Klantvriendelijk personeel

Met mijn zoon een pak gekocht (elders gezien zijn niet reguliere lengte). Een bijpassende blouse en strik gekocht bij Castelijn. De blouse moest nog aangepast worden en het pak hebben ze ook meteen aangepast ondanks dat het elders gekocht was. Super service. Verder is de keuze reuze bij Castelijn. Voor elk wat wils. Kortom: ze hebben een nieuwe tevreden klant. Ik betaal liever iets meer maar weet dan ook dat ze goede kwaliteit kleren hebben en een zeer klantvriendelijke service.

Geachte mevrouw, Ik kom graag bij u in de zaak, als ik mij goed herinner had u destijds heren-broeken betreft maten 98 van (Meyer of Gardeur). Weliswaar een -tussen c.q. lengte-maat, nou mevrouw, ik kan u zeggen deze maat -van voornoemde merken- zou voor uw assortiment zeker iets toevoegen vanwege het feit dat deze PERFECT past -voor iedereen- omdat deze -broeken- iets hoger- sluiten in de taille. Gardeur wellicht nog iets beter, ik heb ze zelf gepast bij: Van Uffelen in Sittard. U kunt het geloven of niet, maar zo is het, maar u moet er wel achter staan. Voornoemde maat is voor iedereen geschikt alternatief.

Geweldige vriendelijke service en wat een keuze .Niets is teveelom de klant het naar Jin zin te maken. Nogmaals super.

Roger bedankt voor het goede advies wat wij van U mochten ontvangen. De kleur en pasvorm zijn perfect. Groeten Dave

Prettig winkel

Goed ASSORTIMENT

Super geholpen, super service

Goede persoonlijke hulp bij het kiezen van kleding gekregen. Mijn man en ik zijn daar altijd erg blij mee.

Leuke collectie!

Een leuke gevarieerde collectie maar wat deze winkel super maakt is het attente leuke personeel! Hebben alle tijd voor je en geven fijne adviezen en suggesties!

Wat een service

Wat een service, ondanks dat men niet had gereageerd op het ingevulde contact formulier voor het inplannen van het passen van een pak. Heeft de service wat jullie medewerkster en eigenaar mij geboden hebben overtroffen. Jullie nemen de tijd ervoor en weten precies hoe jullie de klant met tevredenheid jullie mooie winkel kunnen laten verlaten. Nogmaals bedankt voor de service en de koffie. En tot 9 mei

Zeer klantgericht, goed advies

Zie vorige

Prettige omgang van personeel naar klant

Prettige omgang van personeel naar klant

Een fantastische winkelbeleving

Een goede ontvangst, leuk team, kennis van het assortiment. Een echte aanrader dus.

Mwah beetje teleurgesteld

Ben over personeel wisselend tevreden, ene keer wel andere x totaal niet . Als ze met iemand bezig zijn , wordt er niet naar andere bezoekers omgekeken bij de paskamers

Prima webshop snelle levering,met zelfs nog een stukje chocolade,kijk dat is nog eens goede service

Leuk personeel en goede kwaliteit

Ik kom al meer dan 40 jaar bij Castelijn, eerst innRoermond en nu in Beek. Ik kom er graag. Ik wordt er goed geholpen en de koffie staat altijd klaar.

Klantvriendelijk en supergoed geholpen.

Hier komen we graag terug.

Goed alleen zou ik graag meer grotere maten zien aangezien ik vrij groot ben

Mooie merken en collectie

C

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Mooie collecties en merken

We komen niet zo heel vaak, maar als we er zijn slagen we vrijwel altijd. Leuke kleding voor de dames en voor mij zelf kijk ik meestal bij PME Legend. Vroeger was er ook een Strellson hoekje, mijn favoriete merk, maar dat is er helaas niet meer. Sfeer in de winkel is prettig en het kopje koffie tijdens/na afloop maakt de beleving compleet.

Goede service. Ruime collecties

Altijd goede service! Vrolijk en positief personeel.

ik kijk uit naar mijn volgende bezoekje :)

super veel keuze, hartelijke hulp, lekkere koffie

Altijd een geweldige ervaring

Ik heb een hekel aan shoppen, maar kleren kopen bij Castelijn is altijd een feestje. Persoonlijke aandacht en eerlijk advies. En geen gedoe als er eens iets mis is met kleren.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering en geen verzendkosten.

Prettig en behulpzaam

Goed assortiment en prettig en behulpzaam zonder opdringerig te zijn.

Heel leuke bediening

71 Markt