Filter

Pluspunten

Alle leveringen worden stipt uitgevoerd

Pluspunten

Snelle en nette levering... prima geregeld

Tot nu toe weet ik geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle en zeer correcte behandeling

Pluspunten

Ik bestel al geruime tijd mijn vitamines/voedingssupplementen bij Flinndal en nog steeds tot mijn volle tevredenheid, zowel wat kwaliteit als service betreft. Ook het feit dat het pakje door de brievenbus kan is een pluspunt. Ik hoef er niet voor thuis te blijven en de buren worden niet lastiggevallen. De contacten via e-mail of telefoon (indien nodig) verlopen zeer plezierig en doeltreffend. Ook geeft Flinndal goede, praktische adviezen,

Een enkele keer gebeurt het dat het pakje beschadigd aankomt, omdat de verpakking voor de bedoelde inhoud net iets te klein is. Dit ging overigens niet ten koste van de inhoud, maar het pakje kon bijna de brievenbus niet in.

Pluspunten

Goede kwaliteit en veel keuze in supplementen. Niet duur en handige kwartaal levering. Je kunt zelf heel gemakkelijk de leveringsdatum veranderen of stopzetten. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Het assortiment kan nog groter

Pluspunten

snelle levering zoals gezegd en ook gedaan

geen

Pluspunten

Mooie producten, goede service en uitstraling

Bij elke bestelling krijg ik automatisch een plastic mooi doosje om de supplementen in te bewaren. Omdat ik elke keer dezelfde supplementen bestel heb ik nu al drie doosjes waar ik niks mee doe. Advies: bij een bestelling op de website vragen of je behoefte hebt aan een gratis nieuw doosje. Scheelt toch weer in afval en je pakket is lichter dus minder transportkosten

Pluspunten

Goed en overzichtelijke website, snelle service, wat ze beloven doen ze. Love de aanbieden

Pluspunten

Ik heb hier Omega extra forte capsules besteld omdat ik echt goede zuivere kwaliteit wilde en hooggedoseerd. Allereerst vond ik de website erg overzichtelijk en bestellen was snel en makkelijk gedaan. Je krijgt de capsules met gratis bewaardoosje in een pakje wat gemakkelijk door de brievenbus kan!!! Dat is nog eens een uitkomst, dat zouden meer bedrijven moeten doen. Ik blijf de capsules bestellen bij dit bedrijf.

Niets

Pluspunten

Ja een 10 geef ik nooit, aan niemand, om de simpele reden dat in mijn opinie volmaaktheid in deze maatschappij net ff te hoog gegrepen is, maar voor Flinndal dan wel 't maximale: een vette 9! en waarom?? - klantvriendelijkheid en openheid voorop - geen enkele verkoopverplichting - elke bestelling is zonder enig probleem te annuleren óf te versnellen en dan ligt t ook meteen de volgende dag in de bus, super! - heel vriendelijke personen die je aan de telefoon krijgt - betrouwbare kwaliteit die écht werkt - handige verpakking - mooie kleine pakketjes, waar je niet voor hoeft thuis te blijven want ze passen zo door de brievenbus - vriendelijk design op de verpakking, geen overdreven gedoe - heldere beschrijving van welke pil maar ook, plus foto en al tegenwoordig, zodat je je nooit meer hoeft af te vragen waar die ook al weer voor diende nadat je de verpakking allang had weggegooid... - bij regelmatig vitamine C en visoliecapsules iedereen griepig en verkouden zien worden, behalve jijzelf...!

Pluspunten

na jaren allerlei vitaminen geslikt te hebben waar ik totaal niet van opknapte heb ik gelukkig toevallig jullie adres gevonden ik dacht dit ga ik nog een keer proberen met een geweldig resultaat gaat stukken beter met mij, de vitamine is voor mij de uitkomst,van de apotheek vitaminen geslikt daar zat gewoon niets in dat ik jullie gevonden heb ben ik nog iedere dag blij om!!

ik zou niet weten wat er aan het bedrijf verbeterd kan worden ECHT NIET

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geen verzend kosten word gewoon door de brievenbus gegooid als je ze belt heb je snel antwoord pillen zonder soja en melk de allergene kan je opzoeken wat er in zit

een vocht tablet mis ik in jullie assortiment

Pluspunten

Erg snel en hele goede producten

Pluspunten

Snelle levering. Goede updates. Perfecte verpakking incl. Handig bewaardoosje. Makkelijk mee te nemen.

Geen suggesties

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd

Pluspunten

Hele snelle service en als je een vraag stelt aan de klantenservice reageren ze goed en snel.

Geen verbeterpunten, alles goed geregeld.

Pluspunten

Snelle levering ,betrouwbare producten.

Minder zoetstoffen!

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk in te nemen Cranberry

Pluspunten

Goed en vlotte levering ook als je de bestelling wilt uitstellen geen probleem en je hoeft er niet voor thuis te blijven want het kan zo door de brievenbus super!

Heb geen verbeter punten!

Pluspunten

snelle levering en een mooi doosje om de pillen in te bewaren. Overzichtelijke website.

geen verbeterpunten

Pluspunten

goedkoop, snelle verzending

Als er staat 'voor 20u besteld, morgen in huis' en ik om 19:40 bestel - de bestelling niet pas de volgende dag versturen.

Pluspunten

Goede service van verzending, verpakking en werkzame producten. Daarbij uitgebreide informatie over oorzaken en oplossingen van klachten.

Pluspunten

De levering was heel snel en in een verpakking die precies in de brievenbus past. Tevens zitten er bewaardoosjes bij, heel handig

Zou het zo 1, 2 3 niet weten.

Pluspunten

Goede service. Leuk om zo maar een cadeaubon te krijgen van €20,00 bij je eerste bestelling via Plutosport. Prima verpakking.

Pluspunten

In een nette platte kartonnen doos de methyl- (en dus niet de cyano-!) vitamine B12 voor 3 maanden met plastic doseerverpakking en uitgebreide documentatie als beloofd binnen 24 uur bij mij op de mat. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD