Filter

Pluspunten

Goede produkten, vlotte verzending. Lage prijzen. Bij je bestelling handig pillendoosje en nieuwsbrief over andere produkten en gratis energie bar

Ik hoef niet telkens een pillendoosje. Want nu moet ik thuisblijven want de zending kan nu niet in postbus van een flat. Ik heb nu twee pillendoosje. Kan ik dat uitvinken, bij een nieuwe bestelling? Dat ik geen nieuw pillendoosje meer wil?

Pluspunten

Met de 10 euro vrienden korting ben ik nu een tevreden klant van Flindall. Heel makkelijk te bestellen en op de site kun je precies uitzoeken aan de hand van een tabel wat je persoonlijk nodig hebt. Zeer handig voor iemand die er weinig verstand van heeft! De bestelling komt via de post en past gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ook handig dat je voor elke soort pil een apart doosje krijgt met stikkers zodat je het makkelijk kan bewaren. Ik ben ZEER tevreden over Flindall!

Eigenlijk niets, alles is perfect voor elkaar met Flindall!

Pluspunten

Snelle levering en het pakket past door de brievenbus. Goede kwaliteit. Regelmatig nieuwe producten of verbeteringen. Veel keuze en makkelijk even uitstellen als je nog genoeg voorraad hebt.

Het is niet goedkoop. De kindervitamines vinden ze echt niet prettig van smaak.

Pluspunten

Goede snelle levering Duidelijke uitleg

De kleuren van pillen onderling is zo wat het zelfde je raakt snel in de war

Pluspunten

Verzorgde en duidelijke site, levering 24 uur, door de brievenbus, goed verpakt....wat wil je nog meer...dus!!!

niks nada naks

Pluspunten

Flinndal is een hele fijne en goede webshop. De artikelen worden snel bezorgd en de verpakking is prima. Geen onnodige grote verpakkingen wat ook voor het milieu goed is.

Pluspunten

vakkennis

geen

Pluspunten

Correctie afhandeling van de bestelling, duidelijke info.

Pluspunten

Betrouwbaar, goed snel en duidelijk bedrijf. Zeer fijne klantenservice! Pure gezonde vitamines.

ik zie geen verbeteringen.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

goede en snelle services! Kreeg alles erg snel en goed bezorgd. de producten waren goed ingepakt. Ik ben erg blij met mijn pakket en het werkt ook goed!. Ik moest eerst even aan de smaak wennen maar dat heb ik nu onder controle;) Nu alleen nog resultaat zien. Hier heb ik dan ook de volste vertrouwen in:) Ik ga zeker meer bestellen bij jullie, ik ben fan!

de verpakking van de energierepen zijn niet zo handig. de reept blijft een beetje aan de verpakking plakken. Daarnaast vind ik persoonlijk dat de nasmaak van de repen een beetje poederig is.

Pluspunten

Gemakkelijk contact mee te leggen Snel antwoord. Deskundig advies. Keurig verzorgde leveringen. Kwartaalgemak dus je zit nooit zonder...

Veel /vaak mail.....ben ik persoonlijk niet blij mee.

Pluspunten

Duidelijk en snelle levering. Goede service.

Pluspunten

Betrouwbaar, eerlijk, supersnelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding en zeer behulpzaam bij het aandragen van ideeen, ik ben al jaren een zeer tevreden klant!

Pluspunten

Snelle levering binnen de termijn die ze zeggen. Handig omdat je er niet voor thuis hoeft te blijven omdat het pakketje door de brievenbus past. Het kwartaalherhaalgemak is ook ideaal, je krijgt de vervolgzending vanzelf toegestuurd en hoeft er dus zelf niet aan te denken. De hersluitbare zakjes zijn ook handig of je moet er voor kiezen om de pillen in het meegeleverde bewaardoosje te doen.

Pluspunten

Duidelijke site, overzichtelijk. Genoeg keuzes en uitleg. Ik heb al heel wat sites bekeken maar ik hoef niet verder meer te zoeken. Snelle levering.

Pluspunten

Nette snelle levering, overzichtelijke webshop leuke acties. Snelle reactie als je iets wilt weten, Prima bedrijf!

Ik zou het niet weten wat er nog beter kan.

Pluspunten

Bestelling de anderen dag in de bus en keurig verpakt super

Pluspunten

Duidelijke informatie, super snelle levering, fijne vriendelijke klantenservice!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Mooie site, goede service, snelle levering! !!!

Pluspunten

Klantenservice,produkten. verzending en informatie

Geen ga zo door

Pluspunten

Goede service, snel in huis ( gewoon door de brievenbus!) en natuurlijke ingrediënten. Zeker een voordeel dat de vitamine B12 hier geschikt is voor veganisten en vegetariërs! Ook goede beschrijving wat de vitaminen doen!

Bij aanvragen voor bijvoorbeeld speciale vegetarische b12 ( en een voedingswaren gedaan te hebben, waarin aangegeven vegetarisch te zijn) werd er een energiereep met gelatine erin meegeleverd, klein min puntje dat hier dus gelatine in zit ( sowieso). En ze adverteren niet op mijn blog ;) (eileenongreen)

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD