Vriendelijk goede service

Vriendelijk personeel en goed geholpen door winkelpersoneel weten waar ze over spreken

Leuke kleding, vriendelijk personeel!

“””

Leuke zaak

Vriendelijk personeel

Gewoon geweldig.

Top collectie, vakbekwaam personeel, correct en goede, eerlijke adviezen. Vermaakservice ! En ook nog een heerlijke kop koffie, zo wordt kleren kopen echt een feestje.

Prettig en relax shoppen

Fijne winkelsfeer. Ik word er altijd goed geholpen,luisteren naar de klant en geven advies op maat.

Prettig kleren kopen

Fijne modewinkel met kleren voor man en vrouw. Veel keuze. Van casual tot chique. Aanrader

Fijn personeel. Kleding met giede kwaliteit

Fijne winkel met ruime keuze

Mooie winkel , ruime keuze. Mijn ervaring is echter wisselend. Op de herenkleding en advies niets aan te merken perfect geholpen. Bij de dames mode is het sterk wisselend wie helpt. Ik heb dan ook bij mijn laatste bezoek geen jas gekocht puur omdat de verkoopster mij een vervelend gevoel gaf

Vriendelijk personeel goed behulpzaam en goede servic

Werd goed geholpen bij mijn aankoop. Goed advies en mooie collectie.

Super goed geholpen en advies gekregen

Super service

Het personeel is heel behulpzaam.

Topwinkel

Slaag er altijd

Vlotte service

Die heb ik nog niet. Jas past niet maar wacht nog op geld retour

Snelke bezorging en leuke verrassing in het pakket met ook nog een chocolaatje

Zeer goed en uitstekende service

Ik heb een jas besteld bij Castelijn. Verzending duurde wat lang, nagenoeg een week. Dat was het enige minpuntje. Verder was alles keurig verzorgd, de verpakking, de communicatie en het product.

Vriendelijke en passende service en advies

Telkens weer wordt ik op een vriendelijke en professionele wijze geadviseerd over het assortiment. Het vermaken van kleding is gewoonweg service. En niet te vergeten het heerlijke kopje koffie dat je altijd wordt aangeboden.

super geholpen

mooie kleding en veel keus

Mooi product, snel geleverd

Goede prijs voor mooie schoenen, Geleverd volgens afspraak!

Mooie collectie en prima service!

Ik ben er al jaren vaste klant en slaag er altijd. Wordt super goed geholpen.

Een heel fijne winkel voor zowel jong als ouder

Ik heb alleen maar goede ervaringen met het familiebedrijf Casteleijn Dit zowel in het verleden als ook in recentere Periodes

Een bezoek aan Castelijn Mode is voor ons altijd een "uitje"!!

Altijd weer een heerlijk "uitje" gewoon omdat mijn man en ik altijd slagen bij Castelijn, we goed worden geholpen op een ongedwongen prettige manier.

Super mooie winkel

Erg vriendelijk en vooral eerlijk in hun kleding advies. We komen hier zeker terug!!

Positief

Bestelling per internet snel en goed. Retour in de winkel - geen probleem, goed geholpen en heel aardige personeel.

Fantastisch geholpen

De verkoopster heeft haar uiterste best gedaan om passende kleding voor me te zoeken!

71 Markt

Beek 6191 JK