Zeer ervaren, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ik kom er erg graag shoppen.

Enthousiast personeel, ruime keuze en een gezellige atmosfeer.

Gezellige zaak met mooi assortiment.

Fijn geholpen

Prettig personeel.

Vriendelijk personeel, behulpzaam

Mooie winkel, veel op voorraad en anders wordt het besteld, vriendelijk en behulpzaam personeel, altijd koffie.

Zeer goed geholpen

Alle moeite gedaan bij de kledingkeuze zelfs een paar maal naar beneden gelopen om passende kleding te halen

Onverwacht genoegen

Ik moest even over een drempel heen stappen, maar eenmaal binnen bleek het een heerlijke modezaak met een gezellig koffiegedeelte. Dit had ik niet verwacht op deze plek. Meteen een fantastisch jack gescoord!

Zeer uitgebreide collectie en zeer prettig personeel

Winkelen bij Castelijn is voor mij altijd prettig. Vanwege de fijne hulp door het personeel maar vooral ook vanwege het grote productaanbod van casual tot gekleed.

Heel prettig

Je mag rond kijken ,als je hulp vraagt is die er op een hartelijk manier ,ik kom graag terug

Zeer goed geholpen met het kiezen van de juiste kleren perfect

Heel klantvriendelijk.

Als er iets is wordt serieus genomen. Heerlijke koffie.

Prettig winkelen

Mooie winkel, goede ontvangst, kundig personeel, ik kom er graag heerlijke koffie

Geweldig!

Ik koop nergens anders meer. Geweldige collectie, prachtige winkel, eerlijk en behulpzaam personeel.

Geweldige service

Mooie spullen van uitstekende kwaliteit en vooral geweldige service

Mooie kleding voor een goede prijs

Snelle levering, ik ben er blij mee met mijn longsleeve.

Goede en snelle service

Zeer goede service

4 overhemden besteld, waren niet allen in voorraad, maar na telefonisch contact met de boodschap dat ze asap verstuurd zouden worden , was dit goed geregeld . Zeer tevreden !

Duurzaam, duidelijk en snel.

Ik kreeg een mooi pakje, met een heerlijk chocolaatje. Mooi verpakt zonder extra plastic. Duidelijk wanneer geleverd zou worden, maar precies zoals aangegeven. Dikke prima.

Snelle verzending, met zorg verpakt

Fijne service, fijn dat je achteraf kunt betalen.

Fijne bedrijf

Mooi ingepakt, snelle levering, netjes afgehandeld, helaas was mijn bestelling te klein

Prachtige zaak ,mooie merken .Aardig personeel zeker een aanrader

Klein minpuntje ! Heel veel maten van Studio Anneloes niet voorradig op de site . Erg spijtig zeker in een actieweekend . Had 3 leuke artikelen gezien maar helaas .

Ik had een blouse besteld die net iets te krap was. Ik belde Castelijn. Zij zijn telefonisch makkelijk te bereiken en ik kreeg een vriendelijke dame aan de telefoon. Zij stuurde direct de blouse een maatje groter. Goede service.

Goede en service gerichte hulp

Als ik kom shoppen ga ik altijd tevreden naar buiten

Nvt

jammer

Normaal wordt er altijd aan de kassa vermeld of er nog een tegoedbon open staat. Helaas een aantal aankopen gedaan vrijdag. Vrijdagavond in de brievenbus een tegoed bon van 174 euro. Voelde niet goed.

71 Markt

Beek 6191 JK