Betrouwbaar

Snel, goede producten, ook bij terugsturen snel je geld terug.

Goede info

Snel feedback over wanneer de levering verzonden is.

Klantvriendelijk, behulpzaam, mooie winkel en veel keuze. Voor iedereen wat.

Zeer groot assortiment kleding, zowel voor jong als oud. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Na afgerekend te hebben bij kassa, een heerlijk kopje koffie!!!

Goed geholpen door Lisa van online. Om dat ze mij belde om te vragen over de kleur.

Snel en goed

Perfecte levering met updates. Zeer tevreden, uitstekend bedrijf

Een fijne winkel voordeze regio

Regelmatig loop ik bij Castelijn binnen. Men is altijd vriendelijk ,behulpzaam ,niet opdringerig maar eerlijk t.a.v. al dan niet gemaakte keuzes. Personeel is vakkundig.. Er is een uitgebreide keuze en je wordt goed ge.-adviseerd.

super

super, zeer vriendelijk, niets is te veel

Ik ben weer super geholpen.

Ik wordt altijd super geholpen en als ik gewoon wil "snuffelen" kan dat ook. Ik vond alleen dat mijn pantalon, die korter moest worden gemaakt, iets aan de korte kant is ..... En de koffie was ook weer heerlijk.

Top ervaring

Al meerdere keren geweest. oa voor m’n trouwpak afgelopen vrijdag. 14/4/23 Zeer persoonlijke benadering.

Fijne winkel , leuk personeel

Leuke verkopers , vriendelijk, de kleding mooi gesorteerd .

Ben zeer goed geslaagd, erg behulpzaam en namen de tijd voor mij. Zeer belangrijk

Goed geholpen

ik kom graag in de winkel

Mooie collecties, goede merken. Heel aardig en deskundig personeel. Desgevraagd goede adviezen.

Mooie kwaliteit

Het bestelde artikel is mooi van kwaliteit en met zorg verpakt en verzonden.

TOP

VLOT

Prachtig vest

Doen wat ze beloven. Mooie artikelen.

Relaxt, vriendelijk en servicegericht

Medewerker probeert je wensen te vervullen door kleding uit te zoeken op basis van informatie. Prima geholpen.

Zeer goed advies, ze nemen de tijd voor je en ze hebben 'n heel groot assortiment!

Zeer tevreden over de kleding, het personeel en het assortiment!

Fijne service

Fijne bediening en service

bij toeval ontdekte wij Casteleijn Mode en Fashion. Wat een geweldig assortiment voor Dames en Heren voeren zij. Zeer behulpzaam personeel Ze haalde alles uit de kast om aan onze wensen te voldoen. En ja het is ze gelukt en wij reden zeer tevreden vanuit Beek terug naar huis in Heythuysen. Wij komen zeer zeker terug!!!

Fijne winkel met mooie spullen!!

Ik kom er graag de bediening is prettig.

Prima geholpen.

Ik ga graag naar Castelein leuk personeel en eigenaars altijd vriendelijk. Veel keuze.

71 Markt

Beek 6191 JK