Zeer behulpzaam en goed advies

Alleen maar kwaliteit

Ben al lang klant van Castelijn in andere plaats nu voor het eerst in Beek bij Castelijn geweest , de supervriendelijke en zeer bekwame bediening sprak mij zeer aan waardoor ik vanaf nu vaste klant ben

Goede service en eerlijk advies

Goede service en eerlijk advies

Mooie collectie met geweldig leuk personeel. Voelen ons altijd welkom

Mooie collectie met geweldig leuk personeel. Voelen ons altijd zeer welkom

Ruime keuze

Sinds ik bij Castelijn mode kom word ik altijd goed geholpen door Pascalle en / of Inge om de juiste keuze te maken Een eerlijk advies vind ik heel belangrijk omdat ik zelf vaak onzeker ben wat te dragen

Topservice

Heb een mooie PME sweater gekocht via internet die binnen enkele dagen netjes bezorgd is. Vond de kleur niet helemaal mooi en wilde hem omruilen voor een andere. Was totaal geen probleem. De volgende dag een mail met de retourcode en binnen enkele dagen was mijn andere sweater er al. Altijd leuk om bij het openen van de doos een chocolaadje te ontvangen.

Veel te hoge bezorg en verzendkosten! Je betaald voor beiden.

Bezorg en tevens retour kosten worden berekend. Kosten 4,95 en 7,65 Mijn bestelling is inmiddels al bijna 2 weken geretourneerd en heb het aankoopbedrag nog niet terug ontvangen! Ik ga hier niet meer bestellen.

goed en snel service

klantvriendelijk en betrouwbaar

Een goede ervaring

Er zat een kleine versnapering in de verpakking en een leuke tas, dit vond ik een leuk gebaar. Helaas pasten de schoenen niet en moest ik ze op eigen kosten terug sturen. De klantenservice is ook via whatsapp bereikbaar, heel handig.

Klantgericht

Helaas ging aankoop niet door doordat het product toch al was uitverkocht maar erg prettige communicatie hierover en snelle afwikkeling van terugbetaling

Topservice

Snelle levering en goede service

Makkelijk,snel en top verpakt

Hele fijne site om mooie kleding te bestellen. Als ik in de buurt kom ga ik zeker naar de winkel zelf.

keurig bedrijf

het bestelde kleding stuk keurig verpakt

Goed bereikbaar voor vragen per e-mail, kreeg meteen antwoord, snelle levering

Betrouwbaar bedrijf met waardering voor de klant

Kreeg per omgaande het bestelde toegestuurd. Keurig verpakt met leuke attentie erbij. Super.

Heel tevreden

Goede ensnelle service, winkel met veel keus.

Snelle service. Goede kwaliteit qua kleding veel verhllende merken en ook op gebied van prijs.

Heel blij

Jack niet geleverd door post-nl Castelijn op de hoogte gesteld, pakket is spoorloos Castelijn laat nieuwe bezorgen

In een woord super

Snelle verzending, netjes verpakt, en mooie aanbiedingen

Mooie zaak, prima medewerkers

Snel en goed geholpen

Cast iron pantalon precies wat ik bestelde. Goede maat, snelle levering.

Snel en keurig verpakt kreeg ik mijn bestelling thuis

Overzichtelijke site Vlot en netjes verpakt Retourneren eenvoudig en zonder gedoe

snelle levering, goed verpakt

goeie ervaring, netjes verpakt in passende doos, leuke attentie erbij was verrassend.

Goed verpakt, levertijd als aangegeven.

Product was netjes verpakt, op tijd geleverd. Chocolaatje was lekker.

71 Markt

Beek 6191 JK