Filter

Pluspunten

krijg veel voor het geld

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke productinformatie, snelle levering, goede aanbiedingen

Prijzen

Pluspunten

Goede en snelle service en goede producten. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Soms krijg ik teveel informatie/mails in een korte tijd.

Pluspunten

Prima bedrijf. Contact met klantenservice is prima. Online kun je je bestelling makkelijk aanpassen. Verzending vlot en correct. Kwaliteit goed.

Pluspunten

Ik miste in mijn pakketje een artikel. Na contact hierover is het artikel alsnog netjes verzonden en had ik het snel in huis.

zendingen beter checken

Pluspunten

snelle levering welk door de brievenbus past. Aardige nieuwsbrief erbij en vaak nog een leuke aanbieding of proefverpakking. Onlangs een vraag over een factuur. Telefonisch contact gelegd. Het was niet in een oogopslag duidelijk; de telefonist vroeg me of hij het even mocht uitzoeken en zou mij terugbellen met enkele minuten. Inderdaad 5 minuten later belde meneer terug met de uitleg. Overigens lag dit aan mijzelf..... Wat ik ook erg prettig vind is dat Flindall medewerkers een paar keer per jaar contact opnemen of alles nog naar wens is/gaat. Wanneer ik zeg dat het prima is, of dat ik op dat moment genoeg heb, dringen ze ook niet verder aan. Ik heb niet het idee dat ik gepushd wordt om wat te bestellen maar juist dat er meegedacht wordt. En de medewerkers praten duidelijk.

Ik zou het echt niet weten. Misschien een toevoeging in het assortiment van 1000 mg vit. C. Volgens complementaire geneeskunde is het nl. helemaal niet zo dat boven de 500 mg vit. C dit uitgeplast wordt en kun je zelfs met een heel hoge dosering bepaalde klachten of verschijnselen aanpakken (b.v. hoge dosering wanneer je een verkoudheid voelt aankomen (enkele dagen 3000-4000 mg slikken). Bij bloedziekten zou een hoge dosering vit. C kúnnen helpen. Het is niet wetenschappelijk bewezen maar veel positieve ervaringen hiermee zijn er zeker.

Pluspunten

Snelle levering, leuke extra's. Goede service

Pluspunten

snelle levering goede produkten goeie informatie alles is super

Pluspunten

Goede info en snelle levering

Pluspunten

Ik ben erg blij met Flinndal. Super product, werkt heel goed. Voordelig en snelle levering. Dus ik beveel jullie zeker aan. Tonny

Pluspunten

duidelijke website en snelle levering

kan ik me niet bedenken

Pluspunten

Duidelijke website, gebruik de producten pas net ben in 1 week 2 kilo afgevallen.

Pluspunten

Makkelijk: bestellen en levering, juiste prijsverhouding, ruim aanbod

Nog meer aanbod zou leuk zijn, bijv: Moederkruid, Avena Sativa, Passieflora capsules

Pluspunten

Het brievenbus pakket!!! Je hoeft er niet voor thuis te blijven of buren er voor lastig te vallen.

Pluspunten

Goede overzichtelijk site. Bestelling uitstekend via mail te volgen. Bij een vraag per telefoon,vriendelijk en beleefd te woord gestaan! Wat men beloofd wordt snel en accuraat uitgevoerd. Regelmatig aantrekkelijke kortingen. Snelle en goede levering, in goede verpakking.

Ga zo door !!

Pluspunten

Duidelijke folders en beschrijving van het product !!! Er zat ook een doosje voor de pillen bij geweldig !!!!!

Pluspunten

vlotte afwerking van order en het kloppen daar van. ook het netjes iedere maand of kwartaal bezorgen van de herhaling.

Misschien zou er iets vaker info kunnen worden gezonden.

Pluspunten

Bedrijf levert accuraat en de producten voldoen prima. De bestellingen kunnen via de brievenbus geleverd worden. Heel erg gerieflijk.

Ga op deze wijze door met organisatie van het bedrijf.

Pluspunten

Zeer snelle levering, uitstekende service en prima producten! Vooral de energierepen zijn erg smakelijk, evenals de 'afslankthee', waarvan wordt gezegd dat het veel moeite kost deze te bereiden, ik vind niets minder waar, ' s avonds wat thee in een pan met water laten weken, 's morgens even koken en ik laat de thee afkoelen en drink het ijskoud, prima dorstlesser met dit weer! De shakes gebruik ik zelden, maar zijn smakelijk. Kortom, zeer, zeer tevreden! N dikke 10!

Pluspunten

alles is gewoon goed vandaag besteld morgen in huis en altijd netjes verpakt ik ben een tevreden klant, heb ook verschillende tabletjes gehad en ze waren allemaal heel goed

geen enkel gewoon zo verder gaan

Pluspunten

Altijd een supersnelle levering Opvolging op de levering telefonisch of alles naar wens is. Wordt erop geattendeerd indien "huisvoorraad" op einde loopt, zodat je nooit zonder zit. Prima advies bij contact opnemen.

Pluspunten

geen verzendkosten gratis retourneren...bij vaste maandelijkse afname extra korting . even mogen stop zetten van je bestelling altijd goed telefonisch bereikbaar (gratis bellen )en redelijk geprijsd.

geen enkel idee ... vind jullie een fijn bedrijf mocht de laatste keer toen ik 3 mnd afwezig was zelfs nog de actie korting gebruiken van die 3 maanden geleden petje af die service krijg je nergens

Pluspunten

Toegankelijke website en correcte levering.

Pluspunten

Prima service, zeer vlotte bezorging, erg mooie informatie in pakket,erg handig opbergdoosje,perfecte prijs/kwaliteit verhouding, ideale kwartaal service....kortom superbedrijf !!!

Pluspunten

Producten zijn goed Het bijgeleverde doosje met geleverde stickers is geweldig Producten worden snel geleverd Medewerkers zijn ontzettend vriendelijk

Kan er nog geen vinden

7 Houtplein