Filtre

Prachtige zaak met mooie kleding

Beste, Met genoeg keuze en vriendelijk behulpzaam personeel. Met als afsluiter een kop koffie van de zaak. Dat voelt als welkom. Ga zo door met jullie vriendelijkheid en eerlijke mening wat we we aandoen. Met vriendelijke groet, Ine

Hele maal goed

leuke bediening ben goed geholpen

Was prima

Mooie jas voor mijn man gekocht en we zijn goed geholpen

Prima, geen op- of aanmerkingen. Vriendelijke en behulpzame bediening.

Zie hierboven.

Prima winkel, mooie kleding!

Winkel goed verzorgd en vriendelijk personeel!

Goed advies ruime keuze vriendelijk

De moeite waard om te winkelen

Super service

Wederom goed geslaagd bij Castelijn. Fijn geholpen en een goede service (korter maken van broeken).

Prima service en advies

Prima geholpen!

Een fijne winkel

Goed geholpen door vriendelijke verkoopster

super

Je wordt er als klant uitstekend behandeld en niet als nummer. ook goed advies in je keuze het staat mooi of nee toch niet doen. we komen graag terug .

fijne winkel

Mooie zaak voor elk wat wils!

Mooie collectie

Er is een mooie collectie, voor ieder wat wils. Personeel is vriendelijk, wel heb ik al een aantal keren gehad dat er niemand kwam ondersteunen als ik aan het passen was. Terwijl ik dan wel naar iemand uitkeek. Verder vind ik kleding soms erg gekreukeld erbij hangen

Fijne winkel Beter dan janssen noy Vriendelijke personeel En daar gaat het om!!

Topzaak

Prima vriendelijk personeel, dat altijd voor ons klaar staat . Met een eerlijke kijk op onze aankopen . Genoeg merk / Mode keuze in de zaak voor Vrouwen en Mannen . Chapeau …

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en gratis koffie of iets te drinken top service

Waren meer klanten heb een tijdje moeten wachten totdat ik geholpen werd.

Goede service en advies

Alle medewrkers zijn erg vriendelijk, goed adviserend en behulpzaam. Het team voelt als een grote familie

Mooie merken en veel keuze ook voor kortere beenlengte

Het is fijn dat er wordt ingespeeld op kleinere mensen. Veel keuze voor jong en oud. Vriendelijke bediening. Meedenkend met mensen in rolstoel die niet ter plekke kunnen passen.

Geweldige manier om mode te shoppen

Zo'n leuke ervaring. Je word gezien en geholpen en advies is zo vanzelfsprekend bij u. Chapeau. En voor je het weet zit je aan heerlijke kop koffie met je aankoop. Ga zo door. Puik team

Geweldig aanbod en héél vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik kom al langer bij Castelijns en ik ben altijd tevreden met mijn aankopen. De mensen die daar werken doen dat op een zeer plezierige manier. Ze laten je kleren zien die ook weer passen bij wat jij mooi vindt. De merken zijn goed en van mooie kwaliteit.

Mooie winkel met ruim aanbod voor iedereen

Leuke mode voor een goede prijs. Prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Prima gezellige zaak

Personeel heel behulpzaam, mooie kleding

heel vriendelijk en alle tijd.

Er is niets teveel gevraagd en hebben alle tijd en denken met je mee. Alleen de bazin komt wat stug over.

Heel fijn Werd heel goed geholpen.

Geweldig.

Geweldig geholpen