Super collectie en kundig personeel

Geweldig wat een keuze en wat een gemotiveerde, kundige en vriendelijke medewerksters. Telkens een goed gevoel als ik geweest ben

gezellig

Ik was afgelopen zaterdag in de winkel was erg druk maar leuk het was weer ouderwets gezellig.

Ruime keuze en snelle levering

Minpuntje is de retour verwerking via Afterpay.

Behulpzaam en vriendelijk

Fijne sfeer in de winkel. Heel aardige verkoopster. Goede ideeën. Kom zeker terug.

prettig, klantvriendelijk, professioneel en comfortabel.

Goede service snelle nette levering

Geweldig goed

Mooie site, leuke aanbiedingen

Mooie overzichtelijke site zoals je van een goede modezaak verwacht. Tijdige levering, geen aan- of opmerkingen voor de rest

Super mooie jas

Een heel mooie winterjas besteld en werd netjes geïnformeerd over de status en de levering. Dank voor de lekkere verrassing die bijgesloten werd geleverd.

Mooie kleding, vriendelijk personeel

Zie boven

Helemaal tevreden

Snel en goed geleverd

Snel, betrouwbaar

Snelle levering van het bestelde artikel en tegen een goede prijs.

Fijne winkel met goede merken.

Als ik nieuwe kleren nodig hè, kom ik bij jullie. Prima kwaliteit, niet goedkoop maar dan heb je ook wat. Kleding blijft heel lang goed.

Klantvriendelijk

Super geholpen.

Prettige verkoopsters verstaan hun vak

Prettige winkel heeft veel keuze zowel voor mannen als voor vrouwen Behulpzaam personeel

Rommelig, sommige mdw’s niet klantvriendelijk

Tijdens sale lagen alle merken door elkaar. Daardoor oogde het erg rommelig. En viel nieuwe collectie amper op. In de kelder was helemaal geen personeel

Persoonlijke en vooral klant vriendelijke aandacht.

Na jaren klant te zijn blijken de medewerkers nog altijd enthousiast te zijn om jouw als klant echt te helpen. Persoonlijke aandacht vinden wij van groot belang. Met name de vrouwelijke medewdekers durven buitdn de lijntjes te kleuren waardoor vaak verrassende adviezen en/of combinaties in kleding keuzes ontstaat. Toppie!!

Sinds kort een hele tevreden klant

Zoals boven vermeld een HEEL TEVREDEN KLANT. Gevaarlijk is even binnen lopen, er blijft altijd wat aan mijn vingers plakken!! De markt oversteken en binnen lopen, altijd PREIS bij CASTELIJN. Vooral niet vergeten, HEEL VRIENDELIJK en vakkundige bediening.

Koop voldeed aan verwachting

Aankoop binnen de levertijd ontvangen.

Leuke winkel met veel keuze.

Ik heb laatst een leuke middag bij jullie gehad met mijn vrouw en flink geshopt. Klein minpuntje was dat mijn vrouw een roze sjaal bij haar outfit paste die niet geprijst was. volgens de verkoopster koste de sjaal 79,-. Achteraf bleek de sjaal 20,- te kosten.

Alles was gelijk geregeld zonder poespas gewoon super

Tevreden

Bestelling komt op tijd en achteraf betalen is handig en werkt goed

Een aanrader

Hartelijke ontvangst. De medewerkers zeer professioneel. Grote keuze in deze winkel. Zeker een aanrader.

Altijd topservice en kwaliteit

Altijd topservice en kwaliteit

Mooie winkel, zeer goed assortiment, deskundig personeel

Tekst zegt m.i. genoeg

Het enige wat ik kan zeggen is dat er snel geleverd word. Ik kwam hier al googelend terecht aangezien ik iets in een bepaalde maat van Studio Anneloes wilde hebben en Castelijn bleek deze te hebben. Wat ik ook prettig vond, dat je achteraf kon betalen!

71 Markt

Beek 6191 JK