Filter

Bevalt uitstekend

Bevalt uitstekend.

Prima service en snelle levering. Fijn ook is het herhaal gemak. Deze kan je ook even stop zetten als je nog genoeg hebt of tussentijds veranderen als je behoefte veranderd

Prima service, goede klantenservice en behulpzaam

Prima prijs, prima kwaliteit, klantvriendelijk

Top producten

Onvoorstelbaar! Geen blaasontsteking meer gehad nu ik Flinndal Cranberry gebruik. Blij mee.

Ik krijg op tijd mijn supplementen. Ook als ik het tijdstip verander.

Goede ervaring

Al heel lang klant Goede service en tijdige bezorging makkelijk om z'n uit te stellen Goede producten Alleen sommige tabletten te groot voor mij om in te nemen Wordt hiervoor wel oplossingen gezocht

Super tevreden

Super tevreden over de producten en de service.

altijd goed en netjes afgeleverd fijn dat de doosjes door de brievenbus passen

altijd goede aflevering het is erg makkelijk dat de doosjes door de brievenbus passen zodat je niet thuis hoeft te blijven.

Goede vitamines supplementen

Al jaren trouwe klant en bevalt nog steeds. Wel jammer dat sommige producten erg duur zijn. Dat is voor mij wel een beetje een "deal breaker" Maar ik ben over het algemeen zeer tevreden!

Prima.

Duidelijke omschrijving product.prettige herhaal-en kortingsregelingen

Goede service en prijs

Lekker het herhaalgemak en goede producten

Altijd ruim op tijd

Altijd ruim op tijd met leveren

Super service

Vanaf het begin alles soepel verlopen , altijd correct!!

Goede service.

Goed contact met de medewerkers, goede afspraken en op tijd geleverd.

All my vitamins in one handy place!

I’m very impressed with this company, The delivery is always on time and the vitamins always well packaged. They always what I need at my age nd service is excellent. I will definitely be staying with this company for the quality and convenience and I highly recommend them to all my family and friends. Thanks Flinndal!!

Kwaliteit

Kwalitatief goede producten en altijd keurig op tijd!

Supersnel en netjes bezorgd

Heel tevreden met de producten

TOP! Gebruik het al jaren.

Ik gebruik al jaren omega3 en vitamine D en maak gebruik van het herhaal gemak. Een keer overslaan geen probleem geef aan wanneer je ze weer wilt ontvangen. Als ik vragen heb zijn ze goed bereikbaar en wordt je vakkundig en vriendelijk te woord gestaan .

Goede ervaring , soms mis ik een mail en gaan de verzendingen maar door maar dat ligt meer aan mij

Prima spullen , geen reuze pillen , prima

goed product, redelijke prijs en snelle levering

zie bovenstaand

Goed, past door de brievenbus, service oké en prima medicijnen

alles is prima snelle levering en goeie spullen

Snelle levering en makkelijk uitstellen van nieuwe levering

Zeer goede service

Top producten en super snelle levering!

Zeer goed!

7 Houtplein