Filter

Pluspunten

Snelle levering. Redelijke prijs. Erg klantvriendelijk. Je bestelling makkelijk aan te passen.

Pluspunten

snelle levering goede service goede kwaliteit degelijk verpakt

in eerste instantie verkeerd product ontvangen, misschien de snelheid aanpassen aan de zorgvuldigheid

Pluspunten

Goede service en levertijden

Meer aanvullende info en combiacties

Pluspunten

Snelle nette levering. Duidelijke info over de bestelling en eventuele volgende bestelling. Het gemak van een vervolg bestelling en het gemak waarmee je die vervolg bestelling uitstel of afzegt.

Pluspunten

Perfecte service! Voldoet aan alle wensen.

Pluspunten

Duidelijke informatie. Snelle levering. Pakket past in de brievenbus. De levering kan tussentijds stopgezet worden. Leuke aanbiedingen. Handige opbergdoosjes.

Zou het leuk vinden om extra korting te krijgen, als ik meerdere producten afneem. Het kunnen kiezen of je er een opbergdoosje bij wilt krijgen.

Pluspunten

Zeer snelle levering en producen netjes en goed verpakt. Of de producten goed zijn zal de tijd leren. Mooie opbergdoosjes met stikkers en informatie van producten.

geen

Pluspunten

Keigoed ,geen min punten. Geen verplichtingen . Wil je stoppen voor een aantal maanden is dat geen punt. Alleen pluspunten.

Vaker kortingsacties organiseren voor behoud clientèle

Pluspunten

Goeie service en snelle levering.

Pluspunten

Klantvriendelijk; snelle levering voor de middag besteld, de volgende dag in de brievenbus. Het product is altijd zorgvuldig en netjes verpakt. De producten hebben een goede prijs/product verhouding. De producten zijn altijd van goede kwaliteit. Daarom beveel ik Flinndal bij familie en kennissen aan.

Pluspunten

Supersnel in huis,verzorgd pakketje en zeer uitgebreid assortiment om uit te kiezen!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf zeker de service die je krijgt en de snelle levering. Zit goed verpakt je krijgt ook een pillendoosjeberbij. Als ik een punt hiervoor zou mogen geven krijgen jullie een 9

Pluspunten

Bestelling weer stipt op tijd in de bus in een mooie verpakking. Handig doosje erbij. Kan niet beter !

op de zelfde succesvolle manier door gaan !

Pluspunten

Wat kan ik vertellen ,de kwartaal spullen zijn keurig op tijd ,de verpakking is helemaal in orde .Ook de uitleg van de spullen is goed.Ik heb met een van Uw medewerkers gesproken en ze was een goed luisterend persoon en gaf mij goede uitleg.Ben gewoon meer als tevreden over jullie

Heb ik dus niet

Pluspunten

Super service en goede producten

Pluspunten

Jullie zullen er wel niets aan kunnen doen, maar ik heb helemaal nog geen pakje ontvangen.

Pluspunten

Altijd super snel en goede service!!

Pluspunten

Alles is goed en snel geregeld en er zijn regelmatig acties. Bestellen en de volgende dag in de brievenbus. Verder is de verpakking handzaam en afsluitbaar.

geen

Pluspunten

snelle levering, snel en makkelijk stopzetten

zou het niet zo gauw weten...

Pluspunten

Alles zag er weer heel verzorgd uit. Nieuw pillendoosje on een mooie paarse kleur. Heel leuk. En ook het stickervel zat er bij.

Die heb ik zo 123 niet.

Pluspunten

denken met je mee, zijn niet opdringerig.

bij elk nieuw supplement krijg je een bewaarbakje. Niet altijd nodig.

Pluspunten

Geen opdringerigheid, bij bv tel contact. Jullie geven waardevolle tips op de site Helpen de klant om hun bestellingen ook tijdig te krijgen bij herhaal gemak. De producten bevallen Uitstekend. Zo geven de enrgie repen inderdaad dat verzadigde gevoel zonder dat je naar lekkere ongezonde dingen gaat grijpen. De kwaliteit prijs verhouding is prima. Van wijzigingen in de samensteling houden jullie de klant goed op de hoogte.

Meesturen van nevenreclame hoeft voor mij niet. Veel vliegt dus direct bij oudpapier.

Pluspunten

Zelf bepalen wanneer en hoeveel er verzonden wordt. Betalen na levering

Perfectie bestaat niet, goed zoals het is

Pluspunten

-Vlotte service, d.w.z. de bestelling wordt op tijd geleverd. -Tijdige herinnering voor "herhaal" bestelling -Verpakking verzorgd. (geen overdreven reclame op verpakking, degelijk verpakt.) -Voor zover ik het kan beoordelen"prijs/ kwaliteit verhouding goed

=reclame folders voor extra/andere producten hoef ik niet -Fijn dat er bij de eerste bestelling een doosje met stickers zit. Hoeft niet bij elke (herhaal) bestelling. Liever dan korting bv. (onnodig afval, niet goed voor het milieu). Misschien vragen aan klant (bij de bestelling) of een nieuw doosje gewenst is?

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD