Filter

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk en overzichtelijke site

Pluspunten

Vriendelijk en snelle verstuurd!

Zover ik het heb ondervonden GEEN!

Pluspunten

Veel informatie

Jullie pushen wel heel erg om nog meer te kopen.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen, duidelijke uitleg over de vitamine pillen en ook heel netjes verpakt in pakketje dat door de brievenbus past, waardoor je niet thuis hoeft te blijven om het in ontvangst te nemen.

Pluspunten

loopt goed gesmeerd. geen opmerkingen

geen ander verbeterpunt dan dat de kortingsbon beter bij de eerste bestelling had kunnen worden gegeven ;)

Pluspunten

Pluspunten

Kwaliteitsproducten, natuurzuiver, waar voor je geld. Veel producten zijn goed opneembaar door het lichaam. Ik heb ook een handig boekje met duidelijke informatie over alle producten van Flinndal ontvangen en wat ze voor je doen!

Misschien de klant laten kiezen of je tabletten geleverd krijgt in een zak of in een potje.

Pluspunten

Duidelijk website. Goede informatie. Fijne kortingactie.

Niet na 2 dagen al via e-mail vragen of het product goed bevalt. Dat weet ik nog niet na 2 dagen slikken ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke bestelling, snelle levering.

Pluspunten

Na zoeken op internet bij Flinndal uitgekomen en een bestelling geplaatst en betaald. 18 uur later had ik de bestelling in de bus. Perfect.

Pluspunten

Keurige levering en antwoord toen de bestelling te laat kwam ws door drukte bij de post. Er werd zonder problemen voorgesteld de bestelling opnieuw te verzenden zonder kosten. Gelukkig kwam mijn eerste bestelling alsnog binnen dus was het in orde.

Pluspunten

De bezorging ging vrij vlot de verpakken vond ik perfect met het boekje dat je kon zien wat er allemaal voor supplementen zijn En ook goed verwordt waar voor het te gebruiken is ik vond het erg interessant En de prijs voor de inhoud is voor iedereen te doen FLINNDAL is het proberend waard

Prima duidelijk

Pluspunten

Zeer snelle levering en correcte berichtgeving via de mail

Ik zou het zo niet weten

Pluspunten

Snel

Pluspunten

De supplementen zitten in gemakkelijke afsluitbare verpakkingen.

Ik heb geen verbeterpunten. Misschien om evt de hoeveelheid van de supplementen niet achterop de verpakking maar voorop de verpakking te zetten! Ik kon Flindall al omdat wij ook de bestellingen doen voor mijn schoonvader HjH Nouwen uit Weert.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Bij het product veel info.

Pluspunten

Een en al goede en fijne supplementen en vitamines! En ook nog eens voor een lief prijsje. Ik ben fan van Flinndal!

Géén verbeterpunten! Fijn dat Flinndal ook af en toe uitbreid met nieuwe gezondheid producten!ik gebruik Flinndal nu al een paar jaar met veel plezier en tevredenheid!

7 Houtplein

Haarlem 2012 DD