Snelle en goede service. Fiets moest nu voor een service beurt en dat hebben ze goed op orde. Je kan een wacht afspraak maken en met een half uur à drie kwartier kan je de fiets weer meenemen. Heel fijn!

Zocht een e-bike. Kreeg duidelijke uitleg over de fietsen, veel keuze uit verschillende prijsklassen! En mocht een rondje fietsen om het uit te proberen, helemaal top :)

Uitstekende service

Ik word altijd keurig geholpen, niets is te veel. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekende en persoonlijke service!

Omdat ik merkte dat ik fysiek niet helemaal goed zat op een racefiets die ik vorig jaar had gekocht bij World of Bikes (voorheen Peter Terlouw) heb ik dinsdag 11 mei 2021 op afspraak bij Jonathan een uitgebreide bike fitting ondergaan. Zeer klantvriendelijk, professioneel en zonder op een moment het gevoel te krijgen dat er haast achter zat. Op basis van de resultaten is de fiets direct aangepast en kon ik de fiets weer mee naar huis nemen. Nu nog een beetje beter weer en het worden mooie fietsmaanden. Zeker mede dankzij Jonathan en World of Bikes.

Voor de eerst keer heb ik geen klachten

Voor de eerst keer heb ik geen klachten nu.

Vriendelijk vakkundig geholpen

Vriendelijke verkoper met veel nuttige tips. We zijn naar huis gegaan om alles nog eens te overdenken. En waren binnen 3 uur terug om de koop te regelen

Super klantvriendelijk en deskundig.

Fietsprobleem net voor je op vakantie gaat: een rampscenario. Maar WorldofBikes had tijd voor ons en heeft ons supersnel en deskundig geholpen. Professioneel en klantvriendelijk. Chapeau!

beste fietsen zaak van barndrecht en ver daar buiten

rettigge ver koper fred vd linden. goede in ruil [rijs voor me vorige fiets ge volg koop een nieuwe. naar tevreden heid ge handeld enik heb er weer wat moois voor terug heell simpel voor mij een outo. als je er in eenjaar tijd 8000 tot 9000 km mee rijd heb de fiets toh ze best gedaan en nog vrij nieuw . in geruild alles per fekt geregeld

Hele fijne en goede fietsenwinkel

Vorige week langs geweest omdat de zeiwieltjes van mijn dochter niet bleven zitten, blijkt dus dat wij ze zelf verkeerd gemonteerd hadden. Ik kon gelijk terecht en binnen 10 min was het gemaakt (ookal kwam de fiets niet bij world of bikes vandaan). Een hele vriendelijke medewerker. Vandaag langs geweest om een E-bike aan te schaffen wederom een hele vriendelijke medewerker die goed uitleg gaf en alles netjes op het gemak afronden. Echt heel blij met zo'n goede fietsenwinkel om de hoek :)

Weet niet wat er is gedaan bij het onderhoid

Heb 2 fietsen gebracht voor onderhoudsbeurt dit via website aangemeld en ingevuld wat er aan de fietsen mankeerde. Bij aankomst werd dat nogmaals gevraagd wist medewerker niet van reeds gemelde mankementen. Zou sms bericht krijgen wanneer fietsen klaar stonden. Om 18.00 uur maar gebeld geen bericht gehad bleken de fietsen al klaar te zijn. Bij aankomst kregen we factuur voor beurt maar geen toelichting wat er gedaan is. In de uitleg voor beurt staat o.a fiets uitlezen, accu controle en controle elektrische circuit. We waren gewend Bij Peter Terlouw dat we daarvan een uitgebreide rapportage kregen, maar deze niet gehad en nauwelijks uitleg. Afgerekend eethuis maar de fiets gereinigd want ook dat was niet gedaan ondanks dat dit wel in de onderhoudsbeurt staat. Ook zelf maar de bouten van beide zadels vastgezet want die zaten nog los. Helaas id dit niet voor herhaling vatbaar om vanuit berkel en Rodenrijs naar Barendrecht re rijden voor fietsonderhoud wij zoeken wel fietsen maker in de buurt met wat meer service.

Vriendelijk en klantgericht personeel.

