Is goed en wordt goed geholpen !

Eerst even zelf winkelen en daarna even vragen en dan wordt je keurig geholpen. Zowel op dames- en herenafdeling.

Een fijne ruim opgezette winkel met vriendelijk personeel

Fijne ruime winkel met meer dan genoeg keuze. Vriendelijk personeel en behulpzaam personeel.

Uitstekend!

Uitstekend!

goed geregeld

simpel verpakt,in zwart plastic zak voor dure jas ,wel met leuke atentie.maandagavond besteld,zaterdag ontvangen

Super leuk familiebedrijf met voor ieder wat wils

Diverse merken voor dames en heren Familiebedrijf Gezellig Niet opdringerig Met top service Medewerkster Claudia die altijd met wat leuks komt zonder aan te dringen en ook eerlijk zegt wat wel en niet leuk staat.

Zeer klantvriendelijk.

Altijd behulpzaam niet opdringerig. Heerlijke koffie.

Mijn winkel !!

Leuke merken Leuke mensen Leuke afdelingen Lekkere koffie Gewoon eens gaan kijken

Aanbod verschillende merkkleding door behulpzaam personeel.

Zaak waar ik in toekomst terug kom. Grote keuze en klantvriendelijk personeel.

Veel keuze

Ik vond bij binnenkomst eigenlijk al waarvoor ik kwam

super service

Tijdens ons bezoek aan de Casteleijn Fashion & Denim vond mijn man de perfecte broek. Toen bleek dat de maat die mijn man zocht uitverkocht was. Geen punt, er werd een broek besteld, het bijpassend shirt werd bewaard en samen met broek bij ons thuis bezorgd. Dat scheelde voor ons een reisje van 70 km en een heleboel tijd.

Veel keuze en goede kwaliteit

Veel keuze en mooie kwaliteit. Daar betaal je WEL voor. Kan er dan ook niet mijn hele garderobe aanschaffen. Maar paar mooie items per seizoen, gun ik mezelf!

Prima geïnformeerd mbt levering ! Jammer dat het 5 dagen duurde maar vind dit niet erg !!! Vest uitstekend

Goede service, goede kwaliteit kleding

Wij komen graag bij Castelijn in Beek. De medewerkers verlenen een goede service, zijn vriendelijk en de (meeste) kleding is van goede kwaliteit. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Daarnaast ook gratis parkeren voor de deur (met parkeerschijf), ook fijn voor veel mensen.

goed service

Levering binnen 3 werkdagen, retourbon erbij ingesloten. Broek past perfect, maar kon ook niet anders omdat ik dezelfde PME broek eerder heb gehad. Inmiddels ook al een nieuwe bestelling weer gedaan. Dus de vraag aanbevelen en zou ik terugkomen is daarmee ook meteen beantwoord.

top

gekleed naar buiten. prima

Heel klantvriendelijk en gezellig Goed advies

geweldig

kwaliteit, service, klantvriendelijkheid! Dat is Castelijn Mode.

Leuke/goede bediening

Prettig

een fijne winkel

veel keuze

Beste kledingwinkel voor jong volwassen tot oud

Mijn ervaring, een hele fijne winkel, waar medewerkers super goed helpen. Altijd vriendelijk en wetend wat bij iemand past, geen moeite is teveel Fijne merken, fijne service van vermaken, leveren. Voor alle leeftijden mooie kleding, Voor mij de beste winkel in limburg.

Goed!

Weer goed geholpen, verkoopsters zijn eerlijk en zeggen ook als iets niet zo leuk staat, dat vind ik fijn!

Fijne winkel met ruim aanbod maar ik mis het aanbod voor grotere maten.

Vriendelijke bediening lekkere koffie!

Wij zijn bij jullie heel fijn geholpen. De verkoopster adviseerde ons goed. Het vermaken van de kleding was geen probleem.

Prima zaak met prima personeel. Ik koop al jarenlang mijn kleding bij Castelijn.

Zie boven.

In alle opzichten klasse!

Alleen maar positieve ervaringen

71 Markt