Filter

Pluspunten

Eigenlijk vind ik alles positief. bestellen gaat gemakkelijk, pakketje kan zo door de brievenbus.

kan niks bedenken.

Pluspunten

Goede produkten tegen een redelijke prijs!En een snelle verzending!

Geen!Prima zoals het is.

Pluspunten

Betrouwbaar Kwaliteit snelle levering

Prijs aan de hoge kant

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen

Soms passen mijn pakketten niet in de brievenbus omdat ik te veel bestel

Pluspunten

Flindal geeft me zekerheid, altijd op tijd met leveren en kwaliteitsproducten. Het verschil is goed merkbaar met producten van een andere leverancier. Ik blijf bij Flinndal.

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk dat het pakketje door de brievenbus kan. Wat langer geleden had ik telefonisch contact en dat verliep erg aangenaam: vriendelijke medewerker en goed op de hoogte. Ook de prijs is niet te hoog.

Het meegeleverde doosje om de tabletten in te doen sluit niet zo goed. Daardoor is de inhoud ervan al een keer over m'n aanrecht gevallen! DD 26 februari '15 ontving ik een pakket waarin een nieuw doosje zat wat perfect sluit! Hartelijk dank voor de snelle actie, prima!

Pluspunten

snelle levering. heel goede produkten

Pluspunten

+ Snelle (gratis) levering + Handig bewaardoosje bij de supplementen + Handige service met herhaalgemak (elke 3 maanden automatisch in huis) + Goede prijs - kwaliteit verhouding

Pluspunten

- zeer betrouwbaar bedrijf, - goede verpakking van de producten. - goede service, - goede kwaliteit van de supplementen, - een doosje waarin de supplementen bewaard worden, wordt meegeleverd, met naamstickers van de supplementen, - kwartaalgemak, - op kunnen zeggen van de herhaal verzendingen op ieder moment, - goede en vriendelijke klantenservice, - geen vreemde verplichtingen n.a.v. een bestelling, - bestelling kan door de brievenbus

lange levertijd, deze duurt zeker 1 week voordat het pakje binnen is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes op tijd de verzending,

Pluspunten

Snel en netjes thuisbezorgd altijd netjes verpakt

Pluspunten

Duidelijke website met de juiste informatie.

Pluspunten

Goede snelle reactie, goede verpakking met probleemloze en snelle levering.

Met de administratie heb ik wat problemen gehad. Dat was aanleiding om eerst schoon schip te maken voordat ik met verdere bestellingen en leveringen wilde doorgaan.

Pluspunten

supersnelle en nette levering en fijn dat er een bewaardoosje bij zit. goeie supplemeneten.

Pluspunten

Prima service, de ene dag besteld, volgende dag in huis. wordt brievenbusformaat thuis bezorgt dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.glucosamine is een prima product wat goed werkt. 100% tevreden!

Pluspunten

Goede service snelle levering.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de afhandelingen van mijn bestellingen. Handig dat het pakket gewoon in de brievenbus kan. Niet echt goedkoop. Maar weer wel handig als je een e mail krijgt dat je weer moet bestellen. Even klikken, betalen en klaar.

Pluspunten

perfecte bezorging, frisse uitstraling, goede service, fijne kauwtabletten!!

Pluspunten

Alles verloopt perfect.

Kan er geen bedenken.

Pluspunten

Snelle zending en goede producten

Pluspunten

goede snelle levering. goede prijs/kwaliteit verhouding regelmatig wordt ik gebeld om de actuele situatie door te nemen, of alles nog klopt de mogelijkheid om een zending over te slaan het uitgebreide assortiment

niets

Pluspunten

Snelle levering Ik heb de kauw tabletten magnesium en multi, deze bevallen goed. Ook een prettige uitleg via de telefoon. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk

het kauw tablet magnesium gaat erg in je kiesplooien zitten

Pluspunten

bestelling gemakkelijk te doen via internet, nette afhandeling, ook bij vragen, gelijk antwoord, erg prettig. bij een stopzetting van sublement, geen enkel probleem! pakje past door de brievenbus, mooi doosje met etiketten bijgeleverd, klasse!

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD