Mooie merkkleding, leuke acties

Mooie merkkleding, leuke acties

Top online winkel

Top pme jas ontvangen

Ik hebben een trui besteld

Er is een probleem met een mouw en ik wacht nog steeds mijn retourbon

Mooie merkkleding

Mooie merkkleding tegen scherpe prijzen.

Mooie winkel

Mooie winkel Vriendelijk en behulpzaam personeel Mooie collectie zowel voor heten als dames.

Retourzending keurig en snel afgehandeld

Goede prijs en service

Ik heb een paar schoenen gekocht via het web. Deze zijn netjes een paar dagen later geleverd en in goede conditie

Afhandeling en levering helemaal top

Helemaal goed

Produkt vlot en correct geleverd. Helemaal tevreden.

Geen bestelling ontvangen

Online jas besteld echter na 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen, ik moest er achteraan mailen en bellen om iets te horen over waarom het zo lang duurde. Uiteindelijk de jas elders gekocht. Ik zal niet meer iets bij Castelijn bestellen.

Goede klanten service toen ik ze belde, snel geleverd.. ‘n 10! Mijn zwager zou ook ‘n jas bij hun bestellen na mijn advies bij Castelijn gaan…

Mooie selectie kleding

Je wordt er goed geholpen. Er is een veelzijdige keuze. Je slaagt altijd wel. Vriendelijke bediening en als je iets koopt krijg je een kopje koffie in de gezellige koffiecorner

Prima winkel

Je wordt heel fijn geholpen en er is ontzettend veel keuze en veel merken. En… je krijgt altijd een heerlijke “aangeklede” kop koffie of cappuccino

Fijne winkel top service

Persoonlijke begeleiding bij je inkopen, eerlijk advies.

Voor mij de beste kledingwinkel

Castelijn mode Beek is een geweldige winkel. Het assortiment is enorm voor elk iets wils. Merken van goede kwaliteit. De mensen die er werken zijn allemaal heel erg vriendelijk en bereid je te helpen. Het feit dat het een familiebedrijf is is voelbaar Voor mij een hele complete winkel waar zowel ik als mijn partner altijd slagen. Voor ons de enige winkel waar wij komen aangezien hij heel compleet is.

Zoals altijd top

Snelle en nette levering

Mooie site en goede prijs voor wat ik heb gekocht

Mijn bestelling is prima verstuurd.

Mijn bestelling van een jas is op tijd verzonden. Netjes ingepakt. Conform verwachting.

Tot in detail keurig geregeld

Ik had een broekpak besteld Helaas paste het niet. Enige minpuntje was retour was op eigen kosten. 6.04 euro

Zeer prettig

Fijne winkel waar nog de tijd voor je word genomen.

Warme ambiance; goede, niet opdringerige hulp;

Rustige, enigszins afwachtende winkelbediendes; Ruime keuze in merken, stijlen, kleuren, mannen- en vrouwenmode. niet opdringerige "bediendes", duidelijk luisterend naar de klant.

Terugkerende klant

Goed advies. Schone paskamers. Veel keus. Vriendelijk personeel. Lekker koffie.

Als altijd : goed !

Gezellig op je gemak rustig kunnen rondneuzen, met altijd aardig en kundig personeel in de buurt zodra je dat nodig hebt. Ik kom er graag en kan bijna altijd wel iets van mijn gading vinden. Maar de fijne sfeer die er heerst is voor mij t belangrijkste. Het leuke jonge meisje dat mij de laatste keer hielp was beslist een goede nieuwe aanwinst voor de winkel. Bezoekje aan deze zaak is dus best een aanrader. ( de koffie is ook lekker )

Goed.

Ik ben goed geholpen.

Mode en advies zoals het bedoeld is

Je voelt je welkom en dan bedoel ik oprecht welkom. Iedere keer op maat bediening met eerlijke mening en uitstekend advies

71 Markt

Beek 6191 JK