Pluspunten
Alle leveringen worden stipt uitgevoerd
Pluspunten
Snelle en nette levering... prima geregeld
VerbeterpuntenTot nu toe weet ik geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle en zeer correcte behandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik bestel al geruime tijd mijn vitamines/voedingssupplementen bij Flinndal en nog steeds tot mijn volle tevredenheid, zowel wat kwaliteit als service betreft. Ook het feit dat het pakje door de brievenbus kan is een pluspunt. Ik hoef er niet voor thuis te blijven en de buren worden niet lastiggevallen. De contacten via e-mail of telefoon (indien nodig) verlopen zeer plezierig en doeltreffend. Ook geeft Flinndal goede, praktische adviezen,
VerbeterpuntenEen enkele keer gebeurt het dat het pakje beschadigd aankomt, omdat de verpakking voor de bedoelde inhoud net iets te klein is. Dit ging overigens niet ten koste van de inhoud, maar het pakje kon bijna de brievenbus niet in.
Beste mevrouw Van Neijenhof, Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie en natuurlijk het mooie cijfer. Dat stellen we zeer op prijs! Wel vervelend dat de verzendverpakking een enkele keer beschadigd bij u bezorgd wordt. Mijn excuses voor het ongemak! Ik geef uw klacht direct door aan onze afdeling Logistiek, zodat zij nogmaals kritisch kunnen kijken naar het inpakproces. Met vriendelijke groet, Cherelle Pruim Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Goede kwaliteit en veel keuze in supplementen. Niet duur en handige kwartaal levering. Je kunt zelf heel gemakkelijk de leveringsdatum veranderen of stopzetten. Kortom, ik ben zeer tevreden!
VerbeterpuntenHet assortiment kan nog groter
Beste mevrouw Luneberg, Harteliijk dank voor uw goede beoordeling. Dit stellen wij zeer op prijs! Betreft het assortiment; Houdt u vooral onze nieuwsbrieven en aanbiedingen in de gaten. Het assortiment gaat de komende periode namelijk flink groeien. Met vriendelijke groet, Jeroen van Nunen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
snelle levering zoals gezegd en ook gedaan
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie producten, goede service en uitstraling
VerbeterpuntenBij elke bestelling krijg ik automatisch een plastic mooi doosje om de supplementen in te bewaren. Omdat ik elke keer dezelfde supplementen bestel heb ik nu al drie doosjes waar ik niks mee doe. Advies: bij een bestelling op de website vragen of je behoefte hebt aan een gratis nieuw doosje. Scheelt toch weer in afval en je pakket is lichter dus minder transportkosten
Geachte heer Chrysopoulos, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Dit stellen wij zeer op prijs! Mocht u geen doosjes meer willen ontvangen? Dit kunt u altijd bij ons aangeven per mail, per telefoon of via "Mijn Flinndal". Bij deze ontvangt u bij uw bestellingen geen doosjes meer. Met vriendelijk groet, Jeroen van Nunen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Goed en overzichtelijke website, snelle service, wat ze beloven doen ze. Love de aanbieden
Pluspunten
Ik heb hier Omega extra forte capsules besteld omdat ik echt goede zuivere kwaliteit wilde en hooggedoseerd. Allereerst vond ik de website erg overzichtelijk en bestellen was snel en makkelijk gedaan. Je krijgt de capsules met gratis bewaardoosje in een pakje wat gemakkelijk door de brievenbus kan!!! Dat is nog eens een uitkomst, dat zouden meer bedrijven moeten doen. Ik blijf de capsules bestellen bij dit bedrijf.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Ja een 10 geef ik nooit, aan niemand, om de simpele reden dat in mijn opinie volmaaktheid in deze maatschappij net ff te hoog gegrepen is, maar voor Flinndal dan wel 't maximale: een vette 9! en waarom?? - klantvriendelijkheid en openheid voorop - geen enkele verkoopverplichting - elke bestelling is zonder enig probleem te annuleren óf te versnellen en dan ligt t ook meteen de volgende dag in de bus, super! - heel vriendelijke personen die je aan de telefoon krijgt - betrouwbare kwaliteit die écht werkt - handige verpakking - mooie kleine pakketjes, waar je niet voor hoeft thuis te blijven want ze passen zo door de brievenbus - vriendelijk design op de verpakking, geen overdreven gedoe - heldere beschrijving van welke pil maar ook, plus foto en al tegenwoordig, zodat je je nooit meer hoeft af te vragen waar die ook al weer voor diende nadat je de verpakking allang had weggegooid... - bij regelmatig vitamine C en visoliecapsules iedereen griepig en verkouden zien worden, behalve jijzelf...!
