Warme ambiance; goede, niet opdringerige hulp;

Rustige, enigszins afwachtende winkelbediendes; Ruime keuze in merken, stijlen, kleuren, mannen- en vrouwenmode. niet opdringerige "bediendes", duidelijk luisterend naar de klant.

Terugkerende klant

Goed advies. Schone paskamers. Veel keus. Vriendelijk personeel. Lekker koffie.

Als altijd : goed !

Gezellig op je gemak rustig kunnen rondneuzen, met altijd aardig en kundig personeel in de buurt zodra je dat nodig hebt. Ik kom er graag en kan bijna altijd wel iets van mijn gading vinden. Maar de fijne sfeer die er heerst is voor mij t belangrijkste. Het leuke jonge meisje dat mij de laatste keer hielp was beslist een goede nieuwe aanwinst voor de winkel. Bezoekje aan deze zaak is dus best een aanrader. ( de koffie is ook lekker )

Goed.

Ik ben goed geholpen.

Mode en advies zoals het bedoeld is

Je voelt je welkom en dan bedoel ik oprecht welkom. Iedere keer op maat bediening met eerlijke mening en uitstekend advies

Fantastisch assortiment

Zeer uitgebreid assortiment kleding, voor iedereen een goede keuze aan kleding. Daarbij zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Goede service. Netjes verpakt

Voorraad niet in beeld bij bestellen

Jammer dat ik een bestelling doe, betaal en dan blijkt het niet op voorraad te zijn. Dat is niet handig en irritant voor de klant. Ik bedenk mij de volgende keer wel of ik een bestelling hier doe. Wel snel een goede reactie dat het niet op voorraad is. Financieel werd credit geregeld. Daarvoor compliment.

goeie service

goeie service mooi kleding snel geleverd

Snelle en complete levering

Eenvoudig te bestellen en snelle levering met track & tracé.

Uitstekende service, altijd vriendelijk

Uitstekende service, altijd vriendelijk

wel oke

De dame aan de telefoon was moeilijk te verstaan vanwege het accent. De verzending was verder goed verzorgd en kwam goed op tijd. Helaas viel de kleur erg tegen en dus weer terug gestuurd. Jammer dat het mij bijna 7 euro kostte.

ik kreeg snel antwoord

jullie hebben mij goed geholpen. het pakket is snel verzonden, maar lang onderweg geweest. dat kan in die tijd van het jaar.

Mooi en snel

Blij met broek. Snelle levering.

Zeer prettig

Vriendelijk personeel

Zeer fijne en goede service.

goed verlopen. optijd binnen

Deskundige medewerkers

Snel en correct geholpen

Super fijne winkel

De eerste keer dat ik er kwam wat geweldig. Dit heeft mij doen besluiten om hier mijn vaste winkel van te maken in heren outfit.

Veel keuze en makkelijk te vinden!

Prettig winkelen

Zeer klantvriendelijk

zeer deskundig en vriendelijk personeel!

werd zeer deskundig en vriendelijk geholpen, artikel werd gratis op lengte gemaakt.

fijne winkel met ouderwetse aabdacht voor de klant !!

fijne winkel met ouderwetse aabdacht voor de klant !!

Mooie PME Legend broek in de aanbieding, online besteld en snel netjes geleverd. Was de eerste online bestelling bij Castelijn Fashion % Denim. Verder geen opmerkingen

71 Markt

Beek 6191 JK