Filter

Pluspunten

snelle levering, kwartaal herhaling wordt goed op tijd uitgevoerd en de kwaliteit van het product is prima

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke informatie, lage kosten, service gericht

Stickers leveren voor de bewaardoosjes

Pluspunten

Super snelle bezorging ook in het weekend. Bij de bestelling zit een makkelijk bewaardoos voor de vitaminepillen die er leuk en mooi uitziet. Op de site word je makkelijk geholpen naar het product wat bij je past. De prijs kwaliteit van de producten is zeker mooi als je het vergelijk met de producten van de drogisterijen. Al met al raad ik Flinndal voor iedereen aan.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de prijs van de producten en over de snelle levering van de producten, zonder verzendkosten!

Pluspunten

snelle levering, goede service, betaalbare medicatie

Pluspunten

De produkten van Flinndal vind ik heel erg goed en het bevalt mij uitstekend na jaren gebruik.

Zou het zo niet weten, ben heel erg tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

Dit bedrijf heb ik geen negatief commentaar over. Ik vind het zeer prettig dat ik altijd de levering op tijd heb en daardoor dus nooit zonder zit. Ik gebruik een aantal producten en ben daar enorm enthousiast over.

Als je de cranberry tabletten in t medicijn opbergdoosje van flindall stopt dan plakken deze tabletten en ook aan elkaar. Maar waarschijnlijk kunnen jullie hier weinig aan doen omdat het een natuurproduct is. Toch is het misschien een tip om er over na te denken om de cranberry's in capsules te verwerken net als de vezel tabletten

Pluspunten

zeer positief

Pluspunten

Ze zijn zeer discreet

Niet

Pluspunten

Levering altijd op tijd. pakketjes passen in de brievenbus. producten altijd op voorraad.

Wanneer je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief wat minder mails sturen. Het zijn er nu echt te veel.

Pluspunten

Duidelijike site snelle levering

geen

Pluspunten

Voor mij is het herhaal gemak een grote pluspunt, en dat het zo door de brievenbus kan, mooi in zakjes verpakt, krijgt er handige doosjes bij. Maar ook de klantenservice is geweldig , ik maak een fout mail dit door, al vrij snel krijg ik antwoord en een hele fijne oplossing. Zou nog bijna vergeten dat de producten van Flinndal heel goed zijn gebruik er meerdere naar grote tevredenheid.

kan niks bedenken

Pluspunten

Findal multivitamine is goed inneembaar en zeker financieel te betalen de levering is snel en klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam

Uitgebreidere sortering

Pluspunten

Alles klopte tot in de puntjes. Betaling. Snelle levertijd. Kwaliteit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pakketje snel en goed verpakt binnen gekregen

Pluspunten

Goede producten, prima service, betaalbaar. Bij eventuele problemen wordt een snelle en goede oplossing gevonden. Duidelijke bijsluiters. Handige meeneemdoosjes.

Pluspunten

snelle service, pakketje zag er verzorgd uit en de prijs kwaliteits verhouding goed.

Pluspunten

zeer goede service. telefonisch zeer duidelijke uitleg. en we worden zeer vriedelijk behandeld.

geen.

Pluspunten

snelle levering en geeft een goed advies op de vragen die je stelt

Pluspunten

Super en veel keuze . Snelle bezorgservice.

Pluspunten

betaalbaar snelle levering geen verzendkosten

geen overbodige reclame meezenden

7 Houtplein