Redelijk

Ik schrok van de prijs die ik moest betalen voor het retourneren van de broek die mij niet aanstond!

Top winkel

Ik had een blazer besteld. Werd de dag erna bezorgd met erbij wat kleine verassingen, heel erg leuk! Helaas was de blazer te groot maar terug gebracht en geruild in winkel, die toevallig dichtbij is. Fysieke winkel ik ook geweldig, hele vriendelijke medewerkers en groot aanbod van diverse merken voor mannen en vrouwen! Top service!

Uitstekend!

Bestelling uitstekend afgehandeld.

Prettig geregeld !

Jurkje besteld, vlot in huis. Kortom helemaal prima !

Alles is ons tot nu toe goed bevallen bij Mode Casteleijn. Je moet soms wel geduld hebben als je een retour heb,maar het is ook niet alleen een webwinkel. Maar ondanks dat het even duurt word het netjes afgehandeld.

Prettig en gezellig geholpen,prima sevice

Tevreden, goed advies en heel klantvriendelijk

Prima ervaring!

Bestelling was makkelijk en snel. Goede communicatie, snelle levering. Keurig verpakt zonder al te veel verpakkingsmateriaal.

Mooie zaak

Er wordt niet meteen bij je gestaan of ze je kunnen helpen, je kunt rustig door de winkel lopen. Er is genoeg personeel om te vragen als je hulp nodig hebt. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zaak is mooi en smaakvol ingericht. Na de aankoop bieden ze je drinken aan. Dat is mooi maar is wel een beetje raar omdat je dan meestal weggaat. Kleding aanbod is ruim en leuk.

Castelijn’s customer journey is the armor to survive the reality of everyday life”

Mijn reis begint bij binnenkomst… een glimlach van de medewerkers, de hulpvraag, het uitstekende advies, de klantfocus, het kopje koffie met iets lekkers, de nieuwsgierigheid van het assortiment, de vriendelijke uitzwaai tot het volgende bezoek ….. een klacht of een probleem zelfde journey, met een oplossing voor het probleem of klacht geen discussies… en ook dan weer met een glimlach naar huis.

Mijn Pme Jack was snel verzonden, goed en netjes ingepakt. Plus zat er nog een kleine attentie bij, wat ik erg leuk vond.

Ruime keuze, vriendelijke verkoop.

Prachtige winkel, als of je door een grote huiskamer loopt. Veel keuze in merken en ook grotere maten aanwezig. Vriendelijke en behulpzame verkopers. Na en/of tijdens winkelen wordt je een lekkere kop koffie aangeboden. Auto kun je gratis op een ruime parkeerplaats kwijt. Verder ligt er op het plein nog een mooie schoenenwinkel, een mooie lingeriewinkel, kinderschoenenwinkel, leuke winkel met armbanden, kettingen en andere leuke dingen om je outfit compleet te maken.

Veel keuze

Ik ben al een aantal keren toen ik zelf geen keuze kon maken goed geadviseerd.

Een hele mooie winkel.met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Een hele mooie winkel. Met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Leuke zaak

Vriendelijk personeel veel keuzes

Ontspannen schoppen

Voor mij een fijne winkel om te schoppen en vriendelijk personeel daar

Te gek

Top geholpen door Chantal voelde ons helemaal thuis en vertrouwd.

Het past altijd

Fantastisch!

Mijn eerste bestelling, en zeker niet mijn laatste. Wat een service!!

Ik heb een goede ervaring met mijn eerste bestelling bij Castelijn mode. Post nl had een fout gemaakt en Castelijn mode heeft het naar alle tevredenheid opgelost!! Castelijn mode heeft de kleding op een originele manier verpakt en met leuke extraatjes voor de klant. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Prima ervaring

Bestelling werd na een aantal dagen thuisbezorgd. Erg netjes ingepakt en met een persoonlijke noot dmv een verrassing. Helemaal tevreden ermee.

Een winkel waar je graag gaat shoppen.

Mijn man en ik worden hier altijd heel goed geholpen. Personeel is vriendelijk en heel behulpzaam.

Ontspannen sfeer en prettig personeel.

Als zelf heren verkoper na 26 jaar in het hogere genre weet ik wat klanten verwachten,goede sfeer en betrouwbaar advies. Met vriendelijke groeten. Ger Scholten.

Goede en vriendelijke service.

Zeer prettig en iedereen neemt de tijd om de klant te helpen.

Prima product.

Goed en deskundig geholpen.

71 Markt

Beek 6191 JK