Filter

geweldig

Hallo flinndal ik vind web en product ontzettend goed

TOP

GOED

Super goed geholpen en het werkt ook goed zeer tevreden

Goed geholpen

Goede supplementen, snelle service

Zie vorige zin

Zeer klantgerichte service.

Goede producten, goede service!

Ik gebruik al jaren diverse producten van Flinndal. Ik heb tot nu geen enkele klacht gehad. Producten zijn van goede kwaliteit, service is prima.

Zeer betrouwbaar

Ik bestel telefonisch en wordt altijd keurig te woord gestaan. Efficiënt, niet opdringerig en snelle afhandeling. Komt goed verpakt door de brievenbus.Op de website kun je lezen wat je koopt en noodig hebt, evenals de samenstelling. Top

Zeer tevreden,op de hoogte van veranderingen in de dingen die je besteld,altijd op tijd,soms iets extra’s als een keuze kadootje, Gratis levering,

positief

niets als negatief aan te merken. mijn complimenten.

Prettig

Producten waar ik goed op reageer en als ik een vraag heb wordt deze snel beantwoord

er zijn geen minpunten--alleen maar plus punten

het bestellen, het betalen, het snel leveren, en de service, dit allemaal, ben ik zeer tevreden over Flinndal, ik krijg altijd alles netjes thuisges tuurd,dus wat wil je nog meer .

Uitstekend snel goed service

Goed service en advies .

Goeie producten, snelle levering.

Producten worden snel geleverd. Makkelijk dat het door de brievenbus kan. Herhaalgenak kun je online ook gemakkelijk aanpassen naar een eerder/later tijdstip als je de producten eerder/later nodig hebt.

Correcte service

Pakje is altijd op tijd en als ik even wil stoppen is er een handige link op de website die dat mogelijk maakt.

Prima!!

Goede service, fijn dat t door de brievenbus past.

Goede ervaring al jaren lang zeer tevreden

Vriendelijk en voorkomend

Tijdige aankondiging (herhaal)zending, flexibel in aanpassen verzenddatum, vriendelijke medewerkers aan telefoon.

Vlotte bezorging

Heb al meerdere malen besteld, en het verloopt altijd heel soepel en meestal de volgende dag al in huis

Gemakkelijk, correct, fijne productinformatie

Fijn bedrijf

Goede sneller service

Website is klantvriendelijk en logistiek is perfect

altijd op tijd geleverd

Levering van product correct op tijd.

top service

Prima producten . Goede service . Inclusief het af en toe gebeld worden om te horen of het voldoende of te veel is!

De bestelling is alletijd optijd en als ik nog voorraad thuis heb kan altijd wat geregeld worden is nooit een probleem....!!!

Geen kadootje ontvangen

Alhoewel ik aangegeven had een paars bamboe bakje te willen zat er niets bij

geweldige service ,goede producten

Ik vind de producten prima,mooi en goed verpakt. de levering is snel en makkelijk via de brievenbus.

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD