Filter

Pluspunten

Je zit niet vast aan een product, ook niet als je een 'abonnement ' hebt. Je kunt op ieder moment heel eenvoudig (!) de bestelling aanpassen of uitstellen. Heel handig als je het product niet dagelijks gebruikt dus op een gegeven moment een voorraadje hebt opgebouwd!

Eeehm ben ik nog niet tegen gekomen. Het enige wat ik kan bedenken is dat ik geen behoefte heb aan de hoeveelheid reclame die er meegestuurd wordt. Gaat allemaal in de papierbak, das wel zonde

Pluspunten

Duidelijke informatie Betrouwbare levering Goede service op website

Minder reclame rommel van andere bedrijven meezenden.

Pluspunten

Goede Toegankelijkheid website. Duidelijke informatie over de producten. Mijn product is 100%natuurlijk en duurzaam vergaard. De zending kon via de brievenbus. Ik hoefde er dus niet voor thuis te zijn of het pakketje ergens op te halen. Over drie maanden krijg ik automatisch dezelfde bestelling opgestuurd.

Pluspunten

Zoals altijd: Vandaag bestellen = morgen binnen in een keurige verpakking.

Pluspunten

graag wil ik een positieve beoordeling geven over Flinndal, we hebben al vele jaren gebruik gemaakt van hun producten ,het zag er altijd keurig netjes uit ,past in je brievenbus dus je hoeft er geen andere mensen mee lastig te vallen ,,het contact met de firma is altijd kort, zakelijk en nooit opdringerig ,ook de maandelijkse opdrachten werden altijd op tijd uitgevoerd .hun producten ,zijn van goede kwaliteit ,kleur en juiste grootte,niks geen chemishe kleurtjes of smaakjes ,,,dus alles positief .

Pluspunten

Hele snelle levering. Bij de eerste bestelling krijg je automatisch een handig bewaardoosje!

Pluspunten

Het was mijn eerste keer van de besteling maar het is 100 procent mee gevallen vandaag besteld en morgen inderdaad in huis

Pluspunten

Er is ontzettend veel keus. En de prijs is ook heel aantrekkelijk.

Op,dit moment zou ik niets weten, ben tevreden tot nu toe.

Pluspunten

Pluspunten

alles prima, makkelijk te bestellen, snel geleverd en een mooi doosje er bij, kan niet beter.

geen

Pluspunten

Goede informatie, kwaliteitsproducten Snelle betrouwbare levering, Handig doosjes

Pluspunten

Goede voorlichting

Pluspunten

Bestellen gaat makkelijk, een snelle levering en gratis pillen box erbij!

Pluspunten

Maken echt waar wat op de website staat. Bijna onvoorstelbaar maar echt waar! En niet onbelangrijk: betaalbaar ( in dit geval gewoon goedkoop)

Pluspunten

Keurig en snel bezorgd en goed product tegen scherpe prijs. Ben blij dat ik op jullie bedrijf ben geattendeerd

Pluspunten

Snelle levering en ik hoef er niet voor thuis te blijven mijn pakje gaat gewoon in de brievenbus.perfect

Zal het op het ogenblijk niet weten

Pluspunten

wel heel goed verpakt en ook goed bij geschreven hoe en wanneer je hem in moet nemen

ik had om kwart over 5 besteld bij jullie ener stond bij voor half 6 heb je het product in huis. helaas heeft het bij mij niet zo mogen zijn en kwam t pas 2 dagen later binnen

Pluspunten

Snelle levering via de brievenbus.

Pluspunten

op correcte wijze wordt uw bestelling in behandeling genomen in begrijpelijke taal. dan volgt het pakketje keurig verpakt in uw brievenbus , dus niks thuisblijven voor... u kunt altijd uw zending uitstellen of zelfs afzeggen de supplementen zijn echter beter dan vele andere

Pluspunten

Al jaren klant en altijd meer dan tevreden. Een dikke pluim voor Flinndal!!

Ook voor eigen klanten af en toe korting

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik ben eigenlijk net begonnen met jullie producten maar ben tot dusver wel tevreden

voor zover kan ik niks bedenken

Pluspunten

Bij dit bedrijf kun je achteraf betalen.

Tot heden geen.

Pluspunten

ontzettende snelle levering en goede producten voor mijn huid en voor mijn zoon die erg last heeft van krampen in z'n benen. Door de magnesium wordt het een stuk beter!

Pluspunten

!: Kwaliteit 2: Vlotte levering 3: Simpel regelen meer of minder of stop. 4: Beter kan haast niet.

1: Keuze herhaalgemak of eenmalig.

Pluspunten

Erg nette levering. Netjes op tijd en met een leuke korting op de volgende bestelling. De pillen werken daadwerkelijk, helemaal tevreden dus. Ook een erg fijne website met een eenvoudig bestelproces!

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD