al die toegezonden, ongevraagde, reclamefolders om nog meer te kopen en dat in deze tijd van afval proberen te verminderen. Ik bestel liever voor een jaar dan 1 x per 3 maanden automatisch zo'n doosje met vitmaninen toegezonden te krijgen, denk ik bij nader inzien en dan hopelijk niet weer zoveel folders erbij, anders koop ik hier niet meer. Vitaminen verder goed en service ook prima.
Beste Wilma, Hartelijk dan voor het plaatsen van uw review. Jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de folders die meegezonden worden bij de bestelling. Ik kan mij goed voorstellen dat u deze folders, zeker in het belang van het milieu, niet bij elke kwartaalzending mee wenst te ontvangen. Mijn excuses voor het ongemak! Momenteel bieden wij aan om uw voorkeur omtrent deze folders aan te geven. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u deze folders niet meer ontvangt. Hierbij kan ik u bevestigen dat ik deze optie voor u aangevinkt heb. Fijn om te horen dat u verder tevreden bent over onze producten en de service. Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Eerste info gevraagd via app. Heel netjes te woord gestaan. Alleen jammer dat post.nl te druk was waardoor pakketje later was.
Beste Claudia, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de manier waarop u te woord bent gestaan via onze Whatsapp! Jammer dat uw pakketje vervolgens iets later afgeleverd is, doordat de bezorgdienst wat vertraging heeft gehad. Deze klacht zal ik doorgeven bij de bezorgdienst. Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Levering was oké, product ook! Beetje raar alleen dat er bij de Post NL bleef staan dan die zaterdag geleverd zou worden en er toen pas dinsdag was.
Beste Kelly, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Vervelend om te lezen dat uw pakket op dinsdag is afgeleverd in plaats van zaterdag, waardoor u langer moest wachten op uw product. Mijn excuses voor het ongemak! Helaas komt het wel eens voor dat er vertraging oploopt bij het afleveren van uw pakket door de bezorgdienst. De post zou u hier echter wel goed over moeten informeren. Deze klacht heb ik dan ook neergelegd bij PostNL. Mijn dank voor het doorgeven van deze klacht! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over onze service of de producten, dan horen wij dit natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Bij het niet nakomen van de post aflevering de volgende dag is direct door u een nieuwe levering in gang gezet, die wederom niet de volgende dag is afgeleverd. Kortom Post NL houdt zich niet aan de afspraak en daar bent u de dupe van.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Vervelend om te lezen dat PostNL tot twee keer aan toe uw pakket niet op het juiste moment afgeleverd heeft. Deze klacht zullen wij doorvoeren naar PostNL. In onze administratie zie ik terug dat u het eerst toegezonden pakket inmiddels ook nog heeft ontvangen. Naar aanleiding van telefonisch contact met onze klantenservice is er inmiddels een passende oplossing bedacht voor deze kwestie. Ik hoop dat u volledig naar wens geholpen bent. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag. Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
alles wordt op tijd geleverd. goed verpakt. niks mis mee
Op maandag besteld, op dinsdag was het binnen. Via de mail op de hoogte gehouden van de levering. Pakketje lag dinsdag netjes in de brievenbus met een extra productenfolder erbij.
Beste Lisette, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u een goede ervaring overgehouden heeft aan de bestelling die u bij onze webshop geplaatst heeft. Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Kwaliteit, prijsverhouding goed. Resultaten moeten zich nog uitwijzen.
Betaling na levering is positief......
Wel dag later maar dat komt door de bezorging
Beste heer, mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Helaas kan het inderdaad wel een keer voorkomen dat er vertraging oploopt bij de bezorgdienst. Hierdoor kan het gebeuren dat uw pakket een dag later bezorgd wordt. Fijn dat u hier begrip voor heeft. Hopelijk zijn de ontvangen producten volledig naar wens en mogen wij u nog lang van dienst zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Ruime keuze in multivitaminen, snelle levering, kortom; goed opgezet!
cadootje gekregen die nuttig is: kruiden,
snelle afhandeling en keurige informatie, overigens was u dit al vooruitgegaan, u bent aanbevolen door een van uw klanten, die erg tevreden is.
Beste Hendrik, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Wat leuk om te lezen dat u van ons gehoord heeft via een van onze klanten. Hopelijk zijn de bestelde producten bij u ook volledig naar wens. Bij eventuele vragen over de producten horen wij graag van u! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Ik ben zeer tevreden, temeer, omdat je via de app. kunt bespreken, als je er niet uitkomt, of advies vragen. Helemaal super !!!!
Beste José, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze mogelijkheid om contact met ons op te nemen middels WhatsApp! Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
snelle levering producten zijn prima
Goede service en snelle levering
nog geen lange ervaring net deze afgelopen dagen de probiotica gaan slikken....
Beste Cornelia, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat de bestelling en verzending netjes zijn verlopen, waardoor u vertrouwen in ons bedrijf heeft gekregen. Wij zullen er alles aan doen om dit zo te houden. Hopelijk is de Flinndal Probiotica volledig naar wens is. Mocht u aanvullende vragen hebben over onze supplementen, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Fijne site met veel informatie
Het product doet niet wat ik verwacht had maar het was mijn eigen keuze om voor dit product te kiezen...
Beste Conny, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft overgehouden aan het zoeken en vinden van de producten op onze website. Jammer om te lezen dat het product (tot nu toe) niet het gewenste effect lijkt te geven. Wellicht heeft uw lichaam nog wat langer nodig om de eventuele tekorten aan te vullen. Wij adviseren om het supplement gemiddeld ongeveer zes tot acht weken te gebruiken. Mocht het supplement ook na een langere periode van afname niet het gewenste effect geven, dan kunt u altijd nog telefonisch contact met ons opnemen voor advies. Wellicht kunnen wij u dan nog verder helpen met een supplement dat wel het gewenste effect geeft. Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Zeer tevreden over het product!
Goed simpel snel en mooi verpakt (het oog wil ook wat)
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Leuk om te lezen dat u de verpakking van de toegezonden producten mooi voor het oog vindt! Wij hopen u nog lang naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Bestelling was snel en makkelijk gedaan, zo betaald en snel geleverd.
Jullie hadden mij ook persoonlijk (per telefoon zelf) kunnen benaderen, om mij eraan te herinneren dat ik een "herhaalrecept" heb. Toch? Dat ik vriendelijk wordt verzocht 11 euro over te maken. Maar nee helaas, jullie hebben een samenwerking met een incassobureau. Die mij vervolgens wél bellen terwijl ik aan het werk ben met het verzoek of ik maar liefst (accuut) €52.02 wil betalen (aan incassokosten!!!) Had ook geen idee waarom een deurwaardersbedrijf mij in godsnaam nodig zou hebben. Dacht haast dat het een vergissing moest zijn. Voor vitaminepillen dus. Die ik overigens absoluut niet meer en nóóit meer hoef of wil! Bedankt Flinndal. Voor een verdubbeling van 500% Goed bezig. Een ander bedrijf weer lekker makkelijk geld aan deze individu verdient. Dit bedrijf is verschrikkelijk. Koop er niets. Het is niet meer dan 'gebakken lucht' wat je koopt.
Beste Leonie, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze webshop! Bij openstaande bedragen sturen wij altijd drie mails en twee brieven ter herinnering van het openstaande bedrag. Een aantal weken voor de nieuwe zending wordt er bij het herhaalgemak een aankondigingsmail gestuurd, zodat u de zending kunt uitstellen, wijzigen of stopzetten. Daarnaast heeft u ook altijd 30 dagen om het ongewenst ontvangen pakket gratis te retourneren. Uit uw bericht begrijp ik dat u deze contactpogingen niet in goede orde heeft ontvangen. Ik kan mij voorstellen dat het in dat geval erg vervelend is om onverwachts in aanraking te komen met het incassobureau. Mijn excuses voor het ongemak! In onze administratie zie ik terug dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice. Ik hoop dat u in dit contact voldoende geïnformeerd en geholpen bent. Mochten wij u nog verder kunnen helpen, dan horen wij dit natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
ben blij met de levering en merkte n een week gebruik van het product al verschil.
Goede afhandeling
goed te bestellen,alleen de afhandeling met de vele reclames zou ik graag overslaan
Beste Joke, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Goed dat u aangeeft dat u liever minder reclame zou zien bij de afhandeling van de bestelling. Ik zal deze suggestie doorgeven bij de desbetreffende afdeling. Wij hopen dat de ontvangen producten in ieder geval volledig naar wens zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice