Filter

Pluspunten

duidelijke informatie over de producten, en de mogelijkheden voor leveren snelle en eenvoudige afhandeling van bestellingen vriendelijke klantenservice die goed snel en duidelijk antwoord geven op je vraag

het pakketje past net niet door de brievenbus, al zou het wel aan de juiste afmetingen voldoen. De postbode moet dus aanbellen en kan niet afleveren als ik niet thuis ben. erg jammer.

Pluspunten

Snelle levering, proef vitamines, goede verpakking, keuze ivm levering, goede producten. Top Flindal ! Mvg.

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen. Levertijd mooi op tijd.

Pluspunten

Snelle levering Klant vriendelijk Goede levering dus zorgvuldig ingepakt

Pluspunten

Snel, probleemloos, correcte afhandeling. Goede producten en behulpzame medewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik hoef niet na elke zending gebeld te worden of alles goed is en of ik andere zaken ook interessant vind

Pluspunten

Handige overzichtelijke website, nette levering producten, goed telefonisch contact, er worden ook goede tips gegeven.

Pluspunten

Ik word vaak gebeld over tevredenheid en of er iets verbeterd kan worden. Als ik iets telefonisch wil bestellen, krijg ik korting omdat ik al klant ben.

Jammer dat er nu verzendkosten gerekend worden als je iets extra's wil bestellen en het niet boven de 15 euro is.

Pluspunten

Goede producten. Prima website voor gemakkelijke aanpassingen en over de levering ook geen klagen!

Pluspunten

Gemakkelijk bestelling uitstellen netjes elk kwartaal bezorgd en goed verpakt

Pluspunten

Duidelijke informatie. Snelle regeling. Mooie brievenbus pakketjes. Goede spullen.

Pluspunten

snelle correcte afhandeling van de bestellingen. nieuwsbrief met interessante artikelen geen opdringerige telefoontjes om andere producten aan te prijzen of te verkopen denkt mee met de klant

Pluspunten

Vriendelijke mensen, keurig verzorgde pakketjes, 'helemaal niks mis mee' , zoals dat heet. Prima aan te bevelen !

Pluspunten

prima service

geen

Pluspunten

Ik bestel al heeeeeeeeeeeeeeeeel lang bij dit bedrijf, dus ik denk dat ik dan best wel positief ben. Het positieve vind ik dat je nergens over hoeft na te denken en gewoon altijd je supplementen in huis hebt, dus nooit misgrijpt. En ik denk dat ik na al die jaren bestellen best wel in aanmerking kon voor een jaar lang gratis supplementen :)

Ik zou geen verbeterpunten weten, ik ben heel tevreden!

Pluspunten

goed bereikbaar voor vragen en behulpzaam bij het oplossen

om nieuwe producten, te laten proberen voor vaste klanten tegen een goede korting

Pluspunten

Altijd keurig, gemakkelijk te communiceren. Prettig.

Pluspunten

Goede producten en goede snelle service.

Pluspunten

netjes verzorgd en keurig op tijd in je brievenbus...

Pluspunten

Tijdige leveringen

Inhoud sommige pakjes gaan niet volledig in één doosje, b.v. sport en spieren en omega-3 extra forte

Pluspunten

goede uitleg en advies

Pluspunten

Goede en vriendelijke klantenservice. Denken in oplossingen.

Pluspunten

Makkelijk te bereiken, vriendelijk in de omgang en denken ook mee in oplossingen!

.??

Pluspunten

Altijd correcte levering en stopzetting

Alles oke

7 Houtplein