Dankzij de informatieve en zeer leesbare site heb ik snel een keus kunnen maken. Bestelling vond ik 2 dagen later al in de brievenbus. Voor een nederlandse internetleverancier nogal snel!
Snelle levering, goed verpakt
Wacht al 5 dagen op bestelling. Nog niets ontvangen
Beste Klant, Vervelend om te lezen dat u uw zending nog niet in goede orde heeft mogen ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn excuses voor het ongemak! In onze administratie zie ik terug dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice. Aan de hand van dit gesprek is een passende oplossing bedacht voor deze situatie. Wij hopen dat u de door ons verleende service als prettig heeft ervaren. Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
was niet in 1 dag binnen en kwam helaas pas op dinsdag aan ipv zaterdag verder wel tevreden over het product en daar gaat het tenslotte om
Beste mevrouw van der Star, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Vervelend om te lezen dat de post vertraging heeft opgelopen bij het afleveren van uw pakket. Normaal gesproken worden pakketten die voor 23:00 uur besteld zijn, de volgende dag bij u afgeleverd. Wij zijn hierbij echter wel afhankelijk van de bezorgdienst. Hierdoor kan het een enkele keer voorkomen dat er vertraging oploopt bij de aflevering van uw pakket. Wanneer dit in het weekend gebeurt, is het eerst volgende levermoment helaas pas op dinsdag. Mijn excuses voor het ongemak! Deze klacht zullen wij doorvoeren. We streven ernaar om dit niet meer plaats te laten vinden. Fijn om te lezen dat de ontvangen supplementen wel volledig naar wens bevallen. Wij hopen u nog lang van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
De voedingssupplementen worden in onhandige zakjes geleverd. Waarom niet in bv kartonnen kokertjes, kost een paar cent meer. Nu moet ik alles overdoen in potjes o.i.d. En dat kun je niet makkelijk meenemen in bv een tas of jaszak.
Beste Klant, Jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de zakjes waar wij onze supplementen in verpakken. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze supplementen in deze zakjes te verzenden, omdat deze gemakkelijk door de brievenbus passen en luchtdicht zijn. Op deze manier blijven de tabletten zo lang mogelijk van de beste kwaliteit en hoeft u niet thuis te blijven voor de aflevering van de supplementen. Mocht u toch liever de supplementen op een andere manier willen bewaren, dan bieden wij de Flinndal bewaardoosjes aan. In deze bewaardoosjes kunt u steeds voor een paar weken supplementen doen, bijvoorbeeld om mee te nemen op vakantie. Wij adviseren om de rest van de supplementen in de originele verpakking te bewaren, om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Kan er nog niet te veel over zeggen, moet het iets langer gebruiken om goed te kunnen oordelen.
Geweldige uitgebreide info op de site van FLINNDAL. Alles wat ik wilde weten over tal van voedingssupplementen kon ik hierin lezen. Samen met mijn bestelling kreeg ik wederom de nodige info thuisgestuurd. Ik ben heel tevreden en vertrouw dit bedrijf.
Beste Yvon, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de informatie die wij geven over de supplementen die wij aanbieden. Mocht u toch nog aanvullende vragen hebben, dan kunt u dit laten weten. Wij helpen u graag verder! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Over de vitaminepillen kan ik nog weinig zeggen daar ik ze pas 3 dagen heb. De bestelling was de volgende dag al binnen en fijn dat het brievenbus post is. Ook de levering om de 3 maanden is makkelijk hoef je het zelf niet in de gaten te houden. Super.
Alleen vind ik de multivitamine na gpb te groot en heel vies smaken
Goed product zou het alleen in een potje willen i.p.v. zakje
Beste Robbie, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de producten die Flinndal aanbiedt. Daarnaast stellen wij het ook altijd op prijs om suggesties van onze klanten te horen. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze tabletten en capsules in zakjes te verpakken. Dit hebben wij gedaan omdat de producten hierdoor luchtdicht bewaard kunnen worden en daarnaast kunnen wij de producten op deze manier ook met brievenbuspost verzenden. Hierdoor hoeft u niet thuis te blijven voor de aflevering van uw supplementen. Wij bieden momenteel bewaardoosjes aan om een gedeelte van de verpakking in te bewaren. Deze bewaardoosjes zijn ook luchtdicht. Natuurlijk zal ik uw suggestie alsnog wel noteren in onze administratie! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Het was snelle ontvangst. En na mijn operatie ga ik beginnen met wls vitamines capsules. Hopelijk bevalt mij goed.
Levering verliep vlekkeloos en snel.
Wat ik had gehoopt
Snelle bestelwijze, snelle levering
Heb een retour gedaan maar nog steeds geen reactie op gehad
Beste Monika, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Vervelend om te lezen dat u nog geen bevestiging van de retourzending heeft ontvangen. Het kan één tot twee weken duren voordat een pakketje door ons retour ontvangen en verwerkt is. Dit komt doordat de post meerdere retourzendingen verzamelt, voordat zij deze aan ons retourneren. Mijn excuses voor het eventuele ongemak! In onze administratie zie ik terug dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice. In dit gesprek is bevestigd dat wij uw retourzending inmiddels in goede orde hebben ontvangen en verwerkt. Mocht u toch nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Na inname werdt ik heel beoerd, kokhalse en kwijlen, bijna overgeven. Ik had 2 1/2 uur daar voor metformine 1000mg in genomen, klaarblijkelijk kunnen ze niet samen, Even afwachten wat ze in het ZH zeggen hierop. De Gastricbijpass moet nog plaats vinden. OVer 3 dagen.-05-09 Mvg. Mw. Yvonne Klappe-Schuerman.
Geachte mevrouw Vollenhove, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Wat vervelend dat u klachten kreeg na de inname van de Flinndal Multi WLS. Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen daar wij nog niet eerder van dergelijke klachten over onze WLS gehoord hebben. We zijn dan ook erg benieuwd naar de reactie van het ziekenhuis. Hierom zou ik u vriendelijk willen vragen om contact met ons op te nemen om ons hierover te informeren. Alvast hartelijk dank! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Was een positieve ervaring betreft de eerste levering
Beste Ellen, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over uw eerste bestelling bij Flinndal! Wij hopen u nog vaker naar wens van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
Mijn eerste ervaring...duidelijke uitleg op de website en zeer correcte levering.
jammer dat de bestelling verpakt was met een kartelrand die was al keurig opengemaakt bij de bestelling
Geachte heer Kekerdom, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Vervelend om te lezen dat u een beschadigde doos toegezonden heeft gekregen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Wij hebben met de bezorgdienst afgesproken dat zij beschadigde pakketten naar ons retourneren en niet naar de klant toezenden. Wanneer wij een pakket beschadigd retour ontvangen, sturen wij namelijk een nieuwe onbeschadigde verpakking toe. Aangezien de bezorgdienst zich niet aan onze afspraak gehouden heeft, zal ik deze klacht dan ook doorgeven bij de bezorgdienst. Mijn excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor ontstaan is! Vriendelijke groet, Laura - Flinndal klantenservice
De vitaminen zijn goed
Heb het nog steeds niet ontvangen
Beste Roxanne, Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling in eerste instantie niet op tijd is bezorgd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. In onze administratie zie ik terug dat u reeds contact heeft gehad met onze klantenservice. Volgens de Track & Trace code zou een vervangend pakket vanochtend alsnog bij u bezorgd zijn. Ik hoop dat alles volledig naar wens is opgelost. Mocht er nog iets zijn dat wij voor u kunnen betekenen dan horen wij dit uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Nadia - Flinndal klantenservice
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD