Goede hulp en keuzemogelijkheden.

Vriendelijk werknemers. Heerlijke koffie.

Een prima winkel

Ik vind altijd leuke comfortabele kleding bij Casteleijn. Goede adviezen en behulpzaam personeel.

gewoon TOP

goede service,

Geweldig mooie winkel met ruim aanbod

Mooie ruim opgezette winkel met volop keus voor zowel mannen als vrouwen. Zeer kundig en vriendelijk personeel. We komen zeker nog eens terug.

Goede behandeling en service

We zijn als ouders van een bruidegom erg goed geholpen. Daar ik met wat gewicht verlies heb was het fijn dat mijn kleren 2 weken voor de trouwdag versteld konden worden.

Fijn geholpen door Hilda

Goede adviezen

Super winkel!

Meteen mij jurk gevonden van het merk Yaya Groot assortiment Vriendelijk en kundig personeel. Zal er vaker terug komen.

Mooie kledingzaak

Je kunt prettig zelf rondkijken. Het assortiment is ruim en actueel. Bijvoorbeeld nu veel feestelijke kleding. De paskamers zijn goed verdeeld over het pand en ook lekker ruim.

Heel klantvriendelijk

Ik wordt altijd heel fijn geholpen en geadviseerd.

De medewerkers geven een goed en eerlijk advies

De medewerkers weten precies wat mijn wensen zijn en kunnen mij altijd helpen bij vinden van een outfit. Leuke sfeer en altijd even behulpzaam.

Fijne winkel, lief personeel.

Veel keuze. Voor ieder wat wils. Personeel deskundig, hartelijk en neemt de tijd om je te helpen.

Het gaat

Voor een aantal jaren geleden ging ik vaker met mijn moeder naar Castelijn en werden we altijd hartelijk ontvangen. We werden altijd goed geholpen zowel op de dames als op de herenafdeling. Als we iets gekocht hadden kregen we altijd koffie aangeboden. Na het overlijden van mijn moeder ben ik er jaren niet meer geweest tot recent. Het is anders dan ik gewend was. Je moet het maar allemaal even zelf uitzoeken en is de ontvangst koeltjes. Zelfs het afrekenen is heel gewoon. Niet zoals ik gewend was. De reden dat ik al jaren niet meer geweest was kwam omdat de kleding niet meer mijn smaak was tot ik recent in de winkel moest zijn omdat ik een broek moest hebben die alleen jullie nog in mijn maat hadden. Het viel mij op dat de kleding mij nu beter beviel.

Heel ruim assortiment, vriendelijke hulp

Heel ruim assortiment, vriendelijke hulp, meedenkend en niet gehaast. Wederom hele fijne winkelervaring. Kijk nu al uit naar de volgende keer!

Dit tevreden !!

Optijd ontvangen netjes verpakt

Mooi ingepakt

Besteld en morgen in huis. Goede service.

Goede en snelle service

De bestelling werd snel en heel goed verpakt bezorgd. Leuke kleding en nog betaalbaar wegens de korting.

perfect

Goede service vriendelijk personeel

Personeel denkt met je mee en geven een goed advies wat wel staat en niet staat

Snelle leverig

Duidelijke website, goede prijs en snel geleverd.

Redelijk snel binnen

Product was redelijk snel binnen, niet de volgende dag zoals veel zaken wel garanderen, helaas paste het product niet en moest ik kosten betalen om te retourneren. Ik zou om deze reden niet zo snel weer wat bestellen.

Snelle verzending en prima service

In het weekend bestelde ik een item. Omdat ik niet zeker was van de exacte kleur hiervan mailde ik hierover. Er werd snel gereageerd en ik kreeg een duidelijk antwoord. Hierdoor was ik gerustgesteld. Ik bestel hier vaker in de toekomst.

prima geholpen

mooie winkel, voldoende keus en vriendelijk personeel

Mooie zaak goede service

Super service mooie winkel