Pluspunten
Snelle levering. Makkelijk te verlengen of bestelling te verzetten. Kwartaallevering. Prijstechnisch oké.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Netjes en betrouwbaar
VerbeterpuntenIk krijg teveel bewaardozen
Beste A.D., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Via onze website of onze Klantenservice is het al mogelijk aan te geven of u wel of geen bewaardoosjes wenst te ontvangen. Voor nu heb ik direct genoteerd dat u geen bewaardoosjes meer wenst te ontvangen. Mocht u deze in de toekomst wel weer wensen, dan kunt u dit uiteraard altijd aan ons laten weten. Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Van bestellen tot levering prima verzorgt
Pluspunten
Snelle levering en kijken goed naar de hulpstoffen in de produkten,zoals dierlijke vetten en gelatine.
Pluspunten
aardige stem aan de telefoon en snelle levering
Pluspunten
Er was iets misgegaan bij het verzenden, maar dat werd na 1 telefoontje snel verholpen.
Pluspunten
Snelle levering en goede voorlichting en advies
Pluspunten
Geweldige klantenservice! Dikke pluim!!!!!
Pluspunten
Snelle levering. Bij mailen snel antwoord.
Pluspunten
Prompte levering Juiste prijsstelling
Pluspunten
Geen negatieve punten dus goed en snel afgeleverd
Pluspunten
Gemak
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Ik heb meer bestellingen gedaan bij Flinndal en was altijd tevreden over de levertijd en over de kwaliteit van de producten. Maar dit keer niet. Nieuwe bestelling geplaatst op 21 dec. j.l. nr. 1355727, tot nu toe niet ontvangen.
VerbeterpuntenWel een e-mail ontvangen op 21 dec. ter bevestiging. Hoe kan dit opgelost worden? Graag een reactie.
Beste mevrouw De Gruijter - Leeuw, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u uw pakket niet ontvangen heeft. Mijn excuses! De reden dat dit pakket niet is aangekomen komt, doordat de betaling tijdens het bestellen is afgebroken (door bijvoorbeeld een storing of het sluiten van de pagina). Automatisch wordt het pakket tegengehouden en sturen wij bericht dat de betaling niet gelukt is en of u deze alsnog wilt voldoen. Wilt u het pakket alsnog ontvangen? Dan kunt u via onze website een nieuwe bestelling plaatsen of reageren op dit bericht. Wij maken het graag alsnog in orde voor u! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenLiever niet gebeld worden voor weer nieuwe aanbiedingen dan liever via de mail, dit vind ikzelf prettiger.
Beste mevrouw B.J.A., Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u laat weten dat u telefonisch contact niet op prijs stelt. Mijn excuses voor het eventuele ongemak. Graag zorg ik ervoor dat u in de toekomst niet meer gebeld zal worden. Mocht u uw bestelling willen wijzigen, dan kunt u zelf contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
prima klantcontact, ook telefonisch!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima bedrijf, volgende dag in huis en pakketjes passen door de brievenbus. Mooi bewaardoosje bij de bestelling. Ik ben erg tevreden over de service