Filter

Pluspunten

Als je een vraag hebt, wordt deze heel snel behandeld en beantwoord en als je iets besteld, heb je het in de kortste keren in je brievenbus en je betaald geen verzendkosten. Wat wil je nog meer. En.................. belangrijkste van al, de producten zijn helemaal toppie (Y)

Pluspunten

mooie prijs en prima service!! niets op aan te merken!!

weet niet !!!

Pluspunten

Een paar keer al bij Flindall besteld en altijd tot volle tevredenheid. Bestellen en de volgende dag al in huis. Ook voor vragen kun je heel goed terecht; ze vertellen eerlijk dat ze geen medische kennis hebben van voedingssuplementen in combinatie met medicijnen en raden je voor advies daarover naar je huisarts te gaan. Ook wordt je altijd netjes telefonisch behandeld; niet opdringerig. Kortom; zeer tevreden en ik zal deze webwinkel zeker bij vrienden aanraden.

Pluspunten

zeer goede producten, goede service, en een snelle en nette levering.

Pluspunten

snelle, goede levering

kauw tabletten veel stuk ( magnesium )

Pluspunten

Goede producten goede service

Pluspunten

Duidelijke website,gemakkelijk om te bestellen. Snelle levering en correcte benadering . Goede kwaliteit en handige bewaardoosje gratis erbij geleverd.

Wat ik in het assortiment MIS is Teunisbloemolie (capsules of vloeibaar) vind ik wel jammer. De rest is OKE

Pluspunten

Altijd correct, geen problemen met retourzenden, geen problemen met stopzetten van herhaalzendingen kortom een heeeeel positief bedrijf.

Geen verbeterpunten. Ga zo door.

Pluspunten

Betrouwbaar, toegankelijk, goede website. Waardoor goede communicatie en service. Bovenal natuurlijk goede producten!

Ik ben erg tevreden. dus geen verbeter punten.

Pluspunten

Goede communicatie

Dubbele controle bestelling

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering geen verzendkosten, top kwaliteit

meer keuze

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk de kwartaalbestelling aanpassen door stopzetten of uitstellen

Naam en adres koppelen van de klant aan mailings. Ik ontvang nu mailing om klant te worden terwijl ik al klant ben. Hierdoor heb ik ook al een verkeerde bestelling geplaatst ( voor het verkeerde bedrag)

Pluspunten

Er valt zowel bij de bestelling als bij de aflevering niets op aan te merken. Levering keurig op tijd zoals toegezegd. Gewoon zo door gaan.

Pluspunten

Snel en goed, zelfs mooi verpakt geleverd. Handig luchtdicht afsluitbaar. Ook het meegeleverde bewaardoosje met etiket is super handig. Het geheel straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Zeker aan te raden.

Het assortiment uitbreiden!

Pluspunten

Goede en duidelijke website, snelle levering en goede producten!

Pluspunten

Snelle levering en gratis pillenpotje super

Pluspunten

Makkelijk per post en de contacten met de klantenservice is perfect

Pluspunten

Ik ben op alle fronten tevreden

Pluspunten

Prima voorlichting en prijs kwaliteit is goed

Bij kwartaalbestelingen kan je niet beginnen met een incasso 1e betaling moet altijd via iDEAL

Pluspunten

snelle verzending, duidelijke informatie, leuke aanbiedingen, correspondentie makkelijk en goede feedback

Pluspunten

Prima service en het product ziet er verzorgd uit Ga zo door

Nvt

Pluspunten

altijd op de afgesproken tijd de bestelling thuis bezorgd prijs is ook prima tenopzichte van de concurentie ook en voor mij heel belangrijk de communicatie met de medewerkers klantvriendelijk en correct de afgesproken zending op het juiste tijd stip

Pluspunten

Flindall is heel betrouwbaar. Het is ook heel eenvoudig om tussentijds je bestelling aan te passen. Je kunt telefonisch altijd met je vragen terecht en wordt dan vriendelijk te woord gestaan.

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD