Filter

Pluspunten

Snel met levering, super vriendelijke

Pluspunten

Snel bezorgd en goed verpakt. Geen verzendkosten en past door de brievenbus. Geen grote potten in de kast. De luxe van een herhaalservice erbij. Ik ben tevreden.

Pluspunten

Snelle levering en prima producten . De financiële afwerking is ook uitstekend geregeld.

Alles loopt bij jullie volgens mij op rolletjes.

Pluspunten

Ik ben altijd zeer tevreden over de supplementen van Flinndal. Eigenlijk alleen bij de supplementen van Flinndal ervaar ik ook daadwerkelijk effect. Wat ik ook mooi vind, is dat het bestelde via de brievenbus kan worden bezorgd. Zo hoef ik niet thuis te blijven. De inhoud van het doosje zit altijd supernetjes er in verpakt. Ook leuk is de nieuwsbrief van hen, die op dat moment relevant is. Daar mag ik graag in lezen. De doosjes die je bij de bestelling meegeleverd krijgt zijn ook handig. Ik bewaar nu voor een week naast de Flinndal supplementen ook mijn andere medicijnen in deze doosjes, zodat ik kan bijhouden of ik het op tijd heb ingenomen. Erg handig en dus multifunctioneel. Een aantal jaren ben ik klant geworden van Flinndal en ik was toen al tevreden, maar nu ben ik superblij! En de snelle levering, leuke acties en nieuwtjes maken het altijd weer een feest om een pakketje te mogen ontvangen :).

Misschien is het handig om bij de kassa aan te laten geven of een klant iets extra's wil ontvangen zoals een pillendoosje, nieuwsbrief of reclame. Als iemand dat in zijn of haar account dat al heeft aangevinkt, kan dat automatisch ook aan bij de kassa. Een klant kan dan per bestelling zien of hij of zij iets 'extra's er (gratis) bij wil hebben. Zo niet, dan kan dat uitgevinkt worden. Dan voorkom je een hoop extra doosjes verzenden of ongewenste reclame als mensen het niet doorhebben. ;)

Pluspunten

Alles kun je zelf regelen gemak van het thuis bezorgen

Weet ik niet

Pluspunten

De goedkoopste en werkzame produkten vind je bij Flindal.

Pluspunten

Altima op time en Deneen mee

Pluspunten

Ja ja gemak dient de mens bestellen maar en in een wip in huis en dan het bestelde consumeren en je net zo snel als geleverd je beter voelen

Ik zou zeggen elke verandering is nog geen verbetering dus ik zou het zo laten bedankt en succes

Pluspunten

Snelle levering, prima producten en super goede klantenservice. Uiterst vriendelijk en correct.

Pluspunten

Dit was mijn 1e bestelling en deze werd netjes en snel geleverd. Kreeg daarbij gratis een bewaardoosje waar ik heel blij mee was, echter het dekseltje was stuk. Hierover een mailtje gestuurd en de volgende dag lag er al een nieuw doosje in mijn brievenbus. Super service

Pluspunten

Een eerlijke en klantgerichte benadering waarbij de verhouding tussen kwaliteit en prijs uitstekend is. Marketing vind ik evenwichtig en gericht op to the point productinformatie. Daarnaast is leveringstijd, afwikkeling bestelling etc uiterst correct. Tot slot is aanbod van supplementen breed en gericht op specifieke behoeften. Zie geen reden om nog voor ander merk te kiezen!

Blijven door innoveren en gespitst blijven op de behoeften van de consument.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets ontvangen!

Moet ontvangen zijn, nog niets!

Pluspunten

vlotte levering, goede service!

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven!

Pluspunten

Middernacht om 00.30 u gemaild , de volgende dag in de brievenbus. Dar is klantenservice "Ten Top"

Kan alleen maar melden ' Ga zo door'

Pluspunten

Heldere beschrijving van de producten, prima prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering. Producten prima verpakt! Ook erg prettig dat er nog extra info meegestuurd werd met de producten. Ik heb nog niet vaak iets besteld, maar heb nu al wel het gevoel dat ik het bedrijf en de medewerkers "ken" ;-)

Pluspunten

correct ,behulpzaam,snelle levering,goede producten

geen

Pluspunten

alles gaat goed. ga zo door.

Pluspunten

Vandaag besteld morgen in huis en steeds aanbiedingen

Pluspunten

goede voorlichting duidelijke webside, makkelijk af te bestellen indien nodig veel aanbod. kortom goed !!

weet ik ff niet. goed he !

Pluspunten

Goede en snelle service.Prijs kwaliteit en procucten prima.

Geen idee

Pluspunten

Erg flexibel en klantgericht. Altijd mogelijk om uit te stellen of af te zeggen. Goede producten. Goede uitleg

Stoppen met telefonische reclame.

Pluspunten

snelle levering en goed product

Pluspunten

Snelle levering eerlijk schoon product

-Mijn brievenbus kapot

7 Houtplein