Pluspunten
na jaren allerlei vitaminen geslikt te hebben waar ik totaal niet van opknapte heb ik gelukkig toevallig jullie adres gevonden ik dacht dit ga ik nog een keer proberen met een geweldig resultaat gaat stukken beter met mij, de vitamine is voor mij de uitkomst,van de apotheek vitaminen geslikt daar zat gewoon niets in dat ik jullie gevonden heb ben ik nog iedere dag blij om!!
Verbeterpuntenik zou niet weten wat er aan het bedrijf verbeterd kan worden ECHT NIET
Pluspunten
geen verzend kosten word gewoon door de brievenbus gegooid als je ze belt heb je snel antwoord pillen zonder soja en melk de allergene kan je opzoeken wat er in zit
Verbeterpunteneen vocht tablet mis ik in jullie assortiment
Beste mevrouw Havenaar, Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze producten! Hartelijk dank voor het mooie cijfer. Flinndal heeft supplementen in het assortiment die het gezonde lichaam ondersteunen. Een tablet voor het afdrijven van vocht valt meer onder (een vorm van) medicatie dan onder supplementen ter ondersteuning van het gezonde lichaam en zit om die reden (nog) niet in ons assortiment. Uw suggestie zal ik doorgeven aan mijn collega van de afdeling Productontwikkeling. Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Erg snel en hele goede producten
Pluspunten
Snelle levering. Goede updates. Perfecte verpakking incl. Handig bewaardoosje. Makkelijk mee te nemen.
VerbeterpuntenGeen suggesties
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd
Pluspunten
Hele snelle service en als je een vraag stelt aan de klantenservice reageren ze goed en snel.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, alles goed geregeld.
Beste mevrouw Waroux, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer, maar wat vervelend dat het extra bewaardoosje de verzending niet overleeft heeft! Mijn excuses voor het ongemak. Ik heb u gelijk een nieuw bewaardoosje toegestuurd. Deze kunt u morgen, maar uiterlijk woensdag in huis verwachten. Uiteraard zonder extra kosten. Heel veel plezier met de producten! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle levering ,betrouwbare producten.
VerbeterpuntenMinder zoetstoffen!
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijk in te nemen Cranberry
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en vlotte levering ook als je de bestelling wilt uitstellen geen probleem en je hoeft er niet voor thuis te blijven want het kan zo door de brievenbus super!
VerbeterpuntenHeb geen verbeter punten!
Pluspunten
snelle levering en een mooi doosje om de pillen in te bewaren. Overzichtelijke website.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
goedkoop, snelle verzending
VerbeterpuntenAls er staat 'voor 20u besteld, morgen in huis' en ik om 19:40 bestel - de bestelling niet pas de volgende dag versturen.
Beste mevrouw Timmermans, Hartelijk dank voor uw feedback en natuurlijk het mooie cijfer! De reden dat uw pakket uiteindelijk pas de volgende dag verstuurd was komt, doordat u bij uw bestelling gebruik heeft gemaakt van de 'vriendenvoordeel'-actie. Één van de voorwaarden van deze actie is dat u deze als nieuwe klant kunt gebruiken. Aangezien u al een proefpakket van ons had ontvangen ziet het systeem u echter niet meer als 'nieuwe' klant en wordt het pakket automatisch tegengehouden. Omdat uw eerste bestelling een proefpakketje betrof wilden wij u graag alsnog gebruik laten maken van de korting en hebben wij uw pakket alsnog, een dagje later, toegestuurd! Met vriendelijke groet, Angeli Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Goede service van verzending, verpakking en werkzame producten. Daarbij uitgebreide informatie over oorzaken en oplossingen van klachten.
Pluspunten
De levering was heel snel en in een verpakking die precies in de brievenbus past. Tevens zitten er bewaardoosjes bij, heel handig
VerbeterpuntenZou het zo 1, 2 3 niet weten.
Pluspunten
Goede service. Leuk om zo maar een cadeaubon te krijgen van €20,00 bij je eerste bestelling via Plutosport. Prima verpakking.
Pluspunten
In een nette platte kartonnen doos de methyl- (en dus niet de cyano-!) vitamine B12 voor 3 maanden met plastic doseerverpakking en uitgebreide documentatie als beloofd binnen 24 uur bij mij op de mat. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.