Super service en behulpzame medewerkers

Wij kopen onze kleren al meer dan 15 jaar bij castelijn. Het is een geweldige winkel met kundig personeel, en na afloop een heerlijk kopje koffie.

Mooie collectie

Vanuit Zaandam koop ik bij deze zaak. Dat zegt genoeg

Zoals gewoonlijk goed

Ik zocht een broek die niet in de winkel beschikbaar was. Binnen 1 week werd hij geleverd. Bedankt!

Leuke collectie en vriendelijk personeel

De ambiance is goed en je wordt op een vriendelijke en deskundige manier geholpen. De collectie aan herenkleding is evenwichtig opgebouwd, alleen qua webshop is het behelpen…

Fijn geholpen

En gratis de mouwen ingekort.

Goed aanbod, met heel vriendelijk personeel

Goed aanbod, met heel vriendelijk personeel.

Top snel en oké

Late bezorging,maar super netjes opgelost

Vier dagen na mijn bestelling nog niets gehoord, ik heb toen gebeld en toen bleek na wat onderzoek dat mijn bestelling was blijven liggen. Niet leuk natuurlijk, maar kan gebeuren. We zijn natuurlijk allemaal maar mensen hè.’ Toen mijn bestelling alsnog binnen kwam zat er een briefje bij waarop ze nogmaals hun verontschuldigingen aanboden voor de late levering en zaten er paar kleine attenties ( o.a. een heerlijk stuk zeep). Zo leuk en ben er erg blij mee.

Snelle levering en afhandeling!

Door de oudere garde goed geholpen. De jonge moeten nog veel leren

Gelukkig ben ik door de oudere personeel goed geholpen. De jongere moeten nog veel leren. Beter een oudere erbij te zetten om hun op te leiden

Fijn, warm en professioneel

Goede hulp en advies.

Goede hulp en keuzemogelijkheden.

Vriendelijk werknemers. Heerlijke koffie.

Een prima winkel

Ik vind altijd leuke comfortabele kleding bij Casteleijn. Goede adviezen en behulpzaam personeel.

gewoon TOP

goede service,

Geweldig mooie winkel met ruim aanbod

Mooie ruim opgezette winkel met volop keus voor zowel mannen als vrouwen. Zeer kundig en vriendelijk personeel. We komen zeker nog eens terug.

Goede behandeling en service

We zijn als ouders van een bruidegom erg goed geholpen. Daar ik met wat gewicht verlies heb was het fijn dat mijn kleren 2 weken voor de trouwdag versteld konden worden.

Fijn geholpen door Hilda

Goede adviezen

Super winkel!

Meteen mij jurk gevonden van het merk Yaya Groot assortiment Vriendelijk en kundig personeel. Zal er vaker terug komen.

Mooie kledingzaak

Je kunt prettig zelf rondkijken. Het assortiment is ruim en actueel. Bijvoorbeeld nu veel feestelijke kleding. De paskamers zijn goed verdeeld over het pand en ook lekker ruim.

Heel klantvriendelijk

Ik wordt altijd heel fijn geholpen en geadviseerd.

De medewerkers geven een goed en eerlijk advies

De medewerkers weten precies wat mijn wensen zijn en kunnen mij altijd helpen bij vinden van een outfit. Leuke sfeer en altijd even behulpzaam.

Fijne winkel, lief personeel.

Veel keuze. Voor ieder wat wils. Personeel deskundig, hartelijk en neemt de tijd om je te helpen.

Het gaat

Voor een aantal jaren geleden ging ik vaker met mijn moeder naar Castelijn en werden we altijd hartelijk ontvangen. We werden altijd goed geholpen zowel op de dames als op de herenafdeling. Als we iets gekocht hadden kregen we altijd koffie aangeboden. Na het overlijden van mijn moeder ben ik er jaren niet meer geweest tot recent. Het is anders dan ik gewend was. Je moet het maar allemaal even zelf uitzoeken en is de ontvangst koeltjes. Zelfs het afrekenen is heel gewoon. Niet zoals ik gewend was. De reden dat ik al jaren niet meer geweest was kwam omdat de kleding niet meer mijn smaak was tot ik recent in de winkel moest zijn omdat ik een broek moest hebben die alleen jullie nog in mijn maat hadden. Het viel mij op dat de kleding mij nu beter beviel.

Heel ruim assortiment, vriendelijke hulp

Heel ruim assortiment, vriendelijke hulp, meedenkend en niet gehaast. Wederom hele fijne winkelervaring. Kijk nu al uit naar de volgende keer!

Dit tevreden !!

Optijd ontvangen netjes verpakt