Mijn verwachtingen zijn overtroffen!

Storing (defect) van de verlichting op mijn nieuwe fiets, week na aflevering langs gegaan, direct een leenfiets en na twee dagen weer prima hersteld. Garantie mijnheer! Een nieuwe fiets op een plezierige manier kopen is één, maar de nazorg is eigenlijk nog belangrijker. World Of Bikes, heeft een vakkundig team van monteurs, wees daar vooral zuinig op.

Prima voorgelicht en geholpen

In de winkel heel fijn geholpen. Fred nam alle tijd en heeft mij op diverse fietsen laten proefrijden Heel tevreden over. Minder tevreden over telefonische bereikbaarheid.

Vlot en krachtig

Traditioneel goede reparatie en ouderhoudsdienst

De servicedienst is mijn belangrijkste reden nog altijd hier mijn fietsen te kopen.

Uitstekende service!

Ze zijn professioneel en bieden een goede service. Ze reageren snel als ik een vraag heb en ze zijn accuraat. Verschillende bekende A merken in voorraad. In November mag ik weer een nieuwe fiets uitzoeken bij World of bikes! Aanrader!! 8)

wachten

Ik heb mijn fiets voor een onderhoudsbeurt aangeboden. Bij het innemen van de fiets werd er een andere prijs gezegd dan aan de telefoon en op de website. In de middag word ik gebeld dat mijn fiets een nieuwe trapas nodig heeft(fiets is 3 jaar oud) dus de kosten worden verdubbeld. Bij het ophalen van de fiets moet je eindeloos wachten, totdat je aan de beurt bent en dan moet je opnieuw in de rij staan om te betalen. Ik ben ruim een half uur aan het wachten geweest om mijn fiets op te halen! Jammer maar ik kom niet meer terug.

Ik ben zeer tevreden over deze zaak. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Ik ben al een aantal jaren klant van Worldofbikes, en heb nog nooit klachten gehad. Nette en vakkundige werknemers.

Contact en service zijn geweldig.

Contact via internet gemaakt, reparatie opdracht werd snel bevestigd. Wacht afspraak gemaakt , na ca. 40 min. was gerepareerde fiets weer om mee te nemen.

Pleun heeft mij super geholpen .

Ondanks de verbouwing en de corona heb ik met plezier een fiets gekocht .

Snelle service en je wordt gebeld voor extra's om gelijk mee te nemen. Hoef je maar een keer.

Ben zeer tevreden over de medewerker Mark die mij heeft geholpen. Proefritten gefiets op verschillende E-bikes en uiteindelijk een keuze kunnen maken. Mark was geduldig en heeft mij alle info gegeven die ik nodig had. All met al een tevreden klant!!

Niet zo tevreden meer als vroeger

Krijg vandaag de mail dat de fiets klaar staat. Deze heb ik verleden week woensdag al op gehaald en betaalt. Ook vind ik de prijzen steeds hoger worden.

Gewoon geweldig kan menig fietsenverkoper een voorbeeld aan nemen

Goede reparatiedienst

Ik heb een Gazelle balance gekocht vorig jaar met als extra aanpassing ZijWielen. Dit komt niet veel voor, dus ook voor de monteurs een uitdaging. Bij aflevering stonden de wielen ietwat schuin, en daar kon ik al heel snel goed mee weg fietsen. Tijdens een service beurt, en erge slijtage vd bandjes zijn de ZijWielen meer recht gezet. Echter dit werkte niet voor mij en was ik terug bij af. Telefonisch overleg met de werkplaats gehad en uitgelegd dat de wielen weer ietwat schuin terug gezet moesten worden. De fiets werd opgehaald en er werden nieuwe beugels besteld. Na een proefrit samen met mijn ergotherapeute, zij kreeg leen fiets mee, top.... We waren er al snel achter dat de wielen weer als "vanouds" terug stonden. Ook werd er gelijk datum afgesproken dat de fiets weer terug gebracht zou worden. Voor ons is alles naar tevredenheid opgelost, meegedacht en afgehandeld. Dus we zijn heel tevreden met de hele gang van zaken. Met dank aan de mensen van de werkplaats. Jose Goosens.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht