Pluspunten
Zeer snelle verzending
Pluspunten
Snelle,accurate afhandeling van de bestellingen. Heel vriendelijke klantenservice bij vragen.
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken.
Pluspunten
goede en duidelijke reclame. goede producten. vriendelijk personeel
Verbeterpuntenkan er geen bedenken dus blijf zoals je bent.
Pluspunten
Altijd goed geholpen. Ook aan de telefoon, netjes antwoord op mijn vragen en advies gekregen. Bij een nieuwe bestelling bleek er zelfs al korting in mijn winkelwagen te staan voor het geval ik datzelfde zou bestellen, wat ook de bedoeling was. De bestelling was de volgende dag al binnen, netjes verpakt. Ik bestel hier al jaren mijn WLS vitamines en mijn bloedwaardes zijn sindsdien netjes. Ik ben zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle levering, goede aanbiedingen.
Pluspunten
snelle levering in supergemakkelijke en stevige verpakking , niet helemaal duidelijk altijd een luisterend oor en bijpassend goed advies.
VerbeterpuntenEven niet.
Pluspunten
snel in huis / achteraf betalen ook wel makkelijk
Verbeterpuntenzie nog niet echt verbeterpunten , is wel goed zo .
Pluspunten
Vlotte bezorging, duidelijke gebruiksaanwijzing .
Pluspunten
Uitstekende service! Keurig verzorgd Zeer vriendelijk te woord gestaan Al veel aangeraden aan vrienden en bekende
Pluspunten
Mooie, eerlijke producten. Prettige website en bezorging
VerbeterpuntenMinder flyers/ papier meesturen met de bezorging
Beste mevrouw Hafith, Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden over ons bent! Wanneer u geen reclamemateriaal wilt ontvangen bij uw pakketten, dan is dit uiteraard geen enkel probleem. Via onze website (Mijn Flinndal) of via de Klantenservice kunt u aangeven dat u wij geen reclamemateriaal meer hoeven mee te sturen. Ik heb dit bij deze voor u in orde gemaakt! Rest mij voor nu niets anders dan u alvast een fijne jaarwisseling te wensen! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige levering van steeds meer producten!
VerbeterpuntenSoms verkeerde levering.
Pluspunten
Zeer uitgebreide informatie over hoge kwaliteit producten. Uitstekende service, goed verzorgd.
Pluspunten
Ik kan met vol vertrouwen een ieder aanraden om zo nodig Flinndal advies te vragen en vervolgens op dat aanraden een bestelling doen voor de nodige aanvullende suplementen en vitaminen. Zelf heb ik kennis gemaakt met Flinndal al vòòr 2008. Altijd een goed advies, nette verpakking en altijd snel in huis. Ook over artikel prijsverhouding ben ik heel tevreden, plus het gemak het zo netjes thuisgestuurd te krijgen, heeft gemaakt dat ik steeds weer terugkom bij Flinndal.
VerbeterpuntenMisschien ontbreekt het mij aan fantasie, maar wat kan ik aanmerken of adviseren als ik tevreden ben?
Pluspunten
Men is niet voor altijd gebonden aan een bestelling en 't is makkelijk om evt veranderingen voor mekaar te krijgen. en in de brievenbus past 't ook nog. aanbiedingen zijn er ook geregeld aan de orde.
VerbeterpuntenIk vind de bewaardoosjes niet altijd even handig. misschien is een gebruiksaanwijzing al voldoende??
Pluspunten
Prima. En ook zo snel in huis na de bestelling
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Het is prettig, dat het herhaal gemak er is, en dat je hierdoor automatisch de bestelling thuis krijgt. En daarbij ook nog eens korting ontvangt.
VerbeterpuntenWij zouden het momenteel niet weten.
Pluspunten
Snelle levering / goede producten / mooi verpakt (zitten handige opbergdoosjes bij) / niet duur / ruim assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ik ben zeer tevreden en beveel het dus ook aan bij vrienden, en alles is een zeer goede kwaliteit.
Pluspunten
Moeilijk om een beoordeling te schrijven over een voor mij nieuw product, wanneer je het nog niet hebt kunnen uitproberen. Ik kan wel iets zeggen over mijn ervaringen met Flinndal over de jaren heen. Uitstekende producten, goed en mooi uitziend,verpakt . makkelijke afrekening, snelle bezorging.. Je hoeft maar te bellen of te mailen of je en extra bijgesloten verpakking liever wel of niet ontvangt. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Voor mij is Flinndal een aanrader.
Pluspunten
Het geeft mij een vertrouwd gevoel als ik vitaminen bestel. En de bezorging is uitsteken. Heb je bij de bestelling je een keer vergist even een telefoontje en het wordt prima geregeld.
VerbeterpuntenTot nu toe heb ik geen verbetering ,ik ben erg tevreden.
Pluspunten
Duidelijke site met alle informatie omtrent de producten!!
VerbeterpuntenIk heb mijn laatste bestelling helaas niet ontvangen.....hier kunnen jullie natuurlijk niets aan doen, het is tevens de eerste keer dat dit gebeurt is.
Beste heer Kouters, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Dat stellen wij heel erg op prijs! Wel vervelend dat uw laatste pakket nog niet bezorgd is. Dit is niet de bedoeling, aangezien het pakket 16 december al bezorgd had moeten zijn. Mijn excuses voor het ongemak. Graag zorg ik ervoor dat u zo spoedig mogelijk een nieuw pakket ontvangt, uiteraard zonder extra kosten. Uw pakket zal morgen, maar uiterlijk overmorgen bezorgd worden. Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle Levering. Goede website. Duidelijke uitleg over de werking van de aangeboden producten
VerbeterpuntenTot 2x toe niet het beloofde gratis bewaardoosje ontvangen. Erg jammer..
Beste mevrouw Koppelaar, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Dat stellen wij erg op prijs! Wel vervelend dat ook het laatste pakket naar aanleiding van het telefonisch contact niet bezorgd is. Kennelijk is er iets mis gegaan met de bezorging van uw pakket, daar deze 16 december al bij u bezorgd zou moeten zijn. Mijn excuses voor het ongemak! Graag zorg ik ervoor dat er nogmaals een nieuw pakket met gratis bewaardoosjes wordt verstuurd. Dit pakket zou morgen, maar uiterlijk overmorgen bezorgd moeten worden. Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke site Goede suggesties welke produkten voor wie geschikt zijn Uitgebreide informatie per produkt Snelle verzending Prima prijs-kwaliteit verhouding Pakje kan door brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven Gratis pillenbewaardoos
VerbeterpuntenBij deze zending zat helaas niet de pillenbewaardoos, terwijl ie wel op de pakbon staat. Wellicht even melden als iets niet leverbaar is
Beste mevrouw Schriekenberg, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en het mooie cijfer. Dat stellen we erg op prijs! Vervelend dat u geen bewaardoosjes bij uw pakket heeft ontvangen. Mijn excuses voor het ongemak. Ons distributiecentrum was helaas door de voorraad bewaardoosjes heen, waardoor enkele pakketten zonder de doosjes verstuurd zijn. Graag zorg ik ervoor dat u zo spoedig mogelijk alsnog een bewaardoosje ontvangt, uiteraard zonder extra kosten. De envelop met het bewaardoosje zal morgen, maar uiterlijk overmorgen bij u bezorgd worden. Met vriendelijke groet, Cherelle Klantenservice Flinndal