correcte levering

Ok

Leuke leermethode

Snel duidelijk te maken aan wat oudere kinderen

Excellent store with excellent service

A great selection of educational toys for kids, I absolutely love it! The service is flawless. Highly recommended

Kinderen vinden het héél leuk

Mijn kleindochter van 2,5 jaar vindt het super!

Mooi speelgoed. Kwaliteit en snel verzonden

Het artikel was op voorraad en werd dezelfde dag nog verzonden. Helemaal top.

Mooi product keurig op tijd

Heel leuk en mooi speelgoed!

Zeer goede service

Heel behulpzaam in het terugdraaien van de bestelling.

Nooit verzonden

Op de website staat voor 21:00 besteld morgen in huis. Donderdag om 20:00 besteld, zaterdag was nog niet verzonden...

Snel geleverd en leuk spelmateriaal.

Mijn kleinkinderen vinden het fantastisch.

Snel en goed

Snelle levering. Goed en leerzaam.speelgoed

Goede, snelle service.

Mooi product!

Snelle service, alleen zouden meer buitenlanders betaalmethoden leuk zijn

In de avond besteld en de dag nadien al bezorgd aan huis. Wonende in België en geen PayPal. Dit maakte betalen erg moeilijk

Goed verzorgd

Goed en veilig speelgoed

Ik had twee dingen besteld en werd meteen op de hoogte gebracht ( via de telefoon) dat er een artikel niet op voorraad was en hoe hij dat af te handelen. In overleg met mij. Er werd gezegd dat ik het niet had kunnen zien ook. Bijzonder prettig , snel en adequaat gehandeld. Het artikel dat wel op voorraad was had ik in in notime thuis. Het andere komt zodra het binnen is. Ik weet waar ik aan toe ben. Heel prettig ging dat. Met vr groet, Mieke Faber.

prima product

uitdagend en educatief materiaal

Een product was niet op voorraad, waardoor ik het niet op tijd binnen had voor de verjaardag van onze kleinzoon . Na een telefoontje hebben ze onze naam en adres gelijk kunnen vervangen voor de naam en het adres van onze kleinzoon, waardoor onze kleinzoon het pakketje over de post kreeg . Was een prima service en fijn dat het zo snel kon worden aangepast . Dankuwel !

Snelle levering.

Snelle levering maar het was verpakt in een doos waar wel 20 boeken in hadden gekund ipv één .

Geweldig leuk en leerzaam.

Gezellig spelen met de kleinkinderen.

Boek ziet er fraai en kleurig uit.

Boek ziet ee fraai en kleurig uit zoals op uw website. Binnenkort geef ik dit aan jarige kleinzoon. Was snel geleverd. Het liefste had ik dit ingepakt willen ontvangen.

Snel geleverd en mooie tangle

Snel afgeleverd

Ik ben heel erg blij met onze aanschaf. De website is duidelijk en makkelijk ook voor het betalen en ik kreeg het pakket al heel snel binnen. Dank jullie wel!

Als volwassene kijk ik op uw site. Als jongere hunker ik naar dit speelgoed.

Met het zoeken als opa naar een passend kado voor mijn kleinzoon, kwam ik tot de ontdekking dat ik wilde dat ik nog jong was.!

Top communicatie en daarmee top service

Betrouwbaar en klantgericht

Alles in orde!

Zeer goede ervaring

Mijn ervaring is dat d speeltafel besteld bij educatie speelgoed onze kleindochter nieuwsgierig maakt en hierdoor leert ze heel veel

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk