Zeer vriendelijke / vakkundige verkoop(ster)s

zeer snelle levering; duidelijke site

prima service

Goede service en kwaliteit

Je kunt rustig rondkijken zonder dat er iemand van de verkoop naast je staat, niet opdringerig. Als je vragen hebt kan je altijd bij iemand terecht. Als je al iets uitgezocht hebt en wilt verder kijken wordt dit voor je weggelegd. Als afsluiting kun je uitrusten met een lekkere kop koffie, thee of iets anders.

Mooie en gezellige winkel.

Mooie en gezellige winkel met vriendelijk personeel. En na je aankoop in de winkel nog met een heerlijke kop koffie/cappuccino met wat lekkers erbij nagenieten.

Prima geholpen

Ik wist wat ik wilde kopen. De verkoopster heeft alternatieven geboden en gaf haar eerlijke mening.

Prima geholpen

Vriendelijk personeel en ik ben goed geholpen. Ook de collectie vind ik mooi en past bij mij.

Super Service

Geweldige Service zoals altijd

mooie winkel, mooi groot assortiment met vriedelijke medewerkers.

afgelopen week goed geholpen en geslaagd met aankopen

Wat een plezier om te winkelen

Voor mijn galapak. Anders dan anderen. Enthousiaste verkoopsters. Doen alle moeite. De coupeuse was er waardoor ik direct zag hoe de broek anders uitzag. Top. Ik kom zeker graag nog eens terug. Hopelijk niet voor gala want dan heb ik mijn diploma niet gehaald. En mijn galafoto's kom ik zeker nog eens laten zien.

geweldig!

Een perfecte service in een fantastische ambiance. Kwaliteit in kleding, kwaliteit in koffie en dan ook nog een smoothiefiets om een gezonde fruitsmoothie te fietsen. Innovatief, gezellig en helemaal te gek.

persoonlijk en klantgerichte service!

persoonlijk en klantgerichte service!

Correct en snel

Bestellen was eenvoudig, levering verliep snel en was correct.

Fijne winkel

Geweldig!

Op zoek geweest naar een spijkerjas vam PME, en terecht gekomen bij Castelijn Fashion, en geslaagd, ook nog eens voor een goede prijs!

Shoppen bij Castelijn is een uitje

Wij wonen nu in west-Brabant en nog steeds gaan we bij Castelijn langs als we in zuid-Limburg zijn. Precies mijn kleding, goed advies en veel tijd over voor een heerlijke kop koffie.

Nette winkelen met ruim aanbod

Ruim aanbod en verschillende prijsklassen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer positief

Zeer klantvriendelijk en deskundig. Ook de collectie is groot, genoeg merkkleding.

Mooie zaak, mooie kleding

Mooie zaak, mooie kleding. Wel een opmerking: Ik zie geregeld reclame voorbij komen waarbij wordt aangegeven dat de koffie klaar staat. Mijn ervaring is dat de koffie NIET voor iedereen klaar staat. Als betalende klant verwacht je dat na het afrekenen bij de kassa gevraagd wordt of je een kopje koffie wilt drinken, zeker als dat net aan een klant voor je WEL wordt gevraagd....het gaat niet om dat kopje koffie, maar wel om het principe. Geeft best wel een vervelend gevoel...

Fijne winkel fijn personeel

Tevreden klant

Wat een service, klantvriendelijk.

Ik voelde me er thuis en jullie hebben er een vaste klant bij.

Wij zijn weer heel hartelijk ontvangen en goed geholpen

Wij kwamen binnen en werden direct herkent, heel prettig. Wij kregen direct een kop koffie aangeboden, heerlijk na een rit van een klein uur. De verkoopster had alle tijd voor ons en adviseerde goed. Wij rijn als tevreden klanten vertrokken!!!

gezellig kunnen winkelen dankzij heel vriendelijke medewerkers

Wij zijn geslaagd met onze aankoop, lekker kopje koffie gedronken tussendoor, kortom zeer tevreden naar huis gegaan met onze nieuwe aanwinsten.

Service en klantvriendelijkheid zoals het hoort

Goed advies gekregen voor wat betreft de kleding die ik zocht. Dit zodanig dat ik me hier comfortabel en gehoord voelde

Service en qualiteit.

Mijn ervaring met Castelijn is in een woord geweldig. Ik kom al vele jaren bij Castelijn en zal er ook steeds naar teruggaan. Voor kleding voor mijn man en mij en ook voor verjaardagscadeautje voor de kinderen en kleinkinderen slagen we altijd met veel succes. Kortom Castelijn is zoooo

Super service, advies en ruime keuze!

Ruime keuze, prima advies en fijn afsluiten met heerlijke koffie!

71 Markt

Beek 6191 JK