Pluspunten
nette uitleg over het product, niet lang op antwoord gewacht en ook de service is prima.
Pluspunten
heel snel bezorgd.
Verbeterpuntenniet elke keer een verzameldoosje nodig ivm verspilling. Misschien een aankruis mogelijkheid voor ja of nee.
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen al in huis. Top service. Netjes verpakt. Makkelijk in Te nemen/ of te kauwen voor mijn kleintjes.
VerbeterpuntenMisschien een leuke verpakkings kleur dat kinderen aantrekt. Ipv grijs.
Pluspunten
De chat is ook erg handig,het opzeggen kan je ook doen wanneer je wilt, en ik heb jaren geleden ook voor jullie gewerkt toen heette julli nog natufit
VerbeterpuntenGeen alles is prima!
Pluspunten
Super idee en sevice om bewaardoosjes met stickers mee te sturen! Dank daarvoor!
Pluspunten
Heb bij Flindall een bestelling geplaatst, maar mijn kortingscode kreeg ik niet geaktiveerd. Heb toen een mailtje gestuurd en zij hebben alles voor mij geregeld. De volgende ochtend had ik mijn bestelling al binnen. De rekening krijg ik deze week binnen en kan dan het bedrag overmaken. Dat noem ik nog eens Service !
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
Alle Respect voor die ene Meneer wie heeft mij alles deskundig uitgelegd... ( Mijn excuus zijn naam vergeten, Nick of zo its ) vrijdag besteld - zaterdag in huis. Top.
Beste mevrouw Dragi, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Ik geef uw compliment graag door aan mijn collega Nick. Leuk dat u dit met ons deelt! Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Prima verzorgd pakketje en de prijs is alleszins acceptabel. Nu nog even afwachten of het beoogde resultaat wordt behaald. Ben benieuwd.
Pluspunten
Snelheid en kwaliteit
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je enkele produkten uit een herhaalbestelling naar voren kon halen, eventueel te combineren met nieuwe produkten.
Beste mevrouw M.A.T., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Vervelend dat het aanpassen van uw bestelling via Mijn Flinndal niet altijd even gemakkelijk gaat. Mijn excuses voor het ongemak. Normaliter kunt u het betreffende product uit de reeds bestaande bestelling verwijderen en een nieuwe bestelling plaatsen met de gewenste producten met een andere afleverdatum. In uw geval is het wegens uw kortingsregeling het makkelijkst om uw wijziging telefonisch of per e-mail aan ons door te geven. Graag maken wij dit dan alsnog voor u in orde. Ook geef ik uw suggestie graag door aan de betreffende afdeling, zodat zij dit proces in de toekomst wellicht kunnen vergemakkelijken. Met vriendelijke groet, Cherelle Flinndal Klantenservice
Pluspunten
Snel, betaalbaar en goed verzorgd.
Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Super advies binnen een zeer korte tijd
Pluspunten
Prima website en makkelijk te bestellen of andere mutaties aan te geven
VerbeterpuntenSommige pillen zijn wel een beetje groot
Pluspunten
Goed contact, staat open voor suggesties, correct, snelle levering
VerbeterpuntenGeen klachten. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.