Pluspunten
Snel met levering, super vriendelijke
Pluspunten
Snel bezorgd en goed verpakt. Geen verzendkosten en past door de brievenbus. Geen grote potten in de kast. De luxe van een herhaalservice erbij. Ik ben tevreden.
Pluspunten
Snelle levering en prima producten . De financiële afwerking is ook uitstekend geregeld.
VerbeterpuntenAlles loopt bij jullie volgens mij op rolletjes.
Pluspunten
Ik ben altijd zeer tevreden over de supplementen van Flinndal. Eigenlijk alleen bij de supplementen van Flinndal ervaar ik ook daadwerkelijk effect. Wat ik ook mooi vind, is dat het bestelde via de brievenbus kan worden bezorgd. Zo hoef ik niet thuis te blijven. De inhoud van het doosje zit altijd supernetjes er in verpakt. Ook leuk is de nieuwsbrief van hen, die op dat moment relevant is. Daar mag ik graag in lezen. De doosjes die je bij de bestelling meegeleverd krijgt zijn ook handig. Ik bewaar nu voor een week naast de Flinndal supplementen ook mijn andere medicijnen in deze doosjes, zodat ik kan bijhouden of ik het op tijd heb ingenomen. Erg handig en dus multifunctioneel. Een aantal jaren ben ik klant geworden van Flinndal en ik was toen al tevreden, maar nu ben ik superblij! En de snelle levering, leuke acties en nieuwtjes maken het altijd weer een feest om een pakketje te mogen ontvangen :).
VerbeterpuntenMisschien is het handig om bij de kassa aan te laten geven of een klant iets extra's wil ontvangen zoals een pillendoosje, nieuwsbrief of reclame. Als iemand dat in zijn of haar account dat al heeft aangevinkt, kan dat automatisch ook aan bij de kassa. Een klant kan dan per bestelling zien of hij of zij iets 'extra's er (gratis) bij wil hebben. Zo niet, dan kan dat uitgevinkt worden. Dan voorkom je een hoop extra doosjes verzenden of ongewenste reclame als mensen het niet doorhebben. ;)
Beste mevrouw GW, Wat een ontzettend mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden met ons bent. Natuurlijk hartelijk dank daarvoor, maar uiteraard ook voor het meedenken. We hebben op dit moment inderdaad de mogelijkheid om via Mijn Flinndal aan te geven of u wel of geen 'extra's' wilt ontvangen. Het aangeven bij in de winkelwagen is daar wellicht een mooie aanvulling op! Ik heb uw suggestie doorgegeven aan mijn collega van de desbetreffende afdeling. Wie weet kunt u in de toekomst gebruik maken van deze optie's! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Alles kun je zelf regelen gemak van het thuis bezorgen
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
De goedkoopste en werkzame produkten vind je bij Flindal.
Pluspunten
Altima op time en Deneen mee
Pluspunten
Ja ja gemak dient de mens bestellen maar en in een wip in huis en dan het bestelde consumeren en je net zo snel als geleverd je beter voelen
VerbeterpuntenIk zou zeggen elke verandering is nog geen verbetering dus ik zou het zo laten bedankt en succes
Pluspunten
Snelle levering, prima producten en super goede klantenservice. Uiterst vriendelijk en correct.
Pluspunten
Dit was mijn 1e bestelling en deze werd netjes en snel geleverd. Kreeg daarbij gratis een bewaardoosje waar ik heel blij mee was, echter het dekseltje was stuk. Hierover een mailtje gestuurd en de volgende dag lag er al een nieuw doosje in mijn brievenbus. Super service
Pluspunten
Een eerlijke en klantgerichte benadering waarbij de verhouding tussen kwaliteit en prijs uitstekend is. Marketing vind ik evenwichtig en gericht op to the point productinformatie. Daarnaast is leveringstijd, afwikkeling bestelling etc uiterst correct. Tot slot is aanbod van supplementen breed en gericht op specifieke behoeften. Zie geen reden om nog voor ander merk te kiezen!
VerbeterpuntenBlijven door innoveren en gespitst blijven op de behoeften van de consument.
Pluspunten
Niets ontvangen!
VerbeterpuntenMoet ontvangen zijn, nog niets!
Beste mevrouw Venmans, Hartelijk dank voor uw beoordeling, maar wat ontzettend vervelend dat u nog geen pakket ontvangen heeft! Uw pakket had u inderdaad al bij u in huis moeten zijn. Ik vermoed dat er iets is misgegaan bij de post. Mijn excuses hiervoor, want dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb u gelijk een vervangend pakket toegestuurd. Deze kunt u morgen, maar uiterlijk overmorgen in huis verwachten. Uiteraard betaalt u hier geen extra kosten voor. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0800-7080 (gratis telefoonnummer, bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 19:00). Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
vlotte levering, goede service!
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven!
Pluspunten
Middernacht om 00.30 u gemaild , de volgende dag in de brievenbus. Dar is klantenservice "Ten Top"
VerbeterpuntenKan alleen maar melden ' Ga zo door'
Pluspunten
Heldere beschrijving van de producten, prima prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering. Producten prima verpakt! Ook erg prettig dat er nog extra info meegestuurd werd met de producten. Ik heb nog niet vaak iets besteld, maar heb nu al wel het gevoel dat ik het bedrijf en de medewerkers "ken" ;-)
Pluspunten
correct ,behulpzaam,snelle levering,goede producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles gaat goed. ga zo door.
Pluspunten
Vandaag besteld morgen in huis en steeds aanbiedingen
Pluspunten
goede voorlichting duidelijke webside, makkelijk af te bestellen indien nodig veel aanbod. kortom goed !!
Verbeterpuntenweet ik ff niet. goed he !
Pluspunten
Goede en snelle service.Prijs kwaliteit en procucten prima.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Erg flexibel en klantgericht. Altijd mogelijk om uit te stellen of af te zeggen. Goede producten. Goede uitleg
VerbeterpuntenStoppen met telefonische reclame.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Wat vervelend dat u ongewenst gebeld bent, maar fijn dat u dit aan ons doorgeeft! Wilt u liever niet gebeld worden? Dan is het gelukkig altijd mogelijk dit aan te geven via onze Klantenservice, maar ook via onze website, wanneer u inlogt op Mijn Flinndal! Ik heb dit bij deze gelijk voor u geregeld. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
snelle levering en goed product
Pluspunten
Snelle levering eerlijk schoon product
Verbeterpunten-Mijn brievenbus kapot
Beste meneer Bosman, Hartelijk dank voor uw bericht en uw mooie cijfer, maar wat vervelend dat uw brievenbus kapot is gegaan! Naar aanleiding van uw eerdere bericht via ons contactformulier hebben wij u een reactie toegestuurd met de vraag of wij contact met u kunnen opnemen. Graag stel ik u hier een aantal vragen over, zodat we een goed beeld kunnen vormen van wat er gebeurd is. De doos van Flinndal is namelijk speciaal ontwikkeld om door de brievenbus te passen. Ik wil u daarom vriendelijk vragen te reageren op dit bericht of onze eerdere e-mail, zodat wij dit met u op kunnen lossen! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal