Volgende keer koop ik weer bij educatief-speelgoed

Super snelle levering, geweldig!! De andere dag was het speelgoed al bezorgd Ik ga vast en zeker weer bij dit bedrijf bestellen.

Leerzaam speelgoed

Speelgoed waar een kind wat aan heeft

Leerzaam

Hier kan mijn kleinkind nog veel van leren.

Prima zaak

Snelle levering, goedverpakt

Tof

Tof speelgoed

Ik had problemen met de bestelling,belde daardoor naar de klantenservice.De man aan de telefoon was super vriendelijk heeft me telefonisch geholpen en de volgende dag stond mijn bestelling voor de deur.

Volgens afspraak

Precies zoals beloofd geleverd

Snel geregeld, goed verpakt.

Supersnel...zelfs in december!

Hele snelle verwerking van mijn bestelling.

Leuk en goed product en snel geleverd.

Leuk en goed product en snel geleverd.

Een kind blij gemaakt.

Met behulp van educatief speelgoed kan een jong kind bekend gemaakt worden met de problemen van de wereld en dat houten speelgoed beter is voor het milieu en duurzaamheid.

Mooie producten en super bezorging!

Aanrader deze webshop. Ze hebben mooie kwaliteitsproducten en zijn snel met leveren en communiceren goed.

Super goed

Mooi dat ik het kon reserveren, omdat het nog binnen moest komen.

Duidelijke website. Snele levering. Doen wat is beloofd.

Prima service. In de vooravond besteld en de volgende dag geleverd. Artikelen aangevuld met youtube film zodat je een goed beeld krijgt van het artikel, in ons geval een scheikunde doos. Zeker de 5 sterren waard.

Duidelijke website. Snele levering. Doen wat is beloofd.

Vriendelijk behulpzaam

Vriendelijk behulpzaam

Uitstekende service & cadeautje (van Lilliputiens) was ook top!!

Uitstekende service & cadeautje (van Lilliputiens) was ook top!!

Ik had snel een cadeautje voor een van de kleinkinderen nodig, binnen 24 uur in huis. Enig nadeel, de véél te grote verpakking.

Snelle aflevering uitstekende informatie

Product was makkelijk op de site te vinden en bestellen ging zonder problemen. Info over verzending was prima en product snel geleverd

Snelle aflevering uitstekende informatie

Johannes Lenartzstraat 29