Filter

Pluspunten

Snelle levering,goede producten en betaalbaar

Tips:- voordeelpakketen/combipakketten zoals een sporterspakket met omega 3, vitamine D etc.

Pluspunten

Snelle levering. Prima klanten service.

Geen. Hoop dat ik een van de winnaars ben van de Samsung tab.

Pluspunten

Pluspunten

een goed en eerlijk product snelle bezorging en altijd netjes verpakt. prima prijs met andere vergeleken.

Pluspunten

Duidelijke website Zorgvuldig je bestelling goed te volgen Vlotte bezorging!

weet ik niet

Pluspunten

Goede en betrouwbare leverancier van een hoog kwalitatief producten pakket. Gedetailleerde omschrijving van de producten zodat een juiste keuze gemaakt kan worden. Daarnaast een uiterst snelle levering met regelmatig aanbiedingen

Ben niet gecharmeerd van de extra reclame die meegezonden wordt. Hou het bij je eigen producten.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering en prima producten!

Pluspunten

Veel nuttige en op het zicht betrouwbare informatie over de herkomst van de ingrediënten in de diverse producten. Klantenservice bijzonder snel, vriendelijk en opvallend behulpzaam. Handige verpakking (past door de brievenbus), overzichtelijke website.

Meer onderbouwde informatie over het nut van de diverse producten, inclusief opgave van wetenschappelijke bronnen (nu staat er enkel: 'op basis van wetenschappelijk onderzoek', ik wil graag de bron kunnen controleren). Op internet zweven allerlei meningen oover nut en noodzaak van voedingssupplementen, zowel positieve als negatieve. Een verwijzing naar onafhankelijke en verifieerbare wetenschappelijke bronnen zou de geloofwaardigheid enorm verhogen (hoewel ik me realiseer dat het grootste deel van de klanten hier waarschijnlijk geen interesse voor hebben).

Pluspunten

Je hoeft niet naar de winkel! Het wordt keurig op tijd bezorgd en past perfect door de brievenbus en de middelen vind ik goed!

Geen!

Pluspunten

Zeer deskundig en meedenkend personeel, alle geduld en respect voor de klant!

Pluspunten

Snel, makkelijk bestelbaar. Geen bezorg kosten.

Wls heb je na een gastric bypass voor de rest van je leven mag wel wat goedkoper aangezien je gemiddeld langer dan 10 jaar klant blijft. Of er moet een bedrijf komen die ze goedkoper aan gaat bieden?

Pluspunten

Goede service, snelle levering, prima kwaliteit.

Geen idee

Pluspunten

Snelle en correcte levering met gebruikmaking van zeer zorgvuldig gekozen verpakkingsmateriaal

Na een transactie nog niet te bepalen

Pluspunten

Eerlijk, en gemakkelijk te bestellen.

Pluspunten

Prettige en kundige klantenservice, vriendelijk. Middelen goed verpakt en "licht"dichte verpakking. Snelle service.

Niet teveel reclame meesturen van andere bedrijven

Pluspunten

Netjes verpakt en mooi doosje erbij Snelle levering

Misschien ook andere belangrijke vitamines meesturen om te proberen.

Pluspunten

Zeer snelle levering van bestelling

Pluspunten

Snelle levering.

Zou het niet weten

Pluspunten

komen afspraken na,levering heel netjes

geen,alles prima in orde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij meerdere bestellingen op 1 dag de pakketjes samen in 1 pakket doen zodat je niet nog 1 dag moet wachten op het tweede pakketje

Pluspunten

Je kunt alles zelf regelen. Je zit nergens aan vast Als je vragen hebt kun je chatten met een medewerker, die weet waar ze het over heeft.

Een bijsluiter bijvoegen. (Niet iedereen is even bedreven op de digitale snelweg. )

Pluspunten

vlotte levering

???

Pluspunten

Prettige klantenservice, Snelle leveringen, automatisch terugkerende bestellingen, goede voorlichting, het aanbevelen waard!

Geen idee. Alles werkt perfect!

Pluspunten

Mijn bestelling was niet aangekomen doordat ik zelf een foutieve postcode had opgeven. Een telefoontjee en de volgende dag kreeg ik alsnog mijn bestelling thuisgestuurd. ZONDER extra kosten. Top service!

Pluspunten

alles werd keurig netjes en verzorgd uitgevoerd. de verpakking van de pillen was optimaal. er was ook veel nuttige info bijgevoegd. gisteravond de eerste pil ingenomen met een bijzonder goed resultaat. wim dijks

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD