Pluspunten
- snelle levering - fijn dat er een pillen doosje bij zit - mooie verpakking, werd netjes afgeleverd zonder scheuren/deuken - fijn dat je een proefmonster van 15 pillen kunt bestellen - handig dat je een herhaalgemak kunt instellen, hoef je er niet meer over na te denken, en komen de pillen vanzelf weer thuis afgeleverd, en het mooiste is de pillen komen in de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven
Pluspunten
een fantastisch bedrijf is Flinndal. ik kan er alleen maar positief over er zijn. gebruik al jaren veel producten als aanvulling nog op goede voeding. zeer zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Waardebon voor volgende aankoop
Verbeterpunten--
Pluspunten
Gratis bezorgen. Past meestal door de brievenbus. Ziet er goed verzorgd uit
Pluspunten
ik ben duidelijk te vrede wil alleen niet elke keer als ik wat besteld heb een beoordeling invullen ,ga zo door en ik blijf natuurlijk klant
Pluspunten
Zeer goed bereikbaar via de Chat. Heel behulpzaam. Meedenkend.
VerbeterpuntenTrack en trace code doorgeven? Staat wel op de verpakking.
Pluspunten
vlot,snelle bezorging.
Pluspunten
Hulpvaardig
Pluspunten
Meegeleverd uitgebreide folder met alle producten en gratis een mooie bewaar en doseerdoos voor de tabletten.
Pluspunten
geheel positief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site en duidelijk over de levering. Levering gaat snel en je hoeft er ook niet voor thuis te blijven. Top!
Pluspunten
Altijd vriendelijke, behulpzame mensen aan de lijn, goede producten, snelle levering, geen verzendkosten en gratis retourneren indien gewenst!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Heerlijk dat je zo duidelijk kunt zoeken naar wat je nodig hebt, makkelijk kunt bestellen, zeer snel geleverd krijgt en dat voor die prijs. Voor mij zijn het ook nog eens prima producten, ik reageer overal snel op en de hoeveelheid werkzame stof past goed bij mij
milieuvriendelijker verpakken van de medicijnen. verzending in karton is natuurlijk prima recyclebaar maar de medicijnverpakking??
geen
Pluspunten
Gemakkelijk via internet wijzigingen aan te brengen in een zending.
Pluspunten
Goed en mooi resultaat, van de persoonlijke foto en tekst! Prima levering qua tijdbestek en verpakking.
Pluspunten
Pluspunten
snel en netjes bezorgt