Uitgebreid geholpen

Naar onze wensen werd goed geluisterd. Kregen goed advies. Goed geslaagd

UITSTEKEND

Er word nagekomen wat er beloofd word

Snelle bezorging. Ik had een mail gestuurd maar geen antwoord op gekregen. Prima verder.

Goede prijs (korting) goede levering

Goede acties waardoor voor een leuke prijs wat Tshirts kunnen kopen. Levering ok, wel wat langer geduld moeten hebben voordat de uitlevering werd aangekondigd, zou sneller kunnen.

PME t-shirt

Super snelle levering en fijn dat er achteraf betaling mogelijk is.

Goed geholpen na een verkeerde broekmaat

Een bestelde broek wat alleen online te verkrijgen was . Verkeerde maat. Alleen toen ik een andere maat wou bestellen kon ik dit niet aankomen in de winkel , maar moest er via aftherpay weer een bestelling geplaatst worden. Die uiteindelijk in de winkel aankwam . Die paste wel goed .

harstikke goed

ik wil de mensen van Castelijn harstikke bedanken voor hun goede afhandeling en dat alles goed gekomen is echt super, en ook harstikke bedankt voor het gratis geurtje die ik gekregen heb van hun...

Goede service!

Kom er graag nog eens terug om te winkelen!

Goede kwaliteit en service

Mooie shop en ruim assortiment. En makkelijk te bestellen. Daarnaast is het een voordeel dat de bestelling bij een afhaalpunt opgehaald kan worden. Alleen een verbeterpunt is dat de levertijd van de online bestelling te lang is. Dit zou naar mijn idee verkort kunnen worden, aangezien de concurrentie sneller levert. Als de levertijd verkort wordt, krijgt ModeCastelijn 5 sterren van mij.

Niet best

Iets besteld en dagen later pas horen dat het een fout is gemaakt en het niet voorradig is en niet meer zal komen

Product op voorraad, dus besteld en betaald.

Product op voorraad ,dus besteld en betaald. Zou een mail krijgen wanneer dit g geleverd zou worden. Niet gekregen en ben ik er zelf achteraan gegaan. Kreeg later te horen ,niet meer leverbaar . Kreeg ik 10 procent korting . Een gelijkwaardige jas koste 249 euro . 10 procent ,korting te weinig ..

Voor de 1e keer een bestelling gedaan bij Castelijn en dat is een aanrader. Snelle levering en zeer tevreden over het product.

Fijne winkel om te shoppen.

Ruime sortering! Keurig nette vlotte bezorging.

super

nog nooit van deze website gehoord, heel toevallig kwam ik deze voorbij. een leuke bestelling gedaan, vlotte levering, en keurig verpakt. ik ben super tevreden, ook mede dankzij afterpay

Snel en goed geleverd.

Ik kende het bedrijf niet, maar door deze goede ervaring zou ik hier zo weer kopen

Voordelige merkkleding.

Shirts van PME met flinke korting. Wel erg gekreukt aangekomen. Verpakking kan dus beter.

Prima zaken doen!

Snelle service en het nakomen van afspraken.

goede prijs en snel

Per ongeluk op website aangekomen en gevonden wat ik zocht

Fijn correct bedrijf

Prima prijzen snel verzonden, top!

Prima ervaring! Nette prijzen en snel verzonden, top!

Alles prima verzorgt

Scherpe prijzen Netjes ingepakt Goede communicatie

Prima levering, op tijd en juiste producten

Nvt

Keurig net bedrijf

Bestelling werd keurig verpakt en snel bezorgd. Helaas was de jas te klein en retour gestuurd. Geld was binnen 1 dag na ontvangstbewijs retour gestuurd. Keurig netjes

Prijs kwaliteit uitstekend

Bestellen,betalen,bezorgen,dik in orde

Mooie website, veel keus in merken en dus ook in kleding.

71 Markt

Beek 6191 JK