Pluspunten
Wij zijn zeer positief over dat wat wij bestellen en het contact met flindall. Als je een vraag hebt dan wordt die zeer snel beantwoord.
Pluspunten
betrouwbaar,goedkoop,prima service,punctueel,betrouwbaar en telefonische service is uitmuntend,correct en zeer vriendelijk
Verbeterpunteniets minder reclame bij aflevering , spaart het milieu,dit zou ook via de mail kunnen
Geachte heer Schumacher, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed dat u dit doorgeeft. Wij zijn momenteel bezig om hier iets aan te veranderen. Op korte termijn zal het mogelijk zijn om als klant aan te geven of u wel of geen reclame wenst te ontvangen in het pakket. Met vriendelijke groet, Clint Lefeber Klantenservice Flinndal
Pluspunten
goed koop en korting.snel levering krijg er ook nog het een en ander bij
Verbeterpuntennog meer producten..wat amerikaans
Pluspunten
Als ik eventueel klachten had dan weren zij goed opgelost met een vervangende levering
VerbeterpuntenIk heb het artikel op 30-01-1015 besteld.Zou de volgende dag geleverd worden , maar helaas het is nu 3-02 17,00 uur en de pillen zijn niet geleverd. Helaas heb ik af en toe slechte ervaringen met de geleverde artikelen( niet jullie schuld).Zoals dat er pillen uit de verpakkingen waren gehaald door de verpakking te openen Daarom ben ik af en toe afgehaakt. Men haalt dan de verpakking uit de brievenbus
Geachte heer De Vries, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag reageer ik hier op. Wat vervelend om te horen dat u problemen heeft met de bezorging! Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. Per direct stuur ik u een vervangende zending toe. Deze kunt u morgen of overmorgen in uw brievenbus verwachten. Met vriendelijke groet, Jeroen van Nunen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
GOEDE AFWERKING PROMTE VERZENDING
Pluspunten
13 Januari 2015 heb ik mijn pakje ontvangen. Snelle bezorging Netjes verpakt
VerbeterpuntenEr hoeft niet verbeterd te worden, want ik ontvang mijn pakjes altijd op tijd en netjes
Pluspunten
goede en duidelijke site met duidelijke beschrijving en gebruik van het product.
Verbeterpuntenjammer dat de afleveringsdatum daags daarna niet klopt. ik heb vrijdag voor 5 uur besteld en vandaag dinsdag nog niets ontvangen.
Geachte heer Borgmans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw pakket nog niet is bezorgd. Mijn excuses voor het ongemak. Per direct stuur ik u een vervangende zending toe. Deze kunt u morgen of overmorgen in huis verwachten. Met vriendelijke groet, Jeroen van Nunen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
Snelle afhandeling, heel goede service, met name bij tel. kontakt: heel behulpzaam!
Verbeterpuntenbetaalsite te druk: teveel info op één pagina, waardoor ik specifieke info miste en problemen kreeg bij afhandeling vd betaling.
Pluspunten
goede verpakking snelle levering
Pluspunten
Meer dan tevreden,supersnelle bezorging topkwaliteit product.Komt met uitgebreid pakket (nieuwe aanbiedingen) en handig doseerbakje voor de supplementen Had ook al eerder magnesium+multivitaminen en je merkt het verschil .Nu de Omega 3 visoliecaps proberen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gaat lekker soepel bij de aankoop van spulletjes.
Pluspunten
ik kan niet anders dan alleen maar positief zijn over flinndal! De verpakking,verzending,telefonisch contact en natuurlijk de prijs: alles is in orde en kanhet iedereen aanbevelen,wat ik ook al bij vriendinnen gedaan heb. Go on ! Trees Baan.
VerbeterpuntenEr hoeft m.i.niet bij elke aflevering een nieuw bewaardoosje.Is ook kostenbesparend!
Geachte heer, mevrouw Baan, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Bij een nieuwe (eenmalige) bestelling wordt automatisch een gratis bewaardoosje meegestuurd. Uiteraard kunnen we dit per klant aanpassen. Dat is bij deze voor u geregeld. U zal voortaan geen bewaardoosjes meer ontvangen. Op het moment dat u wel een bewaardoosje wenst te ontvangen dan kunt u dit doorgeven aan onze Klantenservice. Met vriendelijke groet, Clint Lefeber Klantenservice Flinndal
Pluspunten
tot op heden niet
Verbeterpuntenik heb nog geen bestelling ontvangen!
Geachte mevrouw Burrie, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw pakket nog niet is aangekomen! Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. Door logistieke problemen heeft uw zending enige vertraging opgelopen. Mijn verwachting is dat uw pakket vandaag of morgen in uw brievenbus valt. Met vriendelijke groet, Jeroen van Nunen Klantenservice Flinndal
Pluspunten
snelle levering, goede service
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenHelaas niet zoals beloofd vlg werkdag geleverd.
Geachte mevrouw Jongmans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw pakket nog niet is bezorgd. Mijn excuses voor het ongemak. Per direct stuur ik u een vervangende zending toe. Deze kunt u morgen of overmorgen in huis verwachten. Met vriendelijke groet, Clint Lefeber Klantenservice Flinndal
Pluspunten
produkten
Verbeterpuntenéérst product ontvangen en dan beoordelen!! nu is het eerst beoordelen en ik hoop dat ik mijn bestelling morgen ontvang!
Geachte mevrouw Nieman, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw pakket nog niet is bezorgd. Mijn excuses voor het ongemak. Per direct stuur ik u een vervangende zending toe. Deze kunt u morgen of overmorgen in huis verwachten. Met vriendelijke groet, Clint Lefeber Klantenservice Flinndal
Pluspunten
goei levering,je kunt zelf op de side je bestelling veranderen,krijgt over bericht van ,,kortom geen omkijken naar,fantasties
Pluspunten
Ik durf Flinndal aan te raden door de kwaliteit van zijn producten. En ik ben al jaren klant van Flinndal dat is door hun klantvriendelijkheid. Als je kwaliteit krijgt en ook nog klantvriendelijkheid. Hun pakketjes ziet er altijd zorgvuldig uit en het past prima in de brievenbus. Ik ben heel blij met FLINNDAL
VerbeterpuntenTot nu toe heb ik geen min punt
Pluspunten
Zoals altijd zag het pakket er goed uit en de srvice was naar wens.Ook de levertijd was zoals ik gewend ben dwz snel.Ik koop bij Flinndal omdat ik tevreden ben over zowel de prijs als de kwaliteit
VerbeterpuntenMisschien is een aanvullingssuplement voor Jodium een idee.Dit komt omdat er een paar artikelen zijn verschenen over een tekort in het dagelijks innemen.
Geachte heer van der Staay, Hartelijk dank voor beoordeling. Ik heb het product jodium genoteerd als productsuggestie voor onze afdeling Productontwikkeling. Altijd fijn als onze klanten met ons meedenken. Met vriendelijke groet, Clint Lefeber Klantenservice Flinndal
Pluspunten
goede telefonische respons. na melding dat artikel niet is aangekomen ,volgt prompt nieuwe levering de dag erop
Verbeterpuntengoede afspraken met post bestellers
Ik heb nog niets ontvangen!
Geachte mevrouw Vos, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw pakket nog niet is bezorgd. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. Wij gaan u per direct een vervangend pakket toesturen. U kunt dit pakket morgen of overmorgen thuis verwachten. Met vriendelijke groet, Clint Lefeber Klantenservice Flinndal
Pluspunten
fijn dat het door de brievenbus kan
VerbeterpuntenHelaas heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen .
Geachte mevrouw de Jong, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw pakket nog niet is bezorgd. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak. Ik vrees dat er iets mis is gegaan in de bezorging. Wij gaan u per direct een vervangend pakket toesturen. U kunt dit pakket morgen of overmorgen thuis verwachten. Met vriendelijke groet, Clint Lefeber Klantenservice Flinndal
7 Houtplein
Haarlem 2012 DD