Pluspunten
duidelijk web-site. Vlotte afhandeling na bestelling
Pluspunten
Alles, al jaren vaste klant en uitermate tevreden!!!!
Pluspunten
Altijd goed contact en snelle betrouwbare levering.
Pluspunten
Duidelijke, goed toegankelijke site. Prima toelichting, uitleg en snelle levering.
VerbeterpuntenDe dagdosering doos voor de diverse tabletten/capsules, heeft te kleine compartimenten (per dag) en is voor 'artrose' handjes, onhandelbaar= niet te openen.
Beste mevrouw P.C.H., Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u met ons meedenkt, dat stellen wij zeer op prijs! Ik geef uw suggestie graag door aan onze afdeling Productontwikkeling. Wellicht kunnen zij in de toekomst een ander bewaardoosje ontwikkelen welke beter te openen is. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Goede organisatie
VerbeterpuntenPer ongeluk bestelde ik 30 stuks vitamine D ipv 90, kosten 5,95 ipv 8,95 voor 90 stuks. Het zou prettig zijn als je in het scherm als eerste 90 stuks krijgt aangeboden. Het prijs verschil is namelijk te gering om 30 te bestellen ipv. 90
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw suggestie tot verbetering! Begrijpelijk dat u wegens het prijsverschil liever kiest voor een kwartaalbestelling. Ik heb uw suggestie direct doorgegeven aan de betreffende afdeling. Ook heb ik zojuist geprobeerd u telefonisch te bereiken, maar helaas zonder succes. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met ons gratis servicenummer 0800-7080? Dan zoeken wij graag samen met u naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
staat boven aangegeven, heel positief
Verbeterpuntenaltijd, voor nu niet
Pluspunten
Telefonisch advies indruk; zeer gedegen, kennis lijkt aanwezig. Voelt betrouwbaar waardoor je de keus maakt de bestelling te plaatsen.
VerbeterpuntenHoud rekening met de post. De slogan vandaag besteld, morgen in huis gaat NIET op voor brievenbus verzending. Pakje werd de derde dag ontvangen.
Beste G.M., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en suggestie tot verbetering. Vervelend om te horen dat uw bestelling later is bezorgd dan beloofd op onze website. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. Ook via de brievenbuspost hoort een bestelling via onze website de volgende dag bij u in huis te zijn. Helaas kan het een heel enkele keer voorkomen dat de bezorging enige vertraging oploopt. Vervelend dat dit net bij uw eerste bestelling het geval is geweest. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om onszelf te verbeteren en daarom zal ook dit specifieke geval onderzocht worden. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
prima service en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke Informatie & goede verzorging pakket & bezorging .
Pluspunten
Gewoon zodoorgaan.
VerbeterpuntenNiet meer bellen voor een herhaalrecept. Plaats zelf tijdig een bestelling.
Beste W., Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat vervelend dat u ongewenst gebeld bent, maar fijn dat u dit aan ons doorgeeft! Wilt u liever niet gebeld worden? Dan is het gelukkig altijd mogelijk dit aan te geven via onze Klantenservice, maar ook via onze website, wanneer u inlogt op Mijn Flinndal! Ik heb dit bij deze gelijk voor u geregeld. Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Goede verpakking. Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenBij storing .(storing bij inpakken) gaarne klant inlichten.
Geachte heer F.A. Barends, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend dat u last heeft gehad van een storing bij ons inpakcentrum. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak! Waar mogelijk doen wij altijd ons uiterste best om de getroffen klanten te informeren. Helaas is niet altijd (direct) duidelijk welke klanten getroffen zijn door een storing, waardoor vooraf informeren niet altijd mogelijk is. Uw bestelling zou inmiddels al een tijd bij u in huis moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dit heel graag van u! Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Ze leveren snel
Pluspunten
Word altijd netjes geholpen .ze bellen ook tussen door of alles nog goed gaat
Pluspunten
Ben op dit moment zeer positief..1 week bezig met wls van flindall
VerbeterpuntenNog niks!!