Super snelle levering prachtige jas

Hele mooi PME jas gekocht voor prima prijs. Volgende dag al geleverd in een hele degelijke verpakking. Super service.

Fantastische klantenservice

De foto's en maten komen goed overeen

Snel antwoord op mijn vraag en vlotte levering!

Fijne broek

Een mooie broek gekocht van Studio Anneloes. Leuk dat er een chocolaatje in de doos bij was gedaan!

Zeer goede service en vriendelijk

Vlotte communicatie bij een vraag, snel verzonden en zeer goede afhandeling van retour. Top dus

De bestelling was netjes op tijd en goed verpakt. Prima!

Mooie aanbieding

Netjes verpakt. Snel geleverd.

Goede ervaring.

Snelle levering en alles compleet.

Snel geleverd en prima Prijs

Prima winkel! Goede service en prima prijzen.

Super snel

Aardig briefje erbij

Snel en correcte levering

Snelle levering en goede kwaliteit! Zelfs nog een snoepje erbij en een handgeschreven briefje. Dat zijn de 'extra touches' die een bedrijf bijzonder maakt.

Zoals je verwachten mag

Professioneel en snel

Goed geregeld

Goed geregeld

Betrouwbare winkel

Even wat gevraagd via Whatsapp snel antwoord terug.

Erg fijn geholpen aan de telefoon!

Ik kende Castelijn niet maar was op zoek naar een overhemd van PME. Gevonden bij Castelijn. Ik had een paar vragen dus heb ook even gebeld. Het contact was bijzonder behulpzaam. Erg Fijn. Toen ik zag dat ze ook dameskleding verkopen van het merk wat ik veel draag ben ik verder op hun site gaan kijken. Veel prachtige kleding. Ik mis alleen wel productinformatie bij de meeste artikelen. Zoals materiaal, pasvorm e.d. Wellicht is de website nieuw en volgt dit nog. Ik surf dan weer over het internet om meer info te krijgen en dan kun je dus zomaar bij een andere winkel blijven hangen. Dat is jammer want ik gun deze zaak hun klanten. Ze staan ervoor! Ik wens Castelijn veel succes in het nieuwe jaar en ik kom zeker snel weer een kijkje nemen in de online winkel!

Alles verliep goed en gestructureerd. Alleen jammer dat retourneren niet gratis is.

Snelle levering, mooi ingepakt.

Fijne winkel met goede service.

Fijne en prettige winkel met vriendelijk personeel. Ook t bestellen via de site en bezorging niets op aan te merken.

Fijn geholpen

Niet al te lange levertijd En zeer goede kwaliteit van pull

zeer tevreden!

Een mooie polo besteld, de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit & een lekker chocolaatje

Aangenaam verrast bij de aankoop

Perfecte levering ,perfecte communicatie. Mooi mode aan een betaalbare prijs. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Castelijn Fashion & Denim

Super klanten service

Geweldige retour service

Prachtige tas van zeer goede kwaliteit

Uitermate mooie tas

71 Markt