Ervaring die ik graag geregeld wil laten terugkomen!

Hartelijke ontvangst bij binnenkomst, geweldige hulp bij t passen. Daarna heerlijk kopje koffie met lekkers. Op donderdag flink ingekocht. De maandag hierop volgende een kortingsbon in de brievenbus 2x25,- euro. Ff gebeld en alle begrip. Ik heb nu een digitale tegoedbon van 50,- euro (los van de gespaarde punten). Dat is toch super en klantvriendelijk! Kijk uit naar de volgende keer! Fijne dagen en alle goeds voor 2023!

Ervaring die ik graag geregeld wil laten terugkomen!

Correct, betrokken, vakkundig, krapte aan personeel.

Prima geholpen, alleen gevoelsmatig te weinig bediening. Tevens zou er bij besteding een kaasplanken worden aangeboden maar hiervan niets vernomen.

Correct, betrokken, vakkundig, krapte aan personeel.

Kleding kopen op z’n best

Heerlijk veel keuze, alles kwaliteit, mooie winkel met genoeg parking.

Was erg prettig om bij jullie te shoppen.

Ruime voorraad kleding, en personeel aanwezig. Koffie werd aangeboden! Top !

Was erg prettig om bij jullie te shoppen.

Ruime voorraad kleding, en personeel aanwezig. Koffie werd aangeboden! Top !

Uitstekend persoonlijke hulp!

Fantastisch fijne ervaring! Kom er al jaren! Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel! Echt een aanrader!! Prachtig verzorgde zaak! Zeer de moeite waard! Alleen maar lovende woorden heb ik over Castelijn Mode!

Prima service en mooie collectie

Prima service, duidelijke communicatie.

snel en goed verzorgd

Snel geleverd. Bekende kwaliteit.

Online een winterjas besteld met een goede service. Zal zeker nog via deze winkel bestellen .

Betrouwbare shop om te bestellen!

Werd snel bezorgd, kwalitatieve kleding

Vriendelijk en behulpzaam

Eerste keer in de winkel Castelijn in Beek geweest. Mooie winkel personeel is top en professioneel. Ik zelf ben daar terecht gekomen i.v.m. mij kledingmerk wat ik draag. PME is mijn merk wat ik dagelijks draag. In de winkel is meer dan genoeg te krijgen. Ga daar zeker nog terug.

Vriendelijk en behulpzaam

Snelle en goede levering

Goed en accurate levering

Vriendelijk, aardig, behulpzaam, eerlijk en informatief. Niet voor de kleine beurs.

Mooie prijs

Mooie prijs en redelijk snel geleverd.

Content

Vriendelijke verkoopsters, pushen niet om te kopen , en vooral kwalitatief mooie kleren , en als service koffie, en belangrijk ook toilet aanwezig!!!

Mooie kleding en goede service

Top winkel

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Super team!

Persoonlijke ( eerlijke) aandacht. Gezellig afronden met een kopje koffie

Perfecte service , vriendelijk,en altijd een kopje koffie in een woord geweldig.

Veelzijdige collectie en vriendelijk personeel

Zeer goed geholpen, zowel mijn vrouw en ikzelf. Vriendelijk en deskundig personeel

71 Markt

Beek 6191 JK