Filter

Pluspunten

Duidelijke website, goede zoekfunctie. Snelle levering en correcte afhandeling van bestelling.

Pluspunten

komt de afspraken na, had de bestelling vlot in huis

Kan niets bedenken, alles is positief

Pluspunten

alles

Pluspunten

Snel en goed geleverd. Als er iets ontbreekt bij de zending wordt het snel na geleverd zonder moeilijk te doen klasse

Zo door gaan

Pluspunten

Goede verzorging en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering duidelijke website goede produkten, heb echt het idee dat het wat doet

goedkoper

Pluspunten

snelle levering, producten goed verpakt, duidelijke omschrijving van het product, overzichtelijke website

geen

Pluspunten

Snelle levering in een goed verpakt doosje wat in de brievenbus past.

Pluspunten

Goed product ik gebruik vit na gastricbypass vorige week uitslag bloed onderzoek alle vit waren allemaal goed goede en snelle levering en altijd een mooi doosje erbij dank jullie wel

Pluspunten

Supersnelle levering en keurige verpakking tegen een aanvaardbare prijs zijn enkele van de kenmerken van dit kwaliteitsbedrijf.

Zij stellen zich beslist niet opdringerig op en leveren alleen datgene wat je beseld hebt. Verbeteringen? Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Alles daar goed geregeld

Pluspunten

Snel, hoge kwaliteit ingredienten, zeer mooie prijs voor de kwaliteit

Beter/uitgebreider omschrijven welke processen in het lichaam en geest de ingredienten beinvloeden.

Pluspunten

snel en correct levering! als je klant bent dan bellen ze je van tijd tot tijd op of ze iets voor je nog kan betekenen vind ik super!!!

heb ik niet !

Pluspunten

Snel en verzorgd !

Pluspunten

Weten waar ze het over hebben. Goeie uitleg. Snelle levering. Het zijn goeie producten wat ze verkopen. Ben zeer positief en het is, betaalbaar. Ik zeg ...door gaan zo. Een dikke duim

Door gaan zo, heb geen verbeterpunten. Jullie doen het erg goed.

Pluspunten

Snel en makkelijk bestellen

Pluspunten

Snelle levering Het pakketje kan door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven Informatie en aanbiedingen bij de levering Altijd een nieuwe korting bij de levering Handig pillendoosje in verschillende kleuren bij de levering (met stickers)

Wanneer je twee verschillende producten in één keer koopt, zit er maar 1 pillendoosje bij. Je moet dan het andere product in een heel ander doosje of potje bewaren (wat ik jammer vind). de eerst volgende keer zou ik dan de bestelling eerder apart doen.

Pluspunten

Ben zeer tevreden .je wordt vriendelijk te woord gestaan en geholpen laatste bestelling vit. B12 geeft me zoveel energie voel me steeds beter .als u weet dat ik COPD 4 heb en 24 uur zuurstof begrijpt u dat ik erg tevreden ben Heb de tip voor jullie bedrijf gekregen van mijn Zus m.v/groet Lucia Jakobs

Pluspunten

Duidelijk, geweldige service, redelijke prijs en net die ondersteuning die jij wenst.

Zou het zo niet weten.

Pluspunten

snelle levering, ongecompliceerd en enorme keuze

Pluspunten

goede producten met iedere keer weer nieuwe producten. Vriendelijke mensen aan de telefoon en zeer snelle levering

Pluspunten

Keurig verpakt, snelle levering, prima producten.

Optie of een bewaardoosje ook gewenst is. Pakketjes passen niet door iedere brievendeurbus.

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD