Pluspunten
Snel en duidelijkheid beschreven op de site
Pluspunten
Alles is naar wens gegaan, en alles volgens afspraak!
Pluspunten
Eerste kennismaking met Flinndal is voortreffelijk. Snelle levering via de brievenbus (je hoeft niet thuis te blijven ). Ook de automatische volgende levering is erg handig. Altijd voldoende voorraad en tegen normale prijzen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle levering. ik kan alleen de groene thee capsules slecht doorslikken, zijn er stroef, moet daar iets op vinden
Pluspunten
So many details about each product. Fast response / client service. Helpful website (choosing what you need). Very good discounts according to quantity / type of purchase (repeated or not)
Pluspunten
Snelle levering en goed advies gevend
Pluspunten
Degelijk en goed verpakt
Pluspunten
Snel en discreet geleverd, goede informatie en de prijs is redelijk. Ook de nieuwsbrief die erbij zat is heel leuk en interessant!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede levering snel en efficiënt.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goede kennis van zaken, goede service en afhandeling
Verbeterpunten-
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd en geen verzendkosten altijd fijn...
VerbeterpuntenGeen tevereden
Pluspunten
Snelle levering echt top!!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, goede informatie over de producten. Levering was snel, maar door een fout bij PostNL is er een fout met de levering gemaakt. Dit probleem is meteen opgepakt en opgelost door Flinndal. Ik kreeg een nieuw pakket toegestuurd dat er de volgende dag al was.
Pluspunten
Snelle service, goede bezorging, een goede informatie.
VerbeterpuntenMogelijkheid om volgende zending in minder dan 3 maanden in te stellen.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
Netjes te woord gestaan. En ben goed geholpen
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Prima klantenservice!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pakketje was niet geleverd op de verwachte dag. Dit werd heel snel opgelost door een nieuw pakket toe te sturen. Uiteindelijk dubbel ontvangen. Ik hoefde niks terug te sturen. Dat vindt ik echt toppunt van klantvriendelijkheid. Ik had tenslotte ook iets meer geduld kunnen hebben.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.