle levering Curcumin Tabletten

De capsules zijn snel en goed verpakt verzonden.

Toppie.

Ik vind het zeer correct, dat ik na aangegeven te hebben dat ik de bestelling niet had ontvangen, de volgende dag het pakketje alsnog heb ontvangen. Dank daarvoor.

Top service!

Goeie service, nette verpakking :)

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD