Pluspunten
Uitstekend bedrijf, in 2017 een eerste bestelling geplaatst bij Flinndal waarbij ik prima tevreden was over de producten. Midden 2018 werd ik gebeld door een dame van Flinndal, ongetwijfeld om het kwartaalabonnement te promoten. Toen ik meteen aangaf door te hebben waar het gesprek naartoe zou gaan en ik geen interesse had gaf deze mevrouw aan dat te begrijpen, en of ze wel nog even mocht weten of ik tevreden was met de producten. Dat was ik, en hiermee eindigde het gesprek. Tegenwoordig zijn er genoeg bedrijven die de medewerkers opdragen te blijven pushen als je aangeeft geen interesse te hebben. Het feit dat dit bedrijf dat niet deed, en de voorwaarden bij het abonnement (30 dagen te retourneren, vrij annuleren en wijzigen van de producten in het abonnement) maakt dat ik nu ik wel op zoek was naar een abonnementsdienst voor supplementen meteen voor Flinndal ben gegaan en de eerste 15 producten besteld en ontvangen heb. Absoluut aan te raden.
VerbeterpuntenWellicht wat informatie over bijv de Echineae en CYP450 interacties bijleveren ivm risico's icm bepaalde medicijnen.