Wederom fantastisch!

Zoals altijd zeer goede service, ruime keuze en heerlijke koffie!

Gewoon goed

Fijn dat er hulp is, ben je aan t passen is er altijd iemand die eventueel de juiste maat voor je haalt in de winkel.

Mooie winkel

Mooie winkel met zeer ruime keuze

Goed advies en service is top!

Div. Malen kleding zoals vrije tijds kleding als kostuum als combi met goed advies en ook aanpassingen welke professionele aanpassing en afleveren aan huis TOP service.

Mooi assortiment, goede bediening

GRAAG naar de overkant lopen, altijd geslaagd.

Goed geholpen door de verkoopster. Er werd goed geluisterd naar de wensen en alle mogelijkheden werden onderzocht. Eindresultaat was een tevreden klant met een mooie passende outfit.

Goede bediening

ben op een uitstekende wijze geholpen

Het is moeilijk voor mijn man om passende kleding te krijgen. Ben kundig en snel uitstekend geholpen. Ben goed geslaagd.

Heel goed geholpen met wat leuks te passen Met de juiste maat. Ik ben heel tevreden hoe ik geholpen ben door hele leuke dames.

Een prettige en overzichtelijke winkel met smaakvolle kleding.

Top winkel

goede kwaliteit, voor ieder wat wils, zeer goede service, altijd vriendelijk en een heerlijke kop koffie !

Super in service aan aanbod van collectie

Prettige bediening en vriendelijke medewerkers en daarnaast een collectie voor ieder wat wils.

Grote winkel

Mooie winkel met veel keus

Zeer vriendelijk behulpzaam personeel

top zaak

eerlijk personeel die ook zegt als het niet staat. uitmuntende service

Heel veel keus en allemaal heelmooie kleren

Zeer goed geholpen ga beslist terug

Veel keus en zeer vriendelijk personeel

De dame die mij hielp adviseerde goed en zocht kleding voor me uit die bij me paste

Snel en goed bezorgd.

Snel en goed bezorgd. Item precies zoals op de website.

Zeer vriendelijk personeel.

Je wordt er altijd vriendelijk en goed geholpen. Er wordt de tijd genomen om een lekker kopje koffie voor ons te maken.

Gewoon helemaal top

Vanaf het bestelmoment tot het bezorgmement goed op de hoogte gehouden precies volgens afspraak.

Mooie winkel, goed assortiment en fijn personeel.

Aangenaam verrast door de mooie winkel en het brede assortiment. Fijn en behulpzaam personeel zonder opdringerig te zijn. Lekker kopje koffie gedronken.

A

B

Fijne winkel met groot assortiment en behulpzaam personeel

Alleen maar prettige ervaringen

Altijd fijn om even rond te neuzen zonder dat je wordt lastig gevallen. Personeel altijd behulpzaam en vriendelijk.

Erg leuke medewerkers

Heel behulpzame... Kwam met mijn zus en gehandicapten tante kleren kopen, een jonge verkoopster zorgde meteen voor een pasruimte waar wij alle uitgezochte kleding konden hangen die wij later pas gingen passen. Top gedaan!! Thnx Helaas was de lift naar de verdieping kapot

71 Markt

Beek 6191 